Mislim da nije pošteno to što, uime branjenja svoje neobranjive teze, ne spominješ Švicarsku i Norvešku.Emericzy » wrote:Eto, bar šest njih sam uspio nabrojati. Vi ćete sigurno znati ih još. Osobito onih s kojima se možemo uspoređivati.
Ulazak Hrvatske u EU - da ili ne?
- Lord Byron
Zaboravio si Lihtenštajn, on je izvan EU, a per capita je duplo bogatiji i od Švicarske. Bit ćemo bolji i od Lihtenštajna jer imamo najljepše more u kojemu živi najbolja lignja na svijetu!Emericzy » wrote:Uzmemo zemlje koje su u EU i pogledamo najprije njihov prosjek. U svemu -- lovi, obrazovanju, čistoći, demokraciji, broju knjižara per capita, jebežljivosti, kvaliteti toalet-papira. Uzmemo onda europske zemlje koje nisu u EU i pogledamo njihov prosjek. Kažem, prosjek. Nemojte me jebat s Norveškom i Švicarskom. I sad, u kojem biste prosjeku željeli biti?
OK, vidjeli smo prosjek. Idemo sad uzeti za usporedbu loše zemlje u EU. Grčka, Portugal, Irska, Španjolska, Italija... Idemo uzeti loše zemlje izvan EU. Bosna, Srbija, Albanija, Moldavija, Bjelorusija, Ukrajina... Khm... Treba li tu, kod ove usporedbe, uopće postavljati neko pitanje?
Idemo sad uspoređivati dobre zemlje u EU i dobre zemlje izvan EU. OK, dobre zemlje unutar EU neću nabrajati jer ih ima puno. Uzmite si neku svoju listu. Nego, koje su to dobre europske zemlje izvan EU. Da vidimo. Pa, ima Švicarska, pa Norveška, pa ima Švicarska. I Norveška isto. Ima ona alpska sa strahovito puno bogatih banaka, čekaj... aha, Švicarska. Evo, ima Švicarska. I ona ima jedna gore na sjeveru s puno nafte i plina... Norveška. Eto, bar šest njih sam uspio nabrojati. Vi ćete sigurno znati ih još. Osobito onih s kojima se možemo uspoređivati.
Biti i mniti svemiropolisno
Ja znam za Srbiju.Emericzy » wrote: Idemo sad uspoređivati dobre zemlje u EU i dobre zemlje izvan EU. OK, dobre zemlje unutar EU neću nabrajati jer ih ima puno. Uzmite si neku svoju listu. Nego, koje su to dobre europske zemlje izvan EU. Da vidimo. Pa, ima Švicarska, pa Norveška, pa ima Švicarska. I Norveška isto. Ima ona alpska sa strahovito puno bogatih banaka, čekaj... aha, Švicarska. Evo, ima Švicarska. I ona ima jedna gore na sjeveru s puno nafte i plina... Norveška. Eto, bar šest njih sam uspio nabrojati. Vi ćete sigurno znati ih još. Osobito onih s kojima se možemo uspoređivati.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
I još smo veći od Lihtenštajna. Gigantski.JPK » wrote:Zaboravio si Lihtenštajn, on je izvan EU, a per capita je duplo bogatiji i od Švicarske. Bit ćemo bolji i od Lihtenštajna jer imamo najljepše more u kojemu živi najbolja lignja na svijetu!
jedino me jebe to s lignjama. Jer, koliko ja znam, propisi EU točno određuju kvalitetu europske lignje. I onda mi više nećemo u Jadranu smjeti držati tu našu kvalitetniju. Bit će sranja. Tko će pohvatat sve te lignje i lignjice među škrapama...
Vešalice se same peku i na stol dolaze, a svaki gost kao kuver dobije kilo belog i sifon, malo proje i piktija. Nebeski narod. Nebeski.vrrrlet » wrote:
Ja znam za Srbiju.Velika zemlja, velik narod, najstariji... standard ogroman. Kapital, rad i red, izvori nafte, zelena industrija, kultura demokracije, svemirske tehnologije, podzemna rijeka tekućeg zlata što izvire na Dedinju a utječe u zemljine dubine kod Niša, s pritocima platine i meda. I žlahtine. U Srbiji djevojčice siluju djedice, a mališani svećenike. Odnosno popove.
Budi kreativan. Leći ćemo na obalu, uzdignuti pišice i namazati ih planktonom, te čekati lignju da sama skoči.Emericzy » wrote: I još smo veći od Lihtenštajna. Gigantski.
jedino me jebe to s lignjama. Jer, koliko ja znam, propisi EU točno određuju kvalitetu europske lignje. I onda mi više nećemo u Jadranu smjeti držati tu našu kvalitetniju. Bit će sranja. Tko će pohvatat sve te lignje i lignjice među škrapama...
Pa plankton love.Emericzy » wrote: A što znaju gađat?
Kad se naši standardi već godinama vežu na afričke.Emericzy » wrote: Iznad svih EU standarda!
Znam neke curice koje su naše nacionalno bogatstvo, izgledom i znanjem. Ja sam oduvijek bio za oplođivanje znanja.JPK » wrote: Predlazes li ti to jebanje naseg nacionalnog bogatstva? Trebao si na izbore s tim programom.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Lignje su i predatori, ne jedu samo plankton. Na vašemu mjestu, ne bih tako velikodušno dijelio svoje udove. 
Potpisi su za budale.
Ali u Jadranu nema divovske lignje koja bi nam mogla pojesti udo.Hekatonhir » wrote:Lignje su i predatori, ne jedu samo plankton. Na vašemu mjestu, ne bih tako velikodušno dijelio svoje udove.
Nego, ako je jadranska lignja općenito najkvalitetnija lignja na svijetu, je li istina i da pruža najugodniji osjećaj na spolovilu na svijetu? U usporedbi s drugim lignjama, naravno, ne ženama. Kakva je u odnosu na patagijsku, kalifornijsku i novozelandsku?vrrrlet » wrote:
Ali u Jadranu nema divovske lignje koja bi nam mogla pojesti udo.
Biti i mniti svemiropolisno
- Stitch
- Head Honcho
To treba pitati na drugom forumu, tamo je čak i tema bila. 
Potpisi su za budale.
Ma ja ti nisan jeba ništa van svog sela.JPK » wrote: Nego, ako je jadranska lignja općenito najkvalitetnija lignja na svijetu, je li istina i da pruža najugodniji osjećaj na spolovilu na svijetu? U usporedbi s drugim lignjama, naravno, ne ženama. Kakva je u odnosu na patagijsku, kalifornijsku i novozelandsku?
- Nikolajevna
Sad gledam na trećem Dnevniku... gospodin Srb se žali kako mu hrvatska vlada ne želi dati novčana sredstva za financiranje spotova koji promoviraju ostanak izvan EU. Novac će ipak dobiti, kaže, od zemalja iz EU jer su tamo - slavodobitno zatim izjavljuje - ipak na jednom višem civilizacijskom nivou.
Hm, valjda ovi kojima se gospodin Srb obraća neće povezati neke stvari.
- schmokljan
Sve je jasno i razumljivo - kao i inače Srb je protiv više civilizacijske razine.
Ma nema šanse, pa oni ne mogu povezati niti bitno jednostavnije stvari. Ako im daš žnirance, oni će ih pojesti.Nikolajevna » wrote:Sad gledam na trećem Dnevniku... gospodin Srb se žali kako mu hrvatska vlada ne želi dati novčana sredstva za financiranje spotova koji promoviraju ostanak izvan EU. Novac će ipak dobiti, kaže, od zemalja iz EU jer su tamo - slavodobitno zatim izjavljuje - ipak na jednom višem civilizacijskom nivou.
- Stitch
- Head Honcho
O Isuse.Emericzy » wrote: Piše mi frendica na Fejsu. Pitala mamu, koji je ono svetac bio što ga je progutao kit. Mama kaže, Pinokio!
Tako su i krave ljubičaste, valjda.
Potpisi su za budale.
- schmokljan
Čini mi se da Vesna Pusić radi sve u svojoj moći da ne uđemo u EU. Naime, iako sam pobornik EU zbog te guske ću glasati protiv. Kakva je to notorna guska.
- Stitch
- Head Honcho
Meni se kod Vesne ne sviđa što sugovornike - bilo to istomišljenici ili neistomišljenici - tretira kao svoje đake. Profesorica je, svaki joj je razgovor svisoka. Ali sviđa mi se inteligencija. Britka je. Da ima malo kvalitetnije savjetnike koji bi joj objasnili kako da se ponaša, kako da se unizi - bila bi odlična.
Meni se kod Vesne ne sviđa što sugovornike - bilo to istomišljenici ili neistomišljenici - tretira kao svoje đake. Profesorica je, svaki joj je razgovor svisoka. Ali sviđa mi se inteligencija. Britka je. Da ima malo kvalitetnije savjetnike koji bi joj objasnili kako da se ponaša, kako da se unizi - bila bi odlična.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-