Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
Šiki sam jednom imala neodoljivu sreću i čast zalijepit kartončinu, i uživala sam u tome ko svinja 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Sta vam je napisala sta?harpy » wrote:Netko je spomenuo Shicki?![]()
Toliko divnih postova iz prstića kolegice ex i moje malenkosti jučer je obrisano, ali jedino za Šikinim gdje nas je obje kvotala i nazvala pravim imenom pustila sam suzu
Jel vas zvala droljama?
harpy » wrote:Netko je spomenuo Shicki?![]()
Toliko divnih postova iz prstića kolegice ex i moje malenkosti jučer je obrisano, ali jedino za Šikinim gdje nas je obje kvotala i nazvala pravim imenom pustila sam suzu
Obrisani su??
Ovisi o vokabularu žene, ovisi o intonaciji, kome su upućeni- može biti izraz velike privrženosti ili najgora uvreda.nodens » wrote:Inače, znam kako muški definiraju pojmove 'drolja' i 'kurva'![]()
Ali uvijek me zanimalo: što ženama znače ti pojmovi? Ono, kad jedna drugu nazove droljom ili kurvom - koje točno značenje pridaje tim terminima?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Droljo. Ne daš joj ni da djecu odgaja u miru.ex_anais » wrote:
Otela si mi riječi iz usta.![]()
Baš provjeravam danas gdje je, nema je, zapela.Išla sam je provocirat na onaj topic o očusima.
Jbg, pa to se podrazumijeva, to vrijedi za većinu riječi.vrrrlet » wrote: Ovisi o vokabularu žene, ovisi o intonaciji, kome su upućeni- može biti izraz velike privrženosti ili najgora uvreda.
Ako isključimo familijarnost i tepanje
Recimo, konkretno kod te shicki: ako je nekome rekla 'kurvo' - što je to točno trebalo značit? Ono, generalna uvreda, moglo je biti i 'kravo', 'glupačo', 'kozo' - ili je bilo nešto specifičnije?
Dobro ste i prosle droljetine jedne
To znaci, sram te bilo uzivas u seksu, ne gasis svjetlo i nisi popeglala ves.ecimo, konkretno kod te shicki: ako je nekome rekla 'kurvo' - što je to točno trebalo značit?
Tema je bila Ostavljaju li muževi svoje žene zbog ljubavnica.nodens » wrote:
Jbg, pa to se podrazumijeva, to vrijedi za većinu riječi.
Ako isključimo familijarnost i tepanje- što onda znače?
Recimo, konkretno kod te shicki: ako je nekome rekla 'kurvo' - što je to točno trebalo značit? Ono, generalna uvreda, moglo je biti i 'kravo', 'glupačo', 'kozo' - ili je bilo nešto specifičnije?
I javila se neka teta koja je fino i hladnokrvno objasnila kako je ona prva prevarila svog muža, ali je brak svetinja, pa je ostavila jebača. Onda je mužić našao ljubavnicu, zaljubio se, furao to godinama, a kad je izjavio da se želi razvest, ženica mu je lijepo spakirala kofere i poželjela sreću. A, nakon toga mu je, opet lijepo i hladnokrvno, objasnila, da, ako zaista ostane s tom nekom tamo raspuštenicom, nek se oprosti od djece, osim svaki drugi vikend. Micek se vratio, blabla, ima tu još puuunooo simpatičnih detalja koje je dotična navela.
Pa smo exy et moi napisale par prigodnih na temu ucjenjivanja nemirnog mužića djecom i silne milijun puta spomenute brige za dobrobit djece u cijeloj priči.
Nismo čak nešto pretjerano ni birale riječi, ali ova je ostala pristojna.
A onda je kroz plafon propala Shicki
Kvotala nas uz zgražanje od srca kud se kurve uopće usuđuju propitivati način na koji je jedna kulturna gospođa sačuvala brak.
Ah, što je, tu je.
Sreća je što smo ipak uspjele pročitati post, obzirom na to kojom brzinom je skinut
Bilo bi šteta ostati za to uskraćen.
Zaspala sam s gotovo postkoitalnim osmijehom...
Ja imam neku ludu sreću da često pročitam post sekundu prije brisanja. Ili je to zato što visim na forumu.harpy » wrote:
Ah, što je, tu je.
Sreća je što smo ipak uspjele pročitati post, obzirom na to kojom brzinom je skinut![]()
Bilo bi šteta ostati za to uskraćen.
Zaspala sam s gotovo postkoitalnim osmijehom...
Ajd, nije sve izgubljeno, pristići će Pozitiva. Samo, shicki je nekako vatrenija, mlađa, ovu će poslat u penziju.
-
- Information
-