Muška sigurna kuća
Pa, zlatno pravilo - ako nešto ne želiš da procuri - nemoj slati uokolo. Ako je na netu - zaboravi privatnost
I nemoj ostavljati na memorijskoj kartici. Ikakvoj.
I daj pošteno obriši mem karticu npr sa snimanjem megalomanskog fajla do full kapaciteta, bar jednom.
Mislim, možeš, al nema onda
Mene nekako ne tangira ako mi neka fotka procuri...
Ono, razmišljam, mogu vidjeti u sise, u dupe... ne'š ti događaja godine
No, ako nije do sad, mislim da neće ni dalje
pa da. to ja zovem zrelim razmisljenjem.Ashtaroth » wrote:..
Mene nekako ne tangira ako mi neka fotka procuri...
Ono, razmišljam, mogu vidjeti u sise, u dupe... ne'š ti događaja godine
..
- schmokljan
Ne radi se to tako, bože mili...a unda » wrote: pa da. to ja zovem zrelim razmisljenjem.aj salji..
Trebaju same nuditi, nutkati, tako to ide, treba ih dovesti u stanje kada postaju svjesne, ili im se barem tako čini, da su cijelo vrijeme se htjele baš tebi podati. Arogancija, ignoriranje i briljiranje, uvijek naglašavah.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ne kuzim odakle ti to i ne pusim provokaciju.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 757 times
- Been thanked: 1412 times
ajde ti radi kad znas, ajde..nutkaj, osvijesti..schmokljan » wrote:
Ne radi se to tako, bože mili.
Trebaju same nuditi, nutkati, tako to ide, treba ih dovesti u stanje kada postaju svjesne, ili im se barem tako čini, da su cijelo vrijeme se htjele baš tebi podati. Arogancija, ignoriranje i briljiranje, uvijek naglašavah.
kako da ne, oce, podace se ku..ajajajaa, uff sad sam skoro svasta rekao..
imam ja bolju ideju, samo..malo je ono, jel.. mislim da je ovo neki onaj forum parti.
klikaj gore desno do kraja. podaci na pm.
aj, pa javi. ko bi rekao, a?
nista ja vise ne razumim..o cemu se prica? ..koga pustas da cure?
Točno.schmokljan » wrote:
Ne radi se to tako, bože mili.
Radi se ovak.
Perzefona, šalji sliku glave na PM, ajmo se jebat.
- schmokljan
Nemam pojma, ali kontam da je podvaljena slika od prije deset godina...a unda » wrote:smokljane, jel ti slucajno znas ko je ono do nje?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 757 times
- Been thanked: 1412 times
Dečki dragi, nepristojno je šaputati u društvu.
Potpisi su za budale.
ona livo, jebate..schmokljan » wrote:
Nemam pojma, ali kontam da je podvaljena slika od prije deset godina.
- schmokljan
Bilo kako bilo u Nje ima najviše ljubavi, dobro je rekao...a unda » wrote: ona livo, jebate..a za sto si se ti prilijepio..
..uuuu..od njih tri, cetri, ti..uuuu
Hekatonhir » wrote:Dečki dragi, nepristojno je šaputati u društvu.
bolje saputat, nego..
cuj, kad nece brdo muhamedu..
riloud, riloud..osvjezi, osvjezi. pogled dole, pogled gore..ti si na konju.
..vidim da vas se tesko dojmit. ali..smisne cure, mlade, zgodne.
ali, dobro, onda idemo zestoko.
ovo je sa nekog legi konteksta sa forumahr. gle nam sefice..
..a? jeste vidli vi ono? ok, ako je to zaista ona, ako nije ukrala sliku sestrinu, rodice..stajaznam. ali, bez obzira..ludilo, brale.
cije je da je to vlasnistvo, ja mislim da bi na onakve noge odlicno stala kratka kosa, a?

ovo je sa nekog legi konteksta sa forumahr. gle nam sefice..
..a? jeste vidli vi ono? ok, ako je to zaista ona, ako nije ukrala sliku sestrinu, rodice..stajaznam. ali, bez obzira..ludilo, brale.
cije je da je to vlasnistvo, ja mislim da bi na onakve noge odlicno stala kratka kosa, a?
- schmokljan
Bile su mlade, a možda i zgodne. I dalje tvrdim da je prva slika nastala prije, barem, pet-šest godina...a unda » wrote:..vidim da vas se tesko dojmit. ali..smisne cure, mlade, zgodne.![]()
ovo je sa nekog legi konteksta sa forumahr. gle nam sefice..![]()
![]()
..pa dobro, moze bit..sta sad, sest godina tamo amo..schmokljan » wrote:
Bile su mlade, a možda i zgodne. I dalje tvrdim da je prva slika nastala prije, barem, pet-šest godina.
Slobodne kao odrednica? Pa valjda je bitnije da su zgodