Što vas je danas naživciralo?
Hvala.Hekatonhir » wrote:
Mi ne brišemo takve postove. Nije dobro ako su česti, nije dobro ako se postovi sa smajlićima nižu jedan za drugim, no smajlić tu i tamo bolje dočara raspoloženje od riječi. Riječi katkad sve pokvare.
m.za naravno nije zeljela propustiti priliku da mene upozori
Ako me itko ovdje treba upozoravati onda su to valjda moderatori i admini.
Nego sto me razivciralo? To sto je od sinoc macak pojeo sest listova nove biljke
Jos me razivciralo sto terarij sa gekom ulazi u stan. S druge strane dozvolila sam.
Noćas sam sanjala da sam bila kod tebe i po ulici su vozili neki zeleni plastični autobusi koji su se mogli uvlačiti/izvlačiti sami u sebe kao dolčevita, da ne kažem nešto prostije, i išli smo igrati golf teniskim reketima a ja nisam imala ništa keša kod sebe, ni franaka ni euraJPK » wrote: Kako kupuješ na netu, guraš novčanice u router?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
I gdje je problem? Pa pokazes mu sise.Herp » wrote:
Noćas sam sanjala da sam bila kod tebe i po ulici su vozili neki zeleni plastični autobusi koji su se mogli uvlačiti/izvlačiti sami u sebe kao dolčevita, da ne kažem nešto prostije, i išli smo igrati golf teniskim reketima a ja nisam imala ništa keša kod sebe, ni franaka ni eura
Bit ćeš razočarana jer autobusi tu ne liče na penise, a i voze gore od ZET-a.Herp » wrote:
Noćas sam sanjala da sam bila kod tebe i po ulici su vozili neki zeleni plastični autobusi koji su se mogli uvlačiti/izvlačiti sami u sebe kao dolčevita, da ne kažem nešto prostije, i išli smo igrati golf teniskim reketima a ja nisam imala ništa keša kod sebe, ni franaka ni eura
Ontopic, otkrio sam jebeno jezero u stanu koje je uzrokovao radijator.
Biti i mniti svemiropolisno
Nisu sličili na penis, samo su se tako ponašali (retrakcija stražnjeg dijela), bili su zeleni i gumeniJPK » wrote: Bit ćeš razočarana jer autobusi tu ne liče na penise, a i voze gore od ZET-a.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Puno je novih čestica vode, bravo za opažanju.Emericzy » wrote: Možda je puno novih čestica
Biti i mniti svemiropolisno
Ja ne mogu naći onu svoju priču o međuplanetarnom vlaku. Znam da ti se nije sviđala ali ako ti je ostala u kakavm mejlu javi mi.ElliQuinn » wrote:Ne mogu naći jednu svoju priču, a savršeno bi se uklopila na temo o vlakovima.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ne može postojati međuplanetarni vlak jer nemaš na što postaviti tračnice. Ni skretnice ni ništa. Ni sirena lokomotive ne bi se čula u vakuumu.Margarita » wrote: Ja ne mogu naći onu svoju priču o međuplanetarnom vlaku. Znam da ti se nije sviđala ali ako ti je ostala u kakavm mejlu javi mi.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 858 times
- Been thanked: 1648 times
Potpisi su za budale.
lijepo pogledaj Forrest Gumpa i sudjeluj u Filmskom klubuAlmost Rosey » wrote:Mrcvarim se filmom Lord of the flies
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Loš jastuk 
Počet ću, majke mi, na svako putovanje i mjesto gdje moram prespavat nosit svoj jastuk
Počet ću, majke mi, na svako putovanje i mjesto gdje moram prespavat nosit svoj jastuk
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Hjo, to je dražestan filamPješčana » wrote: lijepo pogledaj Forrest Gumpa i sudjeluj u Filmskom klubu
Ma ovo moram za neku debilnu zadaću. Zlo mi je. Sanjat ću svinjske glave na kolcu i ubijenu djecu.
Mislim, nisam ja baš inače tankoćutna mnogo, ali problem je u tome što ovo *moram* pogledati
- Beta ženka
Danas sam super - živciraju me samo fejsbuški rođendani osoba s kojima se u RL baš i ne družim (a niti na fejsu). I općenito me živciraju fejsbuški rođendani, kad mi piše sa strane i onda se osjećam dužnom čestitati. Još ako nešto "lajkam" ili komentiram ili objavim, onda se zna da sam taj dan (bila) na fejsu, a nisam čestitala
(inače, moj rođendan je sakriven baš iz istih tih razloga koji mene živciraju). Pa onda još kad slavljenik već prijepodne napiše "hvala svima na čestitkama". 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ja sam to prestala čestitati preko zida. I upravo sam svoj sakrila radi tih razloga 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Beta ženka
Klonovi smo.A.P. » wrote:Ja sam to prestala čestitati preko zida. I upravo sam svoj sakrila radi tih razloga
I ja većinom ne čestitam ljudima preko zida - jednostavno ignoriram, boli me briga.
Onima do kojih mi je više stalo - čestitam. Tko zna moj rođendan - taj mi čestita.
Ali eto, fejs objavi pa se osjećam obaveznom.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Beta ženka » wrote:
Klonovi smo.
I ja većinom ne čestitam ljudima preko zida - jednostavno ignoriram, boli me briga.
Onima do kojih mi je više stalo - čestitam. Tko zna moj rođendan - taj mi čestita.
Ali eto, fejs objavi pa se osjećam obaveznom.
Ma ne, ja inače držim taj datum u profilu (nemam pojma zašto
Makla sam ga da mi se ne sjati hrpa čestitara koje nisam vidjela 10 godina i koji nemaju pojma ni kako se zovem i prezivam točno
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Hipohindar u meni te pita jesi li išla na CT mozga?ElliQuinn » wrote:Glavobolja. Nježno je uvjeravam da je vrijeme da ode, a ona ostaje i ostaje. Bude li sa mnom još malo, pisat ću o njoj na temi o prijateljstvima, postat će mi najbolji prijatelj.
Desire makes slaves out of kings.
-
- Information
-