Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
ombia

Post 06 Jan 2012, 20:00

nodens » wrote:[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=90185#p90185]

Nego sam pitao kako sam sebe uvjeriš u nešto; meni to ne polazi za rukom.

A po čemu se zapravo razlikuje stanje ljubavi prema nekom, dok si s njim/njom u vezi, i stanje ljubavi prema nekom, s kime više nisi u vezi? :misli:
Pa ne uvjeris se u nista nego osjecas. A osjecaj ako nije dozivotan ne znaci da nije bio iskren, stvaran i poseban.

Ovo drugo, pa valjda ti fali fizicki dio njega, njegva prisutnost u tvom zivotu, tjelesna ljubav.
Mozda si vec i mrtav samo to jos ne znas
:rofl: :rofl: :rofl:

Perzefona

Post 06 Jan 2012, 20:08

nodens » wrote: Ne ljubim, ako sam u sebi odlučio da '...tko zna, možda jednom naleti bolja'. :mad:
Ništa ne razumiješ. Nisi ti odlučio da će možda doći bolja, nego se miriš s time da je moguće da njoj jednog dana naiđe bolji. Ili da se mogu dogoditi neke situacije nad kojima nemaš utjecaja, više sle i tako to...
Jesam, mrtav sam godinama. :cerek:
I misliš da je to super jer si to sam odabrao pa nad time onda imaš kontrolu. Šteta.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
nodens

Post 06 Jan 2012, 20:11

ombia » wrote:Pa ne uvjeris se u nista nego osjecas. A osjecaj ako nije dozivotan ne znaci da nije bio iskren, stvaran i poseban.
Svaka erekcija je iskrena i stvarna. :rofl: Sad, da je baš 'posebna' - ne bih rekao.
nodens

Post 06 Jan 2012, 20:15

Perzefona » wrote:Ništa ne razumiješ. Nisi ti odlučio da će možda doći bolja, nego se miriš s time da je moguće da njoj jednog dana naiđe bolji. Ili da se mogu dogoditi neke situacije nad kojima nemaš utjecaja, više sle i tako to...
Ne, nego TI ne razumiješ. Ne govorim ja o tome kako će NJOJ jedan dan naići netko bolji. Nego govorim o onoj situaciji kad JA znam da u glavi imam misao '... tko zna, možda naiđem i na bolju'.

Što je sve u njenoj glavi, to očito ne mogu znati - ali što ima u mojoj, e, to već mogu mnogo bolje.

Perzefona » wrote:I misliš da je to super jer si to sam odabrao pa nad time onda imaš kontrolu. Šteta.
Ne mislim da je to super, nego mislim da tako jest. Recimo, misliš li ti da invalidi bez nogu misle da je super nemati noge? Ili da je to pod njihovom kontrolom? Uopće nije. Tako ni ovo moje nije pod mojom kontrolom, ili bar ja nemam dojam da jest. Nisam ja 'odabrao' baš ništa.
ombia

Post 06 Jan 2012, 20:21

Nondens ali jednostavno je nevjerojatno kako ne kuzis sto ti ljudi pisu, ono najiskrenije sokira me cak to. I onda im jos ides pisati da oni ne razumiju. :rofl:
Jadna ta djevica koje se dohvatis. :zubo:

I jesi odabrao si zivot kakav sad zivis. Bome nije umjesto tebe susjeda Milica birala. Ali priznanje te slobode bi nosilo za sobom i odgovornsot za rezultat da. Pa je lakse reci nisam ja nista.
Oslobadjas se odgovornosti.
Bara huda

Post 06 Jan 2012, 20:22

nodens » wrote:
Ne razumiješ suptilnu razliku.

To što starim nije moja volja, nije moja odluka - niti će IKAD biti moja odluka. To se događa mimo mene, to je objektivna datost.
Pa mozes ti svojom odlukom odluciti da neces ostariti.
Kad dodjes do dobi koja ti se cini zgodnom za prelazak iz mladog u starog, odlucis da ces zajebati starost i neces dozvoliti starosti da potjera mladost.
Ionak je zivot prolazan i to je jedino na sto ne mozes utjecati.

Ali, imas pravo, ne kuzim ja tu suptilnu razliku a sto je i gore, ni ne zanima me.
A privremenost ljubavi je nešto gdje ja SEBI namjerno ostavljam 'odstupnicu': jest da ja nju vooooolim, ali tko zna, možda mi dosadi, možda se udeblja, možda naiđe neka opakija koka koja bi me nekim čudom htjela, možda ovo možda ono... bolje je da unaprijed sam sebi 'dopustim' da neće biti 'do smrti', zar ne? Zlu ne trebalo. :zubo:
A sto ima lose u odstupnici?
Imati rezervni plan b u slucaju da se probitni plan a izjalovi?
Kakve ti to traume izaziva? :confused:
Slab ti je štos to uspoređivati sa starenjem i umiranjem.
Nije ni trebao biti stos nego stvar koja se dogodi i onda plivas kako znas. Ili se ne dogodi pa opet plivas kako znas.

Kojom tehnikom sebi ljudi izbiju tu misao iz glave, ako i sami priznaju da je imaju, ne razumijem. Niti kako im ta svijest o 'boljoj', koegzistira s 'ljubavlju'.
Pozitivnim razmisljanjem.
Kao i u poslu, uvijek mozes bolje samo se ne smijes bojati gresaka. Ako stalno mislis da li je to najbolje, onda neces nista napraviti nego samo misliti.
Odlucis se i drzis odluke, te radis najbolje sto znas u tom smjeru. Tak nekak.

]Jesam, mrtav sam godinama. :cerek:
Ma nisam te htjela uvrijefiti ili nesto nego onak...puno filozofiras a malo jebes pa eto...mozda da pocnes obrnuto.
Perzefona

Post 06 Jan 2012, 20:24

nodens » wrote:
Ne, nego TI ne razumiješ. Ne govorim ja o tome kako će NJOJ jedan dan naići netko bolji. Nego govorim o onoj situaciji kad JA znam da u glavi imam misao '... tko zna, možda naiđem i na bolju'.

Što je sve u njenoj glavi, to očito ne mogu znati - ali što ima u mojoj, e, to već mogu mnogo bolje.
Ako se zaljubiš, onda nemaš to u glavi da će naići koja bolja, jer sve druge od nje su tada tebi gore. Zaboravljam da se nikad nisi zaljubio. Zapravo, nisam ti vjerovala dosad. Pretužno mi je to. Ali uvjerio si me.

Ne mislim da je to super, nego mislim da tako jest. Recimo, misliš li ti da invalidi bez nogu misle da je super nemati noge? Ili da je to pod njihovom kontrolom? Uopće nije. Tako ni ovo moje nije pod mojom kontrolom, ili bar ja nemam dojam da jest. Nisam ja 'odabrao' baš ništa.
Zašto vučeš takve paralele? Invalidnost nije pretpostavljeno, očekivano ni... jebemti političku korektnost... znaš što hoću reći kakvo stanje. Smatraš li se invalidom?
Bara huda

Post 06 Jan 2012, 20:33

Perzefona » wrote:Ništa ne razumiješ. Nisi ti odlučio da će možda doći bolja, nego se miriš s time da je moguće da njoj jednog dana naiđe bolji. Ili da se mogu dogoditi neke situacije nad kojima nemaš utjecaja, više sle i tako to...
A zasto se i njemu ne bi dogodila bolja? :ne zna:
Pa i on je zivo bice sklono mijeni makar se pravi mrtav.
Meni se nodens cini pomalo trom i plah i bojazljiv ali inace ok decko.
Jesam, mrtav sam godinama. :cerek:
I misliš da je to super jer si to sam odabrao pa nad time onda imaš kontrolu. Šteta.
onaj stos da ga uvjeravamo u suprotno? :zubo:
nodens

Post 06 Jan 2012, 20:35

Perzefona » wrote:Ako se zaljubiš, onda nemaš to u glavi da će naići koja bolja, jer sve druge od nje su tada tebi gore. Zaboravljam da se nikad nisi zaljubio. Zapravo, nisam ti vjerovala dosad. Pretužno mi je to. Ali uvjerio si me.
Pa da, nisam. :ne zna:

Ali da te pitam ovako. Što misliš, ako bi uzela 100 slučajnih parova iz Zagreba, koji upravo imaju prvi seks :rofl: - u koliko od njih se radi o toj 'zaljubljenosti', takvoj da DOSLOVNO nemaju tu misao '..tko zna' ni u primozgu?

Pa Margarita je gore napisala da je postojao 'prešutni dogovor'. :ne zna: Ti sad kažeš da toga nema. Kome da vjerujem, tebi ili njoj?

Perzefona » wrote:Zašto vučeš takve paralele? Invalidnost nije pretpostavljeno, očekivano ni... jebemti političku korektnost... znaš što hoću reći kakvo stanje. Smatraš li se invalidom?
Pa, nešto analogno tome, recimo. :ne zna: Očito da mi neki mehanizmu u glavi ne rade na uobičajen način... valjda.
aisling

Post 06 Jan 2012, 20:41

nodens » wrote: Pa, nešto analogno tome, recimo. :ne zna: Očito da mi neki mehanizmu u glavi ne rade na uobičajen način... valjda.
Mislim da ne znam ni jednog invalida koji se samo probudio jedan i shvatio da je on invalid. Ljudi običnu prođu neke muke prvo, pa ih pokušavaju izliječiti na ove ili one načine i tek nakon ne znam ni ja koliko drugih stručnih mišljenja eventualno prihvate da više neće hodati.

Ti si dijagnozu sebi postavio sam ili?
Happy Easter!
nodens

Post 06 Jan 2012, 20:44

Bara huda » wrote:Pa mozes ti svojom odlukom odluciti da neces ostariti.
Kad dodjes do dobi koja ti se cini zgodnom za prelazak iz mladog u starog, odlucis da ces zajebati starost i neces dozvoliti starosti da potjera mladost.
Ionak je zivot prolazan i to je jedino na sto ne mozes utjecati.
Hmmm? Misliš, kad se približi starost, onda se ubijem? :cerek: Pa recimo, to bi bio trivijalni način 'sprečavanja starosti'. Svejedno, dolazak starosti nije nešto pod mojom kontrolom, ne mogu ja 'odlagati' mladost u beskonačnost.

Bara huda » wrote:Ali, imas pravo, ne kuzim ja tu suptilnu razliku a sto je i gore, ni ne zanima me.
A sto ima lose u odstupnici?
Imati rezervni plan b u slucaju da se probitni plan a izjalovi?
Kakve ti to traume izaziva? :confused:
Nikakve posebne 'traume', samo što meni to ne paše na pojam 'ljubav' - kad tobože nekoga 'volim', ali držim u glavi plan b. Ti to slobodno nazivaj tako, ja samo kažem da sebe ne mogu uvjeriti u to da je to 'ljubav'.

Bara huda » wrote:Nije ni trebao biti stos nego stvar koja se dogodi i onda plivas kako znas. Ili se ne dogodi pa opet plivas kako znas.
Rekoh, u oba slučaja se radi o nečemu što se jednostavno 'dogodi', a nije posljedica moje *odluke*.

A u ovom unaprijednom prihvaćanju plana b, radi se o MOJOJ *odluci* da će postojati plan b. A ti ovdje de facto radiš nešto tipa, kad bi se optuženik za ubojstvo branio 'pa jebiga, ljudi umiru svaki dan u prometu'. :rofl:

Mislim, namjerno uzimam ovako drastičan primjer ne zato što je to usporedivo, nego da uočiš onaj bitni moment: MOJA odluka, vs. objektivne, vanjske, nepredviđene okolnosti. Ne možeš SVOJU odluku koju si unaprijed donio, relativizirati riječima da se 'ionako svašta događa'.

Bara huda » wrote: Kao i u poslu, uvijek mozes bolje samo se ne smijes bojati gresaka. Ako stalno mislis da li je to najbolje, onda neces nista napraviti nego samo misliti.
Ma kako radiš najbolje, ako sam sebi ostavljaš odstupnicu unaprijed, zlu ne trebalo? Meni to zvuči kao držanje fige u džepu, a ne kao prihvaćanje nekakve odgovornosti.

Bara huda » wrote:Ma nisam te htjela uvrijefiti ili nesto nego onak...puno filozofiras a malo jebes pa eto...mozda da pocnes obrnuto.
Pa nisi me uvrijedila :cerek:
Eks

Post 06 Jan 2012, 20:48

aisling » wrote: Mislim da ne znam ni jednog invalida koji se samo probudio jedan i shvatio da je on invalid. Ljudi običnu prođu neke muke prvo, pa ih pokušavaju izliječiti na ove ili one načine i tek nakon ne znam ni ja koliko drugih stručnih mišljenja eventualno prihvate da više neće hodati.

Ima i onih koji su invalidni od rođenja. Ako netko kaže da je takav, nema razloga da mu ne vjerujem. Sad, koliko je to žalosno, to je druga priča. Možda bi pokušaj pretvaranja da je zdrav bio daleko žalosniji i štetniji za sve uključene.
nodens

Post 06 Jan 2012, 20:50

Bara huda » wrote:A zasto se i njemu ne bi dogodila bolja? :ne zna:
Pa i on je zivo bice sklono mijeni makar se pravi mrtav.
Meni se nodens cini pomalo trom i plah i bojazljiv ali inace ok decko.
Nije pitanje hoće li se dogoditi bolja, nego je pitanje što ja o tome unaprijed mislim.

aisling » wrote:Mislim da ne znam ni jednog invalida koji se samo probudio jedan i shvatio da je on invalid. Ljudi običnu prođu neke muke prvo, pa ih pokušavaju izliječiti na ove ili one načine i tek nakon ne znam ni ja koliko drugih stručnih mišljenja eventualno prihvate da više neće hodati.

Nije točno, invalid možeš ostati nakon npr. nekakve nesreće, i ne treba ti nikakav doktor da ti kaže da nemaš noge, ili da si slijep, itd.

A ovo zadnje je komplicirano pitanje. Ne znam kako da sad to odgovorim, a da ne ispadnem hmmm... no recimo da nemam razloga toliko 'vjerovati' kojekakvim dijagnozama, kao što ljudi obično vjeruju. Mislim ono, neki ljudi vjeruju u vračare, neki u astrologiju, neki u Sai Babu, neki u ovo, neki u ono - a neki vjeruju u to da psihijatri nešto znaju o ljudskom mozgu. Jebiga, znaju smiješno malo.
Perzefona

Post 06 Jan 2012, 20:51

nodens » wrote:
Pa da, nisam. :ne zna:

Ali da te pitam ovako. Što misliš, ako bi uzela 100 slučajnih parova iz Zagreba, koji upravo imaju prvi seks :rofl: - u koliko od njih se radi o toj 'zaljubljenosti', takvoj da DOSLOVNO nemaju tu misao '..tko zna' ni u primozgu?
Ne razumijem što hoćeš s ovime. Što bi ta statastika tebi govorila? Govorimo li o zaljubljenim parovima ili o parovima koji se seksaju (bože, kako mrzim frazu "imati seks" :rolleyes:)?

Svašta bi se našlo u njihovim glavama.
Pa Margarita je gore napisala da je postojao 'prešutni dogovor'. :ne zna: Ti sad kažeš da toga nema. Kome da vjerujem, tebi ili njoj?
Objema. I gdje sam ja rekla da kod mene nema svijesti o prolaznosti, promjeni, nestanku, gubitku, čemu god.
Lord Byron

Post 06 Jan 2012, 20:53

nodens » wrote: recimo da nemam razloga toliko 'vjerovati' kojekakvim dijagnozama, kao što ljudi obično vjeruju. Mislim ono, neki ljudi vjeruju u vračare, neki u astrologiju, neki u Sai Babu, neki u ovo, neki u ono - a neki vjeruju u to da psihijatri nešto znaju o ljudskom mozgu. Jebiga, znaju smiješno malo.
Naravno, puno je lakše samoga sebe proglasiti "invalidom" i odvesti problem u domenu nerješivoga, nego mrdnuti guzicom i uhvatiti se ukoštac s njim.

Samo što se ljudi zajebu pa zaborave da samoproglašeni "invaliditet", svim Coelhima ovoga svijeta unatoč, neće dovesti ni do kakve svjetske zavjere u cilju rješavanju ičega igdje.
nodens

Post 06 Jan 2012, 21:06

Perzefona » wrote:Ne razumijem što hoćeš s ovime. Što bi ta statastika tebi govorila? Govorimo li o zaljubljenim parovima ili o parovima koji se seksaju (bože, kako mrzim frazu "imati seks" :rolleyes:)?
Pa, meni je još gore kad netko napiše 'sexati'. :rolleyes: (Ili 'on se sexa' - uf, tu već trpi moj centar za estetiku...)

Nego, govorimo o postotku onih koji se seksaju prvi put kad su zaljubljeni, vs. oni koji se samo seksaju, a zaljubljeni će možda jednog dana postati.

Perzefona » wrote:Svašta bi se našlo u njihovim glavama.
Nije mi jasna institucija seksanja sa strancima, jebiga.

