Tema o debelosti

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
kuki

Post 30 Dec 2011, 16:59

Ne moram se uopće jako najesti za to. Količina bude umjerena, samo me valjda vrsta, ili kombinacija vrsata hrane stuče. Kao dijete sam redovno povraćala nakon fešti.

Njoke mogu jesti dok me ne imobiliziraju. I tako neke stvari.

Framcusku i kolače ne. :(

Herp
Nikki Gauda

Post 30 Dec 2011, 23:55

A.P. » wrote:Ne volim mesinu i blagdansku hranu, valjda zato nikad ne žderem i ne debljam se tijekom pošićnih plaktana. Al sam zato inače guzata :xzubo:
Ja volim mesinu i to, al je jedem u jednakim količinama i na jednake načine tijekom cijele godine, tak da ne kužim baš po čemu su blagdani tako spešl. :ne zna:
Kolače ne volim baš, pojedem par komada i to je to.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
ombia

Post 31 Dec 2011, 10:29

:eek: :eek: :eek: :eek:

sumljivi su mi svi a pogotovo zene koje ne obozavaju kolace
te su...e te su mi sumljive skroz, nesto s njima ne stima :xzubo:
blue
Asgard

Post 31 Dec 2011, 13:30

Herp » wrote:
Ja volim mesinu i to, al je jedem u jednakim količinama i na jednake načine tijekom cijele godine, tak da ne kužim baš po čemu su blagdani tako spešl. :ne zna:
Kolače ne volim baš, pojedem par komada i to je to.
E, tako i ja, par komada ovih, pa par komada onih, i tako... :hekla: :o
kuki

Post 31 Dec 2011, 15:20

blue » wrote: E, tako i ja, par komada ovih, pa par komada onih, i tako... :hekla: :o
:rofl: To.
hooray

Post 04 Jan 2012, 10:35

Napala me debelost i celulit i svi najgori užasi ikad, tješim se da nije do toga koliko jedem nego zbog zlih hormona koje moram piti,
morala sam čak posudit grudnjak od mame jer u svoj ne stanem :mama:

a herp-u treba zabranit pristup na ovaj topic, uzrujava me :durica:
ko normalan ne jede kolače, ja alergična na čokoladu pa svejedno žderem kolače nečokoladnih vrsta :zubo:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 04 Jan 2012, 11:05

Hormoni su zlo. Probaj se kretati što više. Pomaže. Čak ti se smanji i želja za slatkim.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Beta ženka

Post 04 Jan 2012, 11:21

hooray » wrote:Napala me debelost i celulit i svi najgori užasi ikad, tješim se da nije do toga koliko jedem nego zbog zlih hormona koje moram piti,

ko normalan ne jede kolače, ja alergična na čokoladu pa svejedno žderem kolače nečokoladnih vrsta :zubo:

:eek: :eek: :eek: :eek:

Moja sućut! Al ozbiljno. :(

Prijavljujem početak borbe s prazničnim šlaufom i ovisnosti o nikotinu (što više ljudi obznanim, veća sramota ako dođe do recidiva). :facepalm: Wish me luck.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
baja

Post 04 Jan 2012, 11:26

Beta ženka » wrote:
Prijavljujem početak borbe s ....ovisnosti o nikotinu
sretno :)
iako, debljanje je popratni efekt :D
što bi meni i koristilo.... al' to je za dijametralno suprotan topic :D
Herp
Nikki Gauda

Post 04 Jan 2012, 11:28

hooray » wrote:Napala me debelost i celulit i svi najgori užasi ikad, tješim se da nije do toga koliko jedem nego zbog zlih hormona koje moram piti,

Kumi si pristup zabranjuj, a ne Herpu. :kava:

Suosiječam za čoksu. :( Meni bi tako bilo da mi vele da ne smijem pit pivu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Beau

Post 04 Jan 2012, 11:29

Beta ženka » wrote:
Prijavljujem početak borbe s prazničnim šlaufom i ovisnosti o nikotinu (što više ljudi obznanim, veća sramota ako dođe do recidiva). :facepalm: Wish me luck.
I meni wish luck.
Već dva dana nisam večerala. Već danas sam si mršavija. :o
Boldanog sam se riješila :hek:
hooray

Post 04 Jan 2012, 11:32

Ajvi » wrote:Hormoni su zlo. Probaj se kretati što više. Pomaže. Čak ti se smanji i želja za slatkim.
kmee :mama: kako da se krećem kad se uljenim :(

imala sam čak cijeli plan, imam orbitrek doma i rekoh, nemam sad izgovora vozit ću se bar na tom čudu, kad je vani ružno, i lijepo sam nadobudno skinula sve sezone tračerice i kao gledat ću po jednu epizodu kad se vozim 8kao motivacija i da mi nije dosadno) i nula bodova, vozila sam dvaput i ostatak epizoda tračerice pogledala ležeći u krevetu :D

što se tiče ovisnosti o nikotinu, nikad to nisam uspjela razvit :zubo: makoliko me Herp pokušavala nagovoriti :cerek:

Herp sad već ozbiljno provociraš :mama: jedeš i piješ pivu i nemaš škembu :durica:
idi na neku mršavu temu :raspa:

p.s. sad sam žifčana i idem na gablec :facepalm:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 04 Jan 2012, 11:39

Znam te šeme s orbitrekom. :zubo: Počela sam vježbati kad sam ga bacila. Iziđi iz stana i hodaj. Zanimljivije je od te glupe sprave, a djeluje.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Pješčana

Post 04 Jan 2012, 12:57

evo, barem je danas ok vrijeme na kontinentu za izać van. šeći, makad da gledaš što je na sniženju.
oh, sniženja!! :cerek: idem otvoriti temu :raspa:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Beta ženka

Post 04 Jan 2012, 13:17

baja » wrote: sretno :)
iako, debljanje je popratni efekt :D
što bi meni i koristilo.... al' to je za dijametralno suprotan topic :D
Onda ti i Herp mrš na mršavi topic. :D

Nego, prošli put sam se "uspješno" skinula :facepalm: tako što bih umjesto jedenja navečer (kad je meni kriza najgadnija i najveći gušt zapalit) - popila pivu na prazan želudac pa bi me brzo smantalo i uspavalo - tako da bih prespavala krizu od te večeri. I tako svaku večer. Jer problem je kad jedeš da ti se onda ti još više puši nakon jela - gušt je.

Izbjegavala sam tešku, slanu i masnu hranu jer me i ona vukla da zapalim. Osim kikirikija i čokolade koji su bili iznimka, ostalo je bilo većinom voće i jogurt. Prvenstveno grejp, a onda naranče, mandarine i kivi. Pizze, sendviči, polumasni/punomasni sirevi [moja osnovna prehrambena namirnica :D], peciva, bureci i sl. nisu dolazili u obzir - dok me one prve, najgore krize nisu prošle - jer se nikako ne bih mogla kontrolirati pa bih se prejela i još zapalila nakon toga. :mama:

Ali da nije bilo pive, teško da bi mi uspjelo. :zubo: :cerek:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
hooray

Post 04 Jan 2012, 13:23

Ja sam prošetala... vani je ružno, ali pojela sam sendvič s pršutom koji neće izliječiti moju debelost, ali je izliječio moj zlovolju :zubo:

hm, piva ko sredstvo za mršavljenje, da pivovare znaju za tvoju metodu, ko zna kako bi nam reklame za pivu izgledale :lol:
Beta ženka

Post 04 Jan 2012, 13:26

hooray » wrote:Ja sam prošetala... vani je ružno, ali pojela sam sendvič s pršutom koji neće izliječiti moju debelost, ali je izliječio moj zlovolju :zubo:

hm, piva ko sredstvo za mršavljenje, da pivovare znaju za tvoju metodu, ko zna kako bi nam reklame za pivu izgledale :lol:
:zubo:

Čuj, može bilo koji alkohol, ovisi što tko preferira. Ili toplo mlijeko, uglavnom nešto lagano što će te sigurno smlatiti navečer da se uspavaš. Meni nema bolje od jedne pive na prazan želudac, ta mjera alkohola mi je aman-taman. :D
ombia

Post 04 Jan 2012, 14:07

Ajvi » wrote:Znam te šeme s orbitrekom. :zubo: Počela sam vježbati kad sam ga bacila. Iziđi iz stana i hodaj. Zanimljivije je od te glupe sprave, a djeluje.
Amen.

Ili odi na neke grupne aktivnosti, gdje te sram grupe, provjereno radi. Ove koje jedu i jedu a ne prima ih se, mislim ne mozete ih banati na dan dva? Parcijalni ban? Nista? :mama:

Cokoladu ne volim, mislim pojedem al ak bas nemam nista i ne da mi se peci palacinke (znaci pet puta godisnje), ja sam slaba na kolace. Dobro i na jednu vrstu cokolade, al tu si ionak mogu priustiti samo na vece blagdane. :zubo:

Beta nisi se nis udebljala od te pifa-dijete? :zubo:

Svima wish luck.
sabaa

Post 04 Jan 2012, 14:10

Beta ženka » wrote:

Nego, prošli put sam se "uspješno" skinula :facepalm: tako što bih umjesto jedenja navečer (kad je meni kriza najgadnija i najveći gušt zapalit) - popila pivu na prazan želudac pa bi me brzo smantalo i uspavalo - tako da bih prespavala krizu od te večeri. I tako svaku večer. Jer problem je kad jedeš da ti se onda ti još više puši nakon jela - gušt je.

Izbjegavala sam tešku, slanu i masnu hranu jer me i ona vukla da zapalim. Osim kikirikija i čokolade koji su bili iznimka, ostalo je bilo većinom voće i jogurt. Prvenstveno grejp, a onda naranče, mandarine i kivi. Pizze, sendviči, polumasni/punomasni sirevi [moja osnovna prehrambena namirnica :D], peciva, bureci i sl. nisu dolazili u obzir - dok me one prve, najgore krize nisu prošle - jer se nikako ne bih mogla kontrolirati pa bih se prejela i još zapalila nakon toga. :mama:

Ali da nije bilo pive, teško da bi mi uspjelo. :zubo: :cerek:
I meni je kriza navečer. Cijeli dan mogu gladovati ako treba, ali navečer me obuzme glad.
Alkohol kao rješenje mi nije pao na pamet, ali vrijedi probati. :zubo:
The planet is fine. The people are fucked.
hooray

Post 04 Jan 2012, 14:26

ombia » wrote:
Amen.

Ili odi na neke grupne aktivnosti, gdje te sram grupe, provjereno radi. ...
ja mrzim grupe :mrgud:

i nemam srama :zubo:

na mene to ne funkcionira, volim šetati, ali bilokoji program vježbanja koji je zahtijevao da idem nekamo poslije posla je neslavno propao,

voljela sam jedino ići u teretanu, ono znojit se i meditirat i ignorirat postojanje drugih ljudi i trenera i totalno se preforsirat,
ali me trenutno muči kaj nemam nikakvu blizu doma, tako da mogu doći doma po stvari i slično... to bi možda funkcioniralo
Beta ženka

Post 04 Jan 2012, 14:38

ombia » wrote:
Amen.

Ili odi na neke grupne aktivnosti, gdje te sram grupe, provjereno radi. Ove koje jedu i jedu a ne prima ih se, mislim ne mozete ih banati na dan dva? Parcijalni ban? Nista? :mama:

Cokoladu ne volim, mislim pojedem al ak bas nemam nista i ne da mi se peci palacinke (znaci pet puta godisnje), ja sam slaba na kolace. Dobro i na jednu vrstu cokolade, al tu si ionak mogu priustiti samo na vece blagdane. :zubo:

Beta nisi se nis udebljala od te pifa-dijete? :zubo:

Svima wish luck.
Nisam, mnogi su se čudili kako nisam nabila kile s odvikavanjem - jednostavno sam se suzdržavala od jela i teške hrane, tako da bi ta piva bila taman kompenzacija za nejedenje. Nije bila dijeta, više preventivno djelovanje prilikom odvikavanja. :zubo:
ombia

Post 04 Jan 2012, 14:39

Ja imam jednu blizu i super je opremljena i dobre muske gujice se mogu vidjeti pa mi opet fali motivacije :mama:
Almost Rosey

Post 04 Jan 2012, 19:00

Ženske glave, alkohol su čiste kalorije :ne zna:
sabaa

Post 04 Jan 2012, 19:17

Almost Rosey » wrote:Ženske glave, alkohol su čiste kalorije :ne zna:
Partibrejker. :crying:
The planet is fine. The people are fucked.
Herp
Nikki Gauda

Post 04 Jan 2012, 21:29

Beta ženka » wrote:
Znaš onu o sovi i sjenici? Ili o tavi i loncu? :D
  • Information