Éowyn » wrote:Postoji nekoliko problema. Nemam naviku slušati mp3 i čak i kad ga planiram ponijeti ga zaboravim. Knjigu uvijek nosim sa sobom, čak i kad se vozim tramvajem, no putovanja o kojima pričam su vrlo duga. Ne mogu baš dvadeset sati u komadu čitati.
I najveći problem, volim gledati kroz prozor kad putujem vlakom. Tu me uhvate nespremnu.
Ja sam na zadnjem takvom čitala, spavala, pravila se da spavam/čitam, gledam kroz prozor...
Par mjesta dalje od mene bili su neki vrlo dosadni gastarbajteri (majka i sin) koji su pilili neku žensku kraj sebe tipičnim gastarbajter-treš gluparijama
Na moju nesreću, izašli su samo pol sata prije mene, trpila sam ih dotad
Slušalice i mp3 nosim uvijek sa sobom, to mi je već nesvjesna navika, tako da tu ne mogu pomoći.
Ti imaš problema s prepristupačnim gardom ili licem, rekla bihÉowyn » wrote: Ovo obično meni pričaju, a ja nisam čak niti u pionire primljena
Upravo takoBeta ženka » wrote: Nešto kao tvoj avatar?
Jednom prilikom sam sjedila u kupeu s nekom mlađarijom mojih godina, kraj mene je sjedila jedna cura, isto studentica. Negdje poslije ZG je ušao neki lik u četrdesetima i krenuo nas zašprehavati (bile smo jedine cure u kupeu). Bio je poprilično naporan, dosadan, uporan i djelovao je pomalo nasilno pri tom.
Ja sam ga par puta pogledala hejterskom i "koga boli krasan kurac, daj odjebi" facom, nastavila čitati knjigu, i pustio me na miru. Ova druga ženska, koja je isto čitala knjigu, je najebala. Bila je pristojna i ljubazna, iako se jasno vidjelo da joj je naporan, sve dok lik nije tražio njen broj mobitela, ali da uključi zvuk da ju on nazove natrag da vidi jel mu dala točan broj
Naravno, dala mu je broj i pustila da ju nazove.
Kažeš "aha, da : )" i staviš slušalice u uhoBeta ženka » wrote: nego bih samo krenula da stavim slušalice, a on bi nešto ubacio taman dok je slušalica već bila pred uhom.