Naravno. Nebitno, samo sam htjela pojasniti legendu.A.P. » wrote:Tad smo Velia i ja s tobom pričale i govorile smo ti više manje isto, ne znam gdje sam te ja nastavila zvat drama kvinom. Tad sam rekla da dramatiziraš o toj situaciji, i bok.
Što vas je danas naživciralo?
Iz tvojih usta čak i kurac zvuči kao penis.Lord Byron » wrote: Napisao sam, pa što? Prilično sam siguran da mi to nije prvi forumski kurac.
(Zekam se malo.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Možeš se ti zezati, ali kurac zvuči zanimljivije kad ga napiše Lord Byron nego kad ga napiše JPK ili vrrrlet. Odmah pomislim da nešto stoji iza toga, kod ove dvojice je to tek istrošeni epitet.
ElliQuinn » wrote: Možeš se ti zezati, ali kurac zvuči zanimljivije kad ga napiše Lord Byron nego kad ga napiše JPK ili vrrrlet. Odmah pomislim da nešto stoji iza toga, kod ove dvojice je to tek istrošeni epitet.
kako to mislis? kakva je to segregacija? ..i najvaznije, zasto te to zivcira?
JPK i vrrrlet su lepi k'o greh, oni si mogu dozvoliti čak i da ne koriste niti jednu drugu riječ osim kurac.ElliQuinn » wrote: Možeš se ti zezati, ali kurac zvuči zanimljivije kad ga napiše Lord Byron nego kad ga napiše JPK ili vrrrlet. Odmah pomislim da nešto stoji iza toga, kod ove dvojice je to tek istrošeni epitet.
A niti organ, for that matter.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Vrrlet ima lijep nick i jasno mi je da je lijep i u stvarnom životu, ali ta tri ružna slova JPK da skrivaju lijepog muškarca? Nemoguće!Herp » wrote:
JPK i vrrrlet su lepi k'o greh, oni si mogu dozvoliti čak i da ne koriste niti jednu drugu riječ osim kurac.
A niti organ, for that matter.
..sta mu je ono ..k..u niku?ElliQuinn » wrote: Vrrlet ima lijep nick i jasno mi je da je lijep i u stvarnom životu, ali ta tri ružna slova JPK da skrivaju lijepog muškarca? Nemoguće!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Oh, ne!..a unda » wrote: ..sta mu je ono ..k..u niku?
Pa nije valjda!!!
Ne, ne, ne, ne može biti... krasan.
Ja bih rado da oba nastave koristit i mozak, samo kurac ionako ima previše ljudi!Herp wrote:
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Onda nek samo nastave bit lepi.Herp wrote:
Mozak je precijenjen.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Sad bi ti htjela da iznervirano izjavim da moj kurac nije potrošen i pošaljem ti sliku na pm. Prozirna si.ElliQuinn » wrote: Možeš se ti zezati, ali kurac zvuči zanimljivije kad ga napiše Lord Byron nego kad ga napiše JPK ili vrrrlet. Odmah pomislim da nešto stoji iza toga, kod ove dvojice je to tek istrošeni epitet.
Biti i mniti svemiropolisno
Znao sam, ti si jedna od onih koji su pobijedili anoreksiju.ElliQuinn » wrote: Nisam anoreksična, časna pionirska!
Biti i mniti svemiropolisno
- schmokljan
našla sam sinoć komad žbuke pred vratima, a ispod njega obavijest Plinare da su bili i da nikog nije bilo i da javim podatke s plinomjera u roku od dva dana u protivnom će po potrošnji obračunati iduće mjesece!!!
jesam rekla da nisu nikom rekli da će doći, da budemo doma, da ostavimo podatke na vratima? nisam. zato što nisu. i odakle im komad žbuke da stave pred vrata?
jesam rekla da nisu nikom rekli da će doći, da budemo doma, da ostavimo podatke na vratima? nisam. zato što nisu. i odakle im komad žbuke da stave pred vrata?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
mozda su ti malo jace kucali na vrata. ili im se zvono zaglavilo.Pješčana » wrote:našla sam sinoć komad žbuke pred vratima, a ispod njega obavijest Plinare da su bili i da nikog nije bilo i da javim podatke s plinomjera u roku od dva dana u protivnom će po potrošnji obračunati iduće mjesece!!!
kod mene se kreteni pojave valjda dvaput godisnje.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Šiške!
Pokušavam ih pustiti da narastu i danas sam (krivo!) procijenila da su dovoljno duge da ih nehajno počešljam na stranu i pustim tako.
I bile su u redu dok nisam došla na posao i sad mi padaju u oči, debilno stoje, a nemam nikakvu špangicu ni gumicu da ih svežem.
Mjerkam selotep i spajalice, klamerica mi je zadnja opcija, ali ona ima i prednosti, završit ću na hitnoj, pa će mi vikend ranije početi.
Pokušavam ih pustiti da narastu i danas sam (krivo!) procijenila da su dovoljno duge da ih nehajno počešljam na stranu i pustim tako.
I bile su u redu dok nisam došla na posao i sad mi padaju u oči, debilno stoje, a nemam nikakvu špangicu ni gumicu da ih svežem.
Mjerkam selotep i spajalice, klamerica mi je zadnja opcija, ali ona ima i prednosti, završit ću na hitnoj, pa će mi vikend ranije početi.
The planet is fine. The people are fucked.
trebala sam danas ici doktoru, a nije mi se dalo, a boli me, a morat cu cekat' do ponedjeljka. glupaca. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
-
- Information
-