Perzefona » wrote:Objema. I gdje sam ja rekla da kod mene nema svijesti o prolaznosti, promjeni, nestanku, gubitku, čemu god.
Sve je to OK dok govorimo o slučaju, o vanjskim okolnostima. Ja govorim konkretno o onoj svijesti u tvojoj glavi '... ako naiđe bolji, gibam'. :zubo:
nodens

Post 06 Jan 2012, 21:09

Lord Byron » wrote:Naravno, puno je lakše samoga sebe proglasiti "invalidom" i odvesti problem u domenu nerješivoga, nego mrdnuti guzicom i uhvatiti se ukoštac s njim.
Ma daaaj. :cerek: To je samo metafora. I što ti znači, mrdnuti guzicom? Ono, što to konkretno znači, u ovoj situaciji?

Lord Byron » wrote:Samo što se ljudi zajebu pa zaborave da samoproglašeni "invaliditet", svim Coelhima ovoga svijeta unatoč, neće dovesti ni do kakve svjetske zavjere u cilju rješavanju ičega igdje.
Ugh, zbilja se nisam nadao da će netko pomisliti da sam ljubitelj tog blentavca. :rofl:
Pa svako malo kažem upravo suprotno, da *ne vjerujem* u pizdarije tog tipa.
Bara huda

Post 06 Jan 2012, 21:39

nodens » wrote:
Hmmm? Misliš, kad se približi starost, onda se ubijem? :cerek: Pa recimo, to bi bio trivijalni način 'sprečavanja starosti'. Svejedno, dolazak starosti nije nešto pod mojom kontrolom, ne mogu ja 'odlagati' mladost u beskonačnost.
Nisi cuo za onu...zivi brzo, umri mlad i budi lijep les. :D

Kako to da je neljubav pod tvojom kontrolom i da si u stanju sprecavati moguci ojsecaj ljubavi svjesno?

Nikakve posebne 'traume', samo što meni to ne paše na pojam 'ljubav' - kad tobože nekoga 'volim', ali držim u glavi plan b. Ti to slobodno nazivaj tako, ja samo kažem da sebe ne mogu uvjeriti u to da je to 'ljubav'.
Pa onda super za tebe.
Nit moras imati plan a ni b nit traume. Ako si sretan i zadovoljan s time, nemoj ni mijenjati nista.

Rekoh, u oba slučaja se radi o nečemu što se jednostavno 'dogodi', a nije posljedica moje *odluke*.
Meni se cini da si ti cvrsto odlucio da ti se ne dogodi. I radis najbolje sto znas u tom smjeru.
Neljubavi.

A u ovom unaprijednom prihvaćanju plana b, radi se o MOJOJ *odluci* da će postojati plan b. A ti ovdje de facto radiš nešto tipa, kad bi se optuženik za ubojstvo branio 'pa jebiga, ljudi umiru svaki dan u prometu'. :rofl:
Ovo je prepametno za mene ali te molim da mi ne objasnjavas.

Bara huda » wrote: Kao i u poslu, uvijek mozes bolje samo se ne smijes bojati gresaka. Ako stalno mislis da li je to najbolje, onda neces nista napraviti nego samo misliti.
Ma kako radiš najbolje, ako sam sebi ostavljaš odstupnicu unaprijed, zlu ne trebalo? Meni to zvuči kao držanje fige u džepu, a ne kao prihvaćanje nekakve odgovornosti.
Onda radi bez odstupnice i nemoj se nikad zaljubiti pa nemas brige.
Ionak ti je to gnjavaza. :D
A seks je sklizak.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 619 times
Been thanked: 958 times
Post 07 Jan 2012, 13:44

Eh, što ti je Trkeljanje. Na ozbiljnim se temama chata, a na chatu se ozbiljno piše. :D
Potpisi su za budale.
nodens

Post 07 Jan 2012, 15:41

Bara huda » wrote: Nisi cuo za onu...zivi brzo, umri mlad i budi lijep les. :D
Čuo sam. No, obično oni koji to kažu, budu jako ružni leševi :rofl: (ne da je to bitno, samo kažem...)

Bara huda » wrote:Kako to da je neljubav pod tvojom kontrolom i da si u stanju sprecavati moguci ojsecaj ljubavi svjesno?
Nije pod mojom kontrolom. :ne zna: Nisam ja 'odlučio' da se neću ni u koga zaljubiti.

Bara huda » wrote: Pa onda super za tebe.
Nit moras imati plan a ni b nit traume. Ako si sretan i zadovoljan s time, nemoj ni mijenjati nista.
Jbt, nisam ni sretan ni zadovoljan. :cerek: Mijenjati što? Mijenjati se mogu onoliko koliko mi dopušta moja priroda. Drastičan primjer: ne mogu si izrasti još jednu ruku na leđima, zar ne? Ergo, takva promjena je izvan mojih moći. Zatim, ne mogu se 'promijeniti' tako da mi debele žene od 70 odjednom postanu jako seksi, zar ne? Što se toga tiče, pretpostavljam da to čak i nije posve nemoguće (za razliku od one treće ruke, koja će postati moguća za jedno 100 godina ili tako nešto) - ali se onda postavlja pitanje, ZAŠTO se mijenjati u tom smjeru? Zašto da pokušavam postići to da mi debele bake od 70 postanu seksi?

Enivej, ljudi se svejedno mijenjaju, čak i ako to ne žele. Mijenja ih vrijeme i iskustvo (čak i ako je to iskustvo obično razmišljanje), i mene isto mijenja vrijeme i iskustvo.

Bara huda » wrote: Meni se cini da si ti cvrsto odlucio da ti se ne dogodi. I radis najbolje sto znas u tom smjeru.
Neljubavi.
Nisam. Po čemu to vidiš, da sam to 'odlučio'? :ne zna: Ja ne osjećam nikakvu odluku tog tipa, unutar sebe. Evo baš gledam hmmm i ne vidim nikakvu odluku tog tipa. Dakako, nema ni suprotne odluke, postoji jedino 'priželjkivanje' tog suprotnog. A dalje, que sera, sera.

Inače mi ni karijerizam nije baš jako privlačna osobina, ali nemam nekih posebnih moralnih ograda prema ljudima koji stalno razmišljaju kako da 'napreduju' na poslu.

Ali kad netko 'voli', ali u sebi stalno razmišlja kako da 'napreduje' (=nađe nekog 'boljeg') - eh, jebiga. Ja tu ne vidim ništa lijepo, i to nije moja 'odluka' nego jednostavno intuitivna reakcija.

Bara huda » wrote: Odlucis se i drzis odluke, te radis najbolje sto znas u tom smjeru. Tak nekak.
Samo što to nije istina. Dobru si i usporedbu potegnula: posao. Da, radim najbolje što mogu na sadašnjem poslu - ali sa strane stalno gledam neće li uletjeti povoljnija ponuda. :zubo:

Treba imati želudac da to nazoveš 'ljubav'.

Bara huda » wrote:Onda radi bez odstupnice i nemoj se nikad zaljubiti pa nemas brige.
Ionak ti je to gnjavaza. :D
A seks je sklizak.
Kad kažeš 'nemoj se nikad zaljubiti', to baš zvuči kao da smatraš da je zaljubljivanje nekakva odluka. Pa valjda znamo da to nije odluka, nego se dogodi samo od sebe - ili se pak ne dogodi samo od sebe. Što ti onda znači 'ok, nemoj se onda zaljubiti'?

Možeš li se ti u nekog zaljubiti jer si 'odlučila' da ćeš se zaljubiti?
nodens

Post 07 Jan 2012, 15:45

Hekatonhir » wrote:Eh, što ti je Trkeljanje. Na ozbiljnim se temama chata, a na chatu se ozbiljno piše. :D
Pa da, zar nije to u skladu s nazivom foruma. :cerek:
Bara huda

Post 08 Jan 2012, 20:28

nodens » wrote:[Jbt, nisam ni sretan ni zadovoljan. :cerek:
da, tako i izgleda
Steta, cinis se dobar decko, muskarac, osoba ..kaj vec, samo imas problem sukoba tijela i duha. Tijelo bi jebalo, ali mu duh ne da.

Tako je i onoj Marti od koje je voda i potekla ali si je ti na svoj mlin naveo. :D
I Martu boli dusa, ne slicno kao tebe, ali ipak je rijec o bolnoj dusi. Nju je Vedran ostavio i sad bi trebalo vidjeti hoce li Slaven uspjet ubit kurcem onu staru Martu i da onda iz orgazmicke vatre ponovo uskrsne neka slicna Marta koja ce se polako uciti hodati, jesti, smijati i ponovo ljubiti.

Da li je Slaven sposoban to uciniti? da li je to fer prema Slavenu s Martine strane? mozda je Slaven neki kao ti koji misli...ta je uvijek i zauvijek a ne zna da je tek bezimeni davatelj zivotne energije kroz svoj...jelte... koji sluzi da bi Marta opstala. :ne zna:
nodens

Post 08 Jan 2012, 21:06

Bara huda » wrote:da, tako i izgleda
Steta, cinis se dobar decko, muskarac, osoba ..kaj vec, samo imas problem sukoba tijela i duha. Tijelo bi jebalo, ali mu duh ne da.
Pa da, no to je prilično očito, i meni oduvijek bilo. :ne zna:

Zato pokušavam shvatiti kako drugi ljudi zapravo rješavaju taj sukob. Jer imam dojam da je malo ljudi, koji uopće nemaju takav sukob; možda ne toliko izražen, ili ne istovrstan nego samo 'srodan', ali ipak.

Bara huda » wrote:Tako je i onoj Marti od koje je voda i potekla ali si je ti na svoj mlin naveo.
Nisam naveo na svoj mlin, nego iskopao onaj detalj koji mene zanima, jer ga ne shvaćam.

Bara huda » wrote:I Martu boli dusa, ne slicno kao tebe, ali ipak je rijec o bolnoj dusi. Nju je Vedran ostavio i sad bi trebalo vidjeti hoce li Slaven uspjet ubit kurcem onu staru Martu i da onda iz orgazmicke vatre ponovo uskrsne neka slicna Marta koja ce se polako uciti hodati, jesti, smijati i ponovo ljubiti.
:mad: Meni ovo ružno zvuči i generalno, a kamoli prema tom Slavenu. (Dakako, jednako ružno mi je i onaj slučaj iz pjesme).

Bara huda » wrote:Da li je Slaven sposoban to uciniti? da li je to fer prema Slavenu s Martine strane? mozda je Slaven neki kao ti koji misli...ta je uvijek i zauvijek a ne zna da je tek bezimeni davatelj zivotne energije kroz svoj...jelte... koji sluzi da bi Marta opstala. :ne zna:
Ovaj konkretni Slaven teško da će pasti na dotičnu Martu. :rofl:
Bara huda

Post 08 Jan 2012, 21:41

nodens » wrote:
Pa da, no to je prilično očito, i meni oduvijek bilo. :ne zna:

Zato pokušavam shvatiti kako drugi ljudi zapravo rješavaju taj sukob. Jer imam dojam da je malo ljudi, koji uopće nemaju takav sukob; možda ne toliko izražen, ili ne istovrstan nego samo 'srodan', ali ipak.
mazohizmom.
prvo pojebu pa sami sebe muce kasnije griznjom savjesti. ili se bicuju. ili razmisljaju. i na kraju zaborave i idu opet ispocetka. :D

:mad: Meni ovo ružno zvuči i generalno, a kamoli prema tom Slavenu. (Dakako, jednako ružno mi je i onaj slučaj iz pjesme).
Ljepota je oku promatraca.
Mozda Slavenu i nije bilo tako ruzno kako bi se moglo misliti.
Ispao je pravi drug, prijatelj, vidi na prijateljstvu kako su pravi prijatelji oni koji bi primili metak za tebe. A zasto onda ne bi mogli i ispaliti koji metak? :ne zna:
Sve za prijateljstvo.

Ovaj konkretni Slaven teško da će pasti na dotičnu Martu. :rofl:
ocito nisi pravi drugar.
nodens

Post 08 Jan 2012, 21:51

Bara huda » wrote: mazohizmom.
prvo pojebu pa sami sebe muce kasnije griznjom savjesti. ili se bicuju. ili razmisljaju. i na kraju zaborave i idu opet ispocetka. :D
To ti iz iskustva? :cerek:

Bara huda » wrote: Ljepota je oku promatraca.
Mozda Slavenu i nije bilo tako ruzno kako bi se moglo misliti.
Ispao je pravi drug, prijatelj, vidi na prijateljstvu kako su pravi prijatelji oni koji bi primili metak za tebe. A zasto onda ne bi mogli i ispaliti koji metak? :ne zna:
Sve za prijateljstvo.
Možda, ali sad si promijenila priču - maločas je Slaven bio onaj koji brije nešto sebi, zar ne? A nije 'sporazuman' s tim što to zbilja znači.

Bara huda » wrote: ocito nisi pravi drugar.
Bit će da je to...
  • Information