ma, ja svom ne damdimnjak » wrote: baja, vodena- i ja bi u ikeu, al muz ne da
lakše poseže za novčanikom od mene
ako ga ne vodim, ne da mi auto jer je službeni, a za moj se bojim da bi ga zaplijenili na granici
ja sam prije 2 godine. zeleno-bordo.Vodena » wrote:Ja sam lani kupila one ljubičaste artice, za jesen i zimu.
Ah ti muževi, zašto nemaju štampariju Ojra?
ček, a zastori? a susjeda? a zaštita privatnosti?JPK » wrote:Kupio sam upravo na Amazonu monitor s IPS matricom, tastaturu i četkicu za zube. Zabavnije od usrane Ikee.
Nije baš neka ponuda zavjesa na Amazonu.Pješčana » wrote: ček, a zastori? a susjeda? a zaštita privatnosti?
jel se nude susjede tamo? možda da kupiš neku za koju će ti biti milo da te gleda golog.JPK » wrote: Nije baš neka ponuda zavjesa na Amazonu.
To je monitor koji najvjernije reproducira slike golih sisa. Skuplji je, ali isplati se.ElliQuinn » wrote:A što je monitor s IPS matricom?
A kako ćeš fotošopirati vlasnicu?ElliQuinn » wrote:Nije li vlasnica dobrih sisa na dohvat ruke najvjernija reprodukcija golih sisa? Ne znam ja, samo pitam.
PotpisujemJPK » wrote: To je monitor koji najvjernije reproducira slike golih sisa. Skuplji je, ali isplati se.
Code: Select all
||| ||| ||| ||| |||
||| ||| ||| ||| |||
Code: Select all
///
\\\

eto, tako sam ja razumjela što di napisao
A kako da odaberem adekvatnu vlasnicu bez kvalitetnog prikaza? Pa ne nemam vremena pola forumskih sisa osobno isprobati.ElliQuinn » wrote:Nije li vlasnica dobrih sisa na dohvat ruke najvjernija reprodukcija golih sisa? Ne znam ja, samo pitam.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests