Bez sisa? Nijednu.aisling » wrote: Da pogađam: nemaš baš prijateljica?

Jeste, nego štaste nego jeste!Nica » wrote:Jesmo mi to zachatali i ovaj topic?
FIFY.aisling » wrote: Strah ih je da će završit s curom koja će sve svoje spolne organe podijelit prolaznicima![]()
Sorry na zivciranju. U pitanju je moja komocija spojena sa malo neprakticnim mulitqutom ovdje.aisling » wrote:ombia, kad quoteas redovito to radiš tako da ispadne da je prva osoba rekla sve ono što si ti quoteala, a nije. Mene to živcira, al sam naučila čitat te i tako.
Éowyn » wrote:
Ništaaaaa![]()
Da sma bila pametnija, pitala bih sve one divne i drage ljude iz vlaka za broj mobitela. Sad bih imala prijatelja koliko god hoću.
Ma nije da ja njima ne vjerujem, ja jednostavno nisam osoba koja priča o problemima. I kad pričam, pričam kroz zajebanciju.aisling » wrote: Nije mi čudno da s nekima ne dijeliš probleme, ali moram priznat da mi je malo čudno da oni onda s tobom dijele svoje probleme. Onako, imam i ja prijateljstava u kojima se o nekim stvarima ne priča, ali onda se nekako o tome ne priča ni s jedne strane. Teško mi je zamisliti da nekome pokažem koliko sam krvava ispod kože, a da taj ostane obučen u skafander baš cijelo vrijeme
Ne u smislu neke kalkulacije, ne zato jer moram dobiti uvijek baš isto onoliko koliko i dam i obrnuto, ne važem baš sve u gram, ali ovakav nesrazmjer mi je malo neobičan.
Potencijalni ti je netko iz obitelji Dedić?Nica wrote:A što bi oni, jetru, žuč?
Moja nisu, čak i u obrnutim situacijama.Tristana » wrote: A da vas pitam, jesu li bezuvjetna ta vaša prijateljstva?
Jedno moje se skoro raspalo kad je moj prijatelj u jako ružnom procesu rastave, istukao svoju, sada bivšu, ženu.
Vidis kod mene to nije obaveza. Uvijek bas uvijek cu izabrati druzenje u reali pred surfanjem internetom/forumarenjem.A.P. » wrote:
Ne postoji osoba koju viđam na dnevnoj bazi (osim cimerica) i s kojom se "moram" naći svako toliko, ne volim stalno i obavezno druženje, pogotovo sjedenje po birtijama, špicama, ispijanjima kava i mlaćenje prazne slame pritom. Radije budem na internetu
:
Bezuvjetna? Da. Vječna, uvijek i zauvijek? Ne.Tristana » wrote:A da vas pitam, jesu li bezuvjetna ta vaša prijateljstva?
Nije, meni to sjedenje i pretakanje iz šupljeg u prazno stvara nervozu i tjeskobu.ombia » wrote: Tako sam te i shvatila. Jos gore.
Ja sam ostala, ali puno sam se lomila.Lord Byron » wrote:
BTW, priznajem: ne znam u kojim bih okolnostima samoga događaja ostao prijatelj s nekim tko je pretukao ženu.
Prokletstvo pisane riječi je da ponekad možda poprimi intonaciju kojom nije pisana: sad više ne znam je li jasno da moje "ne znam u kojim okolnostima bih ostao" ne znači "kravo bezosjećajna, kako možeš ostati prijateljica nekome takvom", nego da bi za mogućnost zauzimanja stava o tome bih li ostao uz nekoga takvog, bila potrebna hrpa detalja i opisa okolnosti kakva je definitivno neprimjerena javnom ispisivanju.Tristana » wrote:Ja sam ostala, ali puno sam se lomila.
Pa cije je druzenje s prijateljima takvo?A.P. » wrote:
Nije, meni to sjedenje i pretakanje iz šupljeg u prazno stvara nervozu i tjeskobu.Radije se družim pošteno par puta mjesečno s lokanjem i razgovorom i sve, nego da sjedim svaki drugi dan u birtiji, rastežem kapućino sat i pol i buljim u prolaznike. Horor.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests