oh, boze, mislim da me jos samo fizionomija dijeli od macke.
nego... sta se desilo s posicnim smajlicima? tko je to maknuo? neki ljudi bi jos bili u posicnom raspolozenju... baltazar, melkior i onaj treci... a i hristos se rodi i tako to...
*jezebel* » wrote: nego... sta se desilo s posicnim smajlicima? tko je to maknuo? neki ljudi bi jos bili u posicnom raspolozenju... baltazar, melkior i onaj treci... a i hristos se rodi i tako to...sad sam se sjetila sanadera, on je uvijek tako lijepo srbima cestitao posic.
Ovo sam i ja pitala.*jezebel* » wrote:i... a i hristos se rodi i tako to...g:
zapravo se ovaj detaljcic s medjunozjem odnosi vise na onog mog, meni to bas i ne uspijeva, tako da cu se suzdrzati.ombia » wrote:
Ovo sam i ja pitala.
Inace ak te tjesi dijeli te od macke malo vise, moja jos nije medjunozjem ista vatala. Nije da nam ne smijes pokazati ako oces.
Takoreći, bejzbol?*jezebel* » wrote:
zapravo se ovaj detaljcic s medjunozjem odnosi vise na onog mog
ovo je izgledalo vise kao... bez ball(s). A ti moraš urbi et orbi oglašavat da ima maloga?*jezebel* » wrote:zanimljivo, ovo s bejzbolom mi nije palo na pamet...
I sad ga ti nemoj iz zahvalnosti poljubiti.ombia » wrote:Vratija se cimer.![]()
![]()
Zvao me jel trebam sta iz Ikee, a sta ne bi trebala, uvijek trebam nekih posudica, topim se na organiziranosti nadjem se tamo svasta zgodnog, kakav jastuk, biljcica....veli on meni umjesto da mi diktiras to telefon ajd dodjem ja poslije po tebe pa idemo skupa tamo, ima mjesta u autu.
![]()
Sad cu jesti i onaj njihov super kolac!
I donio je novi tv za u boravak, tv ima metar i nesto
da poljubitiElliQuinn » wrote: I sad ga ti nemoj iz zahvalnosti poljubiti.
Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests