Dobna granica za seks

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
kuki

Post 08 Jan 2012, 00:45

Naravno da se ne šalim. Evo, pitaj samozatajnog Bajrona koji možda ima 40, a možda i nema, ali ovako forumski djeluje podosta zrelo i odraslo, koliko su mu romantičnoseksualnoštogod zanimljive maloljetnice. Ja nisam ni blizu četrdesete, a stariji dječaci mi nisu baš uzbudljivi.

JPK

Post 08 Jan 2012, 00:47

kuki » wrote:Naravno da se ne šalim. Evo, pitaj samozatajnog Bajrona koji možda ima 40, a možda i nema, ali ovako forumski djeluje podosta zrelo i odraslo, koliko su mu romantičnoseksualnoštogod zanimljive maloljetnice. Ja nisam ni blizu četrdesete, a stariji dječaci mi nisu baš uzbudljivi.
Hipotetske priče ne vrijede pet para. Ono što bi napravio kad gladan prolazi kraj štanda s kebabom se računa... :rofl:
Biti i mniti svemiropolisno
kuki

Post 08 Jan 2012, 00:53

Objasnijo bi kakvoj mladici razliku između usporedbe i metafore da dobije bod i pol više na državnoj maturi, ako bi bilo jako karitativno raspoložen, vjerujem. :D
blaze

Post 08 Jan 2012, 16:55

kuki » wrote:Naravno da se ne šalim. Evo, pitaj samozatajnog Bajrona koji možda ima 40, a možda i nema, ali ovako forumski djeluje podosta zrelo i odraslo, koliko su mu romantičnoseksualnoštogod zanimljive maloljetnice. Ja nisam ni blizu četrdesete, a stariji dječaci mi nisu baš uzbudljivi.
zašto misliš da ste ti i byron nekakav uzorak, čak i tipičan? kao da ja tebi kažem pitaj popa jesu li mu djeca seksualno uzbudljiva. što misliš, da će ti priznati?

- nisu
- evala, idem reći blazi da je u zabludi
:facepalm:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
kuki

Post 08 Jan 2012, 17:45

Ne mislim da smo tipičan uzorak, mislim da višemanje zrelom čovjeku od 40 godina u maloljetnici nema bogznašto biti privlačno.
JPK

Post 08 Jan 2012, 17:59

Ja se samo nadam da kuki neće postati pravobraniteljica za nešto, to bi bio pakao. :eek:
Biti i mniti svemiropolisno
Lastan

Post 08 Jan 2012, 19:18

kuki » wrote:Ne mislim da smo tipičan uzorak, mislim da višemanje zrelom čovjeku od 40 godina u maloljetnici nema bogznašto biti privlačno.
Jedre sise i čvrsto dupe? Može i tijesna vđajna, što da ne.

Muškarci su jednostavna bića, ne traže puno. :kava:
Pješčana

Post 08 Jan 2012, 19:33

kuki, zašto forsaš jedinu opciju bivanja u nekom odnosu?
možda se samo jebu. ne vode višesatne razgovore gdje si otkrivaju intimu, ne zbližavaju se na ohtolikorazina. njoj se jebe. njemu se jebe.
našli se pored štanda s kebabom. misliš da su oboje zreli za jednostavan razgovor koji tome vodi? ja mislim da jesu.
oboje zadovoljavaju kriterije onog drugog, očito.
koliko sam shvatila iz tvojih dosadašnjih postova, ti tako ne reagiraš/ne bi reagirala. jel dopuštaš ideju da jedan dio svjetske populacije ima takav seksualni život?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 08 Jan 2012, 19:41

Lastan » wrote: Jedre sise i čvrsto dupe? Može i tijesna vđajna, što da ne.

Muškarci su jednostavna bića, ne traže puno. :kava:
A ti si godinama sa svojom djevojkom koja ima mozak, umjesto da mijenjaš šesnaestogodišnje jebačice jedrih sisica i tijesnih pičkica, zato što si zapravo žena.

Daj ne seri. :D

Pješčana
kuki, zašto forsaš jedinu opciju bivanja u nekom odnosu?
možda se samo jebu. ne vode višesatne razgovore gdje si otkrivaju intimu, ne zbližavaju se na ohtolikorazina. njoj se jebe. njemu se jebe.
Hajde budi ljubazna pa počni čitati moje postove ili me stavi na ignore ili ću ja tebe, ovo što radiš je užasno iritantno.
Nisam li sinoć napisala da razumijem kako različita emocionalna zrelost nije prepreka za ONS?
Nisam li objasnila zašto smatram da jest prepreka odnosu?
Jesi li slučajno primijetila da je ovaj ogranak rasprave izazvan time što sam napisala da ljudi bitno različite emocionalne zrelosti ne ostaju zajedno u odnosu ili ga niti ne započinju, i đepikinim odgovorom "Smiješno."?
Lord Byron

Post 08 Jan 2012, 19:49

Cijelu ovu stvar vidim poprilično jednostavno:

- jesu li prosječna malodobnica i prosječni 40-godišnjak jako, jako različiti po emocionalnoj zrelosti? Rekao bih da jesu.

- koji je onda jedini način da se emocionalna zrelost malodobnice poklopi s emocionalnom zrelošću 40-godišnjaka? Ili će ona biti jaaaaaaako zrelija od svojih vrsnica, ili će on biti jaaaaaaako nezreliji od svojih vršnjaka.

Da ne spominjem da emocionalna zrelost ni izdaleka nije jedini element za ikakvu vezu snažniju od usputnog snošaja - a tek tu se otvaraju ogromne razlike.

Čak i taj famozni usputni snošaj mi je u toj kombinaciji posve nejasan: naime, usputnost tog snošaja podrazumijeva njezinu potrebu za nečim što joj (i po umjetničkom dojmu i po tehničkoj izvedbi) daleko bolje može pružiti netko bitno mlađi od 40, pa (vjerovali ili ne) i njegovu potrebu za nečim što mu daleko bolje može pružiti neka koja nije malodobnica.
Pješčana

Post 08 Jan 2012, 19:52

kuki » wrote: Hajde budi ljubazna pa počni čitati moje postove ili me stavi na ignore ili ću ja tebe, ovo što radiš je užasno iritantno.
Nisam li sinoć napisala da razumijem kako različita emocionalna zrelost nije prepreka za ONS?
Nisam li objasnila zašto smatram da jest prepreka odnosu?
Jesi li slučajno primijetila da je ovaj ogranak rasprave izazvan time što sam napisala da ljudi bitno različite emocionalne zrelosti ne ostaju zajedno u odnosu ili ga niti ne započinju, i đepikinim odgovorom "Smiješno."?
zapravo, ovo je OSO i ozbiljno sam pitala.
ja u tvojim postovima ne vidim treću opciju, osim sexa za jednu noć i veze, ponavljajući sex. nije to nikakav posebniji odnos, a postoji. znači, dvoje ljudi, čak i različite emocionalne zrelosti, a sličnom potrebom za seksom, pronađu se i seksaju se. nije baš da svi ljudi prekidaju sve odnose čim shvate da si nisu na istom nivou, jer, da je tako, ne bi bilo ŽUDa, LJESa, LJISa i sličnoga. da je tako, ne bi bilo toliko razvoda. toliko odlazak na savjetovanje. toliko prevara.
slobodno me stavi na ignore
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 08 Jan 2012, 20:17

Pješčana » wrote: ja u tvojim postovima ne vidim treću opciju, osim sexa za jednu noć i veze, ponavljajući sex.
U jednom mom postu se sasvim jasno spominje i fakfrendovski odnos.
nije to nikakav posebniji odnos, a postoji. znači, dvoje ljudi, čak i različite emocionalne zrelosti, a sličnom potrebom za seksom, pronađu se i seksaju se.

O emocionalnoj zrelosti osobe koja se kronično s nekim samo seksa bez da s tom osobom uspostavi ikakav odnos osim isključivo seksualnog nemam baš mišljenje da je visoka. Ovo je vjerojatno nepopularno mišljenje.
nije baš da svi ljudi prekidaju sve odnose čim shvate da si nisu na istom nivou, jer, da je tako, ne bi bilo ŽUDa, LJESa, LJISa i sličnoga. da je tako, ne bi bilo toliko razvoda. toliko odlazak na savjetovanje. toliko prevara.
Ali ti ljudi jesu na istom nivou. Žena čiji tip se uvaljuje bivšoj na ćetu a ona ne primjećuje da s njihovim brakom nešto ne valja do momenta čitanja ćeta i onda dva mjeseca uspješno glumi da je sve okej, i taj njen tip koji se uvaljuje bivšoj, očito jesu na višemanje istom nivou.

Šupendare i njihovi partneri jesu na istom nivou zrelosti. Da, jedni su u svojoj nezrelosti maliciozna gamad, a drugi autodestruktivci, ali podjednako su nezreli.

Žene koje na čuvanju trudnoće tegle vrećice iz dućana i obavljaju sve kućanske poslove, i muževi mamlazi koji ne rade ništa, na istom su stupnju zrelosti.

Ljudi koji varaju svoje partnere i njihovi partneri obično jesu na istom stupnju zrelosti.

Jedine su iznimke slučajevi kad jedna osoba u nekom trenutku sazrije, a ne može prekinuti vezu jer zna da će se partner osvetiti tako što neće operirati psa koji će bez toga umrijeti ili već nešto takvo ili drugačije.

U drugim slučajevima, kad jedna osoba sazrije, ili sazrije i druga ili pukne odnos.
Pješčana

Post 08 Jan 2012, 20:28

teoretski, cijeli svemir bi mogli gledati na principu takvih razina odnosa, s čim se u jednoj širokoj kategoriji slažem.
ali kad primijeniš tako nešto na konkretan primjer, malo mi je prejednostavno reći da je oboje jednako nezrelo, svaki na svoj način.
izmišljeni primjer: ona ima 15, odlična je učenica, doma je svi vole. kuži da nije nikako pametno da se petlja sa susjedom prek puta od 40, koji ju gleda al ne dira.
al joj je već dosta tog da ju svi gledaju ko malu curicu i hoće se pošteno pojebati s nekim tko neće okolo pričati.
susjed, s druge strane, je godinama u lošem braku. svjestan je da je ova mala zgodna i jebežljiva, ali svjestan je i zakonskih posljedica.
i ukaže se prilika.
ona je njemu balava, ima neke ideje koje imaju i sve druge njene vršnjakinje. on je tako star, ali joj se sviđa kako satima čita na trijemu,a zna da već dugo nema strasti u njegovom braku.
jedne ljetne večeri pozove ga da joj popravi nešto, dok joj obitelji nema doma. kaže mu da zna da nisu kompatibilni, ali bi htjela probati. nakon malo nećkanja, pojebu se. i bude dobro.
Tristana

Post 08 Jan 2012, 20:29

Lord Byron » wrote:
- koji je onda jedini način da se emocionalna zrelost malodobnice poklopi s emocionalnom zrelošću 40-godišnjaka? Ili će ona biti jaaaaaaako zrelija od svojih vrsnica, ili će on biti jaaaaaaako nezreliji od svojih vršnjaka.
Khm, a ako je ona malo zrelija a on malo nezreliji pa se nađu na pola puta?

kuki, mislim da ti Lord nije, ama nikakav reprezentativni uzorak.
Dapače, puno bi lakše našla njih desetak koji ti ruše teoriju.
Na žalost, jer ne mislim da su takvi odnosi zdravi.
Lord Byron

Post 08 Jan 2012, 20:40

Tristana » wrote:kuki, mislim da ti Lord nije, ama nikakav reprezentativni uzorak.
Na žalost, jer ne mislim da su takvi odnosi zdravi.
Nisam siguran da smo svi jednako definirali tu "teoriju", pa ne znam ni što znači "rušiti ju".

Ševe li 40-godišnjaci malodobnice? Da. To nitko ne poriče.

Ali, zadržavam si pravo da 40-godišnjaka koji u malodobnici ne vidi - malodobnicu, smatram jadnikom. Tu se uopće ne radi o stanju izraslosti sisa i utegnutosti guzice i broju kilograma make-upa - iz perspektive 40-godišnjaka, to su djeca. Ukoliko taj 40-godišnjak još ima i kći slične dobi, meni je to već za dijagnozu.

Smatram da djecu (znam, znam, preko 14 nisu djeca) u nekim stvarima treba zaštititi od njih samih - i fućka mi se za sve etikete koje ću zbog toga dobiti.

BTW, naravno da ovakav unikatan ne mogu biti reprezentativni uzorak za bilo što :raspa:.
kuki

Post 08 Jan 2012, 20:40

Pješčana » wrote:teoretski, cijeli svemir bi mogli gledati na principu takvih razina odnosa, s čim se u jednoj širokoj kategoriji slažem.
ali kad primijeniš tako nešto na konkretan primjer, malo mi je prejednostavno reći da je oboje jednako nezrelo, svaki na svoj način.
izmišljeni primjer:
Mislim da je tip od 40 koji pojebe curicu koja ide u prvi srednje prokleti moron iz pakla i uopće se ne čudim što mu brak ne valja. I ne mislim da je išta zreliji od nekog njihog susjeda koji ide u drugi srednje.

Tristana
Khm, a ako je ona malo zrelija a on malo nezreliji pa se nađu na pola puta?
To mogu ako je razlika manja i ako je ona starija.
Tristana
kuki, mislim da ti Lord nije, ama nikakav reprezentativni uzorak.
Svjesna si toga da pričam o zrelim četrdesetogodišnjacima?

Nipošto ne mislim da su svi četrdesetogodišnjaci zreli, daleko od toga.

Ali mislim da onima koji jesu maloljetnice nisu bogznakako zanimljive.
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 08 Jan 2012, 20:43

Lord Byron » wrote:u nekim stvarima treba zaštititi od njih samih - i fućka mi se za sve etikete koje ću zbog toga dobiti.
Pf, koji moralizator ... :zubo:
Tristana

Post 08 Jan 2012, 20:51

kuki » wrote:
Svjesna si toga da pričam o zrelim četrdesetogodišnjacima?
Jesam, da.
A mislim da smo se razišle u mišljenju kojih ima više.
kuki

Post 08 Jan 2012, 20:58

Tristana » wrote:
Jesam, da.
A mislim da smo se razišle u mišljenju kojih ima više.
Nisam se uopće izjašnjavala po pitanju njihovog masenog udjela :D u populaciji četrdesetogodišnjaka. Tako da mislim da se nismo mogle razići. I da se jesam, mislim da se ne bismo. :)
A.P.
Cactus

Post 08 Jan 2012, 21:04

Čitam ja ovu raspravu i ne kužim zašto se svađate :zubo:

Ako se neka 14ogodišnjakinja želi jebat iz kojeg god razloga s nekim od 40, i obrnuto, hladno me boli kurac za razloge. Nek se slobodno jebu. U pitanju možda nije jednaka emocionalna (ne)zrelost, nego jednake razine nekih išjuza, problema, i poremećenosti, ali me zaboli, pogotovo zato što većina djevojaka od 14 sad zaista ne izgleda kao da imaju 14 (u moje vrijeme još jesu, bar velika većina, danas se omjer obrnuo :Pop:), i stvarno stvarno me nije briga nit najmanje. Neću imat najbolje mišljenje o njima dvojma, ne bih savjetovala svojoj kćeri od 14 da se jebe, ali ako se već jebe, the damage is already done, a od moraliziranja i virenja u tuđe krevete nemam ništa. Ne postoji niti zakonska regulacija ili ikoji kurac kojim bi spriječili jebanje voljne đevojke od 14 s voljnim likom od 40. Jebe mi se za njihove dijagnoze pritom. Zaš ljudi imaju potrebu o tom razmišljat uopće?
Karlinjo

Post 08 Jan 2012, 21:08

A.P. » wrote:Jebe mi se za njihove dijagnoze pritom. Zaš ljudi imaju potrebu o tom razmišljat uopće?
Radi eventualne kontrole štete odnosno praćenje korisnosti zakona i slično.
A.P.
Cactus

Post 08 Jan 2012, 21:11

OliverZG » wrote: Radi eventualne kontrole štete odnosno praćenje korisnosti zakona i slično.
Kako će zakon doznati za to jebanje?
Karlinjo

Post 08 Jan 2012, 21:14

A.P. » wrote: Kako će zakon doznati za to jebanje?
Pa saznat će psiholozi/sociolozi/pedagozi/ginekolozi/pedijatri i onda će pisati neke članke, imat izlaganja te će onda Vlado Saborić odlučit da je vrijeme za promjenu zakona na ovu ili onu stranu. :D
kuki

Post 08 Jan 2012, 21:16

A.P. » wrote:ali me zaboli, pogotovo zato što većina djevojaka od 14 sad zaista ne izgleda kao da imaju 14
Kakve veze to uopće ima i sa čime? :confused:

Ovo mi je logika od vrste "šteta što ju je ubio, tako je lijepa bila".
A.P.
Cactus

Post 08 Jan 2012, 21:19

kuki » wrote: Kakve veze to uopće ima i sa čime? :confused:
Možda ju nije jebao namjerno zato što ima 14, a on se pali na "djecu", možda je mislio da ima 19 i u tome onda nije vidio ništa loše.

Olivere, pitala sam kako će saznat ako se oni pojebu, i ona je to htjela, zašto bi pričala o tome psihologu/ginekologu/pedijatru/svetom petru?
  • Information