Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
multikvot je malo zeznut.
kad kvotaš neki post, skrolaj malo ispod tog kvotanog posta, i vidjet ćeš ostale postove, koji svaki u svom gornjem desnom kutku imaju opciju označi/quote, pa se tako multikvota
kad kvotaš neki post, skrolaj malo ispod tog kvotanog posta, i vidjet ćeš ostale postove, koji svaki u svom gornjem desnom kutku imaju opciju označi/quote, pa se tako multikvota
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- robot jura
Hvala ti, hvala!Pješčana » wrote:multikvot je malo zeznut.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Stvarno je s mobitela lakše, morat ću to češće koristiti 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
- Lord Byron
Odoše modovi u ilegalu? Na naslovnici mi se ne vidi tko je mod kojeg PDF-a. 
Oprosti, ali..ElliQuinn » wrote:Ako je meni jasno što se događa...
Nema veze, vratit će se kad budeš nešto drugo radila.
Edit. I eto ga!
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ovaaaj...hm...da...kako se šalje PM ako nije odgovor na neki već poslani? 
Kako da u onu kućicu u kojoj bi trebao bit nick ućeram taj isti nick, a da se to zbilja i pošalje?
EDIT: Nema veze, skontala sam.
Živijo kopi-pejst. Ja mislila da to zahtijeva neki sofisticiraniji pristup.
Kako da u onu kućicu u kojoj bi trebao bit nick ućeram taj isti nick, a da se to zbilja i pošalje?
EDIT: Nema veze, skontala sam.
a možeš i stisnuti 'find a member', desno od poljanina williams » wrote: EDIT: Nema veze, skontala sam.Živijo kopi-pejst. Ja mislila da to zahtijeva neki sofisticiraniji pristup.
- nina williams
Al ni to ga ne ućera u kućicu. Probala ja.baja » wrote: a možeš i stisnuti 'find a member', desno od polja
Ima li kakav drugi način osim kopi-pejsta i pisanja nicka, takorekuć, ručno?
EDIT: Hm, sad mi i ovo gornje radi. Jučer nije, života mi. Al jučer mi ni smajliće nije htjelo ubacivat jedno vrijeme, pa moguće da je to do tog.
Ma radi to sigurno, možda nisi vidjela.nina williams » wrote: Al ni to ga ne ućera u kućicu. Probala ja.![]()
Ima li kakav drugi način osim kopi-pejsta i pisanja nicka, takorekuć, ručno?
Kad klikneš bilo koji nick, pojavi ti se opcija da mu pošalješ pm.
Aj probaj meni.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pa, ako u postu mišem pređeš preko imena korisnika, vidjet ćeš opciju Private message, klikneš li na nju, automatski će ti biti stavljeno ime korisnika i citiran post na kojem si odabrala opciju za slanje privatne poruke.
- nina williams
Editirala sam gornji post, ne znam jesi vidjela. Jučer nije htjelo, sad hoće.Tea Tree » wrote: Ma radi to sigurno, možda nisi vidjela.
Kad klikneš bilo koji nick, pojavi ti se opcija da mu pošalješ pm.
Aj probaj meni.
E ovo neće ni danas.ElliQuinn » wrote:Pa, ako u postu mišem pređeš preko imena korisnika, vidjet ćeš opciju Private message, klikneš li na nju, automatski će ti biti stavljeno ime korisnika i citiran post na kojem si odabrala opciju za slanje privatne poruke.
Nisam to vidio ...ElliQuinn » wrote:Zašto? Molim argumente, jer smo sličnu raspravu već jednom imali, no okolnosti su bile nešto drugačije.
naime kad se u 4 sata ujutro raspravlja
A i općenito ako netko hoće čitati, može bez da se logira a ako hoće pisati onda ovako i onako će se vidjeti da je ostavljen post.
oće, oćenina williams » wrote: Al ni to ga ne ućera u kućicu. Probala ja.![]()
kad označiš membera klikneš, u dnu desno, select marked
Vidi ovoga, opet nešto potkopava.OliverZG » wrote: Nisam to vidio ...
naime kad se u 4 sata ujutro raspravljaonda nije sigurno dali je neka osoba otišla spavati ili još uvijek stalka
.
A i općenito ako netko hoće čitati, može bez da se logira a ako hoće pisati onda ovako i onako će se vidjeti da je ostavljen post.
Nije mi praktično biti odlogirana jer onda ne vidim gdje sam stala s čitanjem. Neću tebi objašnjavati zašto sam hidden. Eto.
- nina williams
Eve ga jopet.
Sad jemam novi problem, da li vama, kad prijeđete mišem po nicku i ponudi vam slanje PM-a, tada ubaci nick u kućicu?
Meni ne.
Elli veli (jao, rima) da njoj-da.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Oh, moja greška - nije nick u kućici nego malo desno iznad nje.nina williams » wrote: Eve ga jopet.Juče nije htjelo, danas oće. : pokvarena ploča :
Sad jemam novi problem, da li vama, kad prijeđete mišem po nicku i ponudi vam slanje PM-a, tada ubaci nick u kućicu?
Meni ne.
Elli veli (jao, rima) da njoj-da.
Nije da ga skroz ubaci ga u kućicu, to ti ovako izgleda:nina williams » wrote:

Vidiš gdje sam te zaokružila crveno?
Možda nisi obratila pažnju na to.
- nina williams
Ma jesam, ja sam bar detaljna u svojoj nesposobnosti.Tea Tree » wrote: Nije da ga skroz ubaci ga u kućicu, to ti ovako izgleda:
Vidiš gdje sam te zaokružila crveno?
Možda nisi obratila pažnju na to.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Sigurno? Da ne klikaš zabunom na Preview? Meni se to često događa. Koliko je tako slika sisa ostalo neposlano ne usudim se ni reći.nina williams » wrote: Ma jesam, ja sam bar detaljna u svojoj nesposobnosti.Ali onda opet treba kopi-pejstat nick u kućicu, zar ne? To pitam, da li je i drugima tako, jer meni neće 'samo poslat' nakon što napravim ovo sa slike.
Ne, ovo na slici je dovoljno, ne moraš ništa pisati u kućicu.nina williams » wrote: Ma jesam, ja sam bar detaljna u svojoj nesposobnosti.Ali onda opet treba kopi-pejstat nick u kućicu, zar ne? To pitam, da li je i drugima tako, jer meni neće 'samo poslat' nakon što napravim ovo sa slike.
Ali! Neće ti poslati pm ako ništa ne upišeš u SUBJECT. Eto, pm mora imati naslov. Ne možeš slati nenaslovljeno, to ne da.
- nina williams
Nije do previewa. Evo sad je uspjelo. Možda mi je jučer bio krivi dan za komp.ElliQuinn » wrote: Sigurno? Da ne klikaš zabunom na Preview? Meni se to često događa. Koliko je tako slika sisa ostalo neposlano ne usudim se ni reći.
E do ovog nije moglo bit, jer ti takav PM sam ubaci naslov. Sad sve radi, nema više problema.Tea Tree wrote: Ne, ovo na slici je dovoljno, ne moraš ništa pisati u kućicu.
Ali! Neće ti poslati pm ako ništa ne upišeš u SUBJECT. Eto, pm mora imati naslov. Ne možeš slati nenaslovljeno, to ne da.![]()
-
- Information
-