Birtija s narodnjacima. Dinamovci, repka, bilo je svakakvih gostiju.m.za » wrote:Hek, čula sam za Momo felge i Momo zašto plačeš od Novih fosila, ali za ovog tvog
Ali trenirke su obavezne.
Birtija s narodnjacima. Dinamovci, repka, bilo je svakakvih gostiju.m.za » wrote:Hek, čula sam za Momo felge i Momo zašto plačeš od Novih fosila, ali za ovog tvog
Al ovo nije bila takva trenirka.Hekatonhir » wrote:
Birtija s narodnjacima. Dinamovci, repka, bilo je svakakvih gostiju.
Ali trenirke su obavezne.

Lijepo.Hekatonhir » wrote:Nee, nije to takva klijentela, gore svilena košulja, dolje trenirka.
Čekamo sutrašnje (ili, u akutnijem slučaju, noćašnje) izvješće.*jezebel* » wrote:bombonijeru koja inace kosta preko sto kuna sam platila samo - dvadeset! i u savrsenom je stanju!
Kod mene je Cote d'Or ponuda trenutno na sniženju, kupio sam neku punjenu nugatom i makadamijom po 3.5 eura za 400 grama.*jezebel* » wrote:bombonijeru koja inace kosta preko sto kuna sam platila samo - dvadeset! i u savrsenom je stanju!
Lord Byron » wrote: Čekamo sutrašnje (ili, u akutnijem slučaju, noćašnje) izvješće.
Pa da barem jednom umjesto u PM-u na forumu završe slike sisa, a ne ovo...aisling » wrote:p.s. ako stvarno poneseš pohani hrbat zadavit ću te
Ha? Kojih sisa?Lord Byron » wrote: Pa da barem jednom umjesto u PM-u na forumu završe slike sisa, a ne ovo...
Ovaj upis, zvuči predivno!Pješčana » wrote:išla sam prevečer za Zagreb, sunce je zalazilo i bacalo svjetlo u moj retrovizor, sva brda prema Zagrebu bila su rumena, neke čudnovate boje kako kad staviš naočale u boji. a onda sam skužila mjesec, velik i bijel i okrugao, na području bez zgrada i s vidljivim horizontom, kako se polako diže. imala sam dugi trenutak crvenog sunca iza sebe i bijelog mjeseca ispred, i cesta je bila prazna, i muzika je svirala
A.P. » wrote:Mater gleda prilog o umjetnoj oplodnji i Milinović priča nešto, a ona će mu: ma marš u pičku materinu!![]()
![]()
Gdje ima macarona?Almost Rosey » wrote:Novi lak za nokte, crveni![]()
Kava s dugoneviđenim prijateljicama
Jela sam macaron od karamele![]()
Još malo ću u šetnju.
Slušam novi album Tori Amos.
I dan je divan, sunčan.
I seminar više-manjenapisan.
Sviđam si se danas.
Donijela prijateljica iz ParizaMorticia » wrote:Gdje ima macarona?
Users browsing this forum: Baidu [Spider], ClaudeBot, GoogleOther and 0 guests