Sunce mi je uljepsalo dan, usavsi u kupaonu skoro sam osljepila.
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
- Lord Byron
To ja zovem optimizam i pozitivno razmišljanje. Kad i maca koja se ne može riješiti buha izazove osmijeh.Pješčana » wrote:naišla sam na macu koja je došla ispred mene, okrenula se na sve strane ko na izboru za mis, legla pred mene na osunčan asfalt i valjala se s boka na bok.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/grad ... 92303.aspx
"Sada očekujemo i zahtijevamo da državno odvjetništvo izda nalog policiji po ovom našem nalazu i izvrši uhićenje Todorića i privede ga kod istražnog suca da mu se odredi pritvor", stoji u proglasu u kojem se dodaje da ukoliko Bajić ne postupi po zakonu i uhiti sumnjivca napraviti građansko uhićenje i zadržati ga do dolaska policije.
Naravno da ga neće biti u prilici uhititi, ali mi je neizmjerno drago što je u situaciji da ih ne može tužiti
Smeće jebeno, i ti i tvoja obitelj i oni koji su ti omogućili da Kulmerove dvore registriraš kao hotel.
"Sada očekujemo i zahtijevamo da državno odvjetništvo izda nalog policiji po ovom našem nalazu i izvrši uhićenje Todorića i privede ga kod istražnog suca da mu se odredi pritvor", stoji u proglasu u kojem se dodaje da ukoliko Bajić ne postupi po zakonu i uhiti sumnjivca napraviti građansko uhićenje i zadržati ga do dolaska policije.
Naravno da ga neće biti u prilici uhititi, ali mi je neizmjerno drago što je u situaciji da ih ne može tužiti
jednom kad smo išli na SLjeme po povratku smo otišli pogledati te dvore, prišli autom prilaznom javnom cestom do vejike ogrrade.
pa je izašao neki zaštitar.

zaista, kako je moguće registrirati dvorac kao hotel i onda živjeti u njemu? hoće li i njemu doći ovi ovršni inspektori?
zaista, kako je moguće registrirati dvorac kao hotel i onda živjeti u njemu? hoće li i njemu doći ovi ovršni inspektori?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
"Da, višečlana komisija je na tehničkom pregledu ustanovila da je objekt izgrađen u skladu s građevinskom dozvolom i prema glavnom projektu. Da, ima recepciju. To je prema projektu zgrada odmah na ulazu desno, na kojoj je prostor predviđen za recepciju", tvrdila je 2006. godine načelnica Odjela za gradnju u gradskom Uredu za prostorno uređenje Vera Siuc, dajući na znanje da su Kulmerovi dvori ipak hotel.Pješčana » wrote:jednom kad smo išli na SLjeme po povratku smo otišli pogledati te dvore, prišli autom prilaznom javnom cestom do vejike ogrrade.
Ministarstvo turizma, pak, tad je izvijestilo da Todorići za svoj "hotel" nikad nisu tražili kategorizaciju. Što je tu na stvari dao je do znanja arhitekt Branko Kincl, pojašnjavajući da "građevinsku dozvolu za klasični stambeni objekt gradski urbanisti ne bi dozvolili, pošto se Kulmerovi dvori nalaze u Parku prirode Medvednica". Prekrajanjem Generalnog urbanističkog plana gradonačelnik Milan Bandić Todorićima je prošle godine na koncu omogućio da Kulmerove dvore legalno upišu ga kao obiteljsku rezidenciju. Pravna država nikad nije naslutila da bi Todoriću mogla dati po prstima zbog ovog izigravanja propisa.
http://www.h-alter.org/vijesti/hrvatska ... print:true
setnja, vjetar, sunce i nevjerojatno veliko jato galebova (ne zivim na jakusevcu
). u zivotu nisam vidjela toliko ptica na okupu. dizali su se u takvim formacijama da je sve sustalo (ponekad bi se digli svi do jednoga, na tisuce njih.
), a ljudi stoje i fascinirano gledaju. inace ne volim galebove, ali ono je bilo: vau!!! kad bi to bile vrane, hitchcock bi se okretao u grobu od muke.
i keksi su mi (opet) super ispali.

i keksi su mi (opet) super ispali.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 754 times
- Been thanked: 1403 times
Wtf? Na što si alergična, zimi nema bilja? 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Vidiš, moguće. To je nekakva Mitridatova metoda primijenjena na gastronomiju. 
Potpisi su za budale.
moram izbjegavat' konzervanse i histamin. dobro, salamu inace prezirem i nemam je naviku jesti, ali sad mi se bas jako zderala. 
prije nekoliko sam mjeseci ucinila korak dalje za svoje zdravlje i gotovo u potpunosti ukinula rajcicu i spinat u prehrani. mislim, bolje to nego cokoladu.
sad sam gledala revolutionary road, izdeprimiralo me.
prije nekoliko sam mjeseci ucinila korak dalje za svoje zdravlje i gotovo u potpunosti ukinula rajcicu i spinat u prehrani. mislim, bolje to nego cokoladu.
sad sam gledala revolutionary road, izdeprimiralo me.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Ubojstva u Midsomeru!
ne radim sutra!
naspavat ću se do kraja subote ako treba.
bila sam na pelinu večeras, praktički mogu to brojati pod "izlazak"
vani puše
na pelinu sam dobila kobase

ne radim sutra!
naspavat ću se do kraja subote ako treba.
bila sam na pelinu večeras, praktički mogu to brojati pod "izlazak"
vani puše
na pelinu sam dobila kobase
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
Mitridat VI. bio je kralj Ponta koji se panično bojao toga da će biti otrovan. Zato je svaki dan uzimao malu dozu otrova, koju je postupno povećavao kako bi bio imun. I uspjelo mu je. No istodobno je ratovao s Rimljanima pa ga je Pompej razvalio i vojska je prodrla u dvorac. Pametnjaković je popio otrov - i ostao živ. Onda su ga razapeli.*jezebel* » wrote:hekatonhire, kakva je to mitralala metoda?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Idu Momi u Sloboštinu?m.za » wrote:On je imao plavu trenirku, a supruga koja uskoro treba rodit i koja više nije plava, dugu do poda usku crnu (večernju?) haljinu
Potpisi su za budale.
I kako te to razveselilo? Groupie?m.za » wrote:Očešala sam se danas o Mirzu.
Pravog Mirzu.
On je imao plavu trenirku, a supruga koja uskoro treba rodit i koja više nije plava, dugu do poda usku crnu (večernju?) haljinu![]()
To je bilo popodne![]()
Ali jako su jako lijepi
Vidim, i nick - mislila sam da je to iz neke fore
-
- Information
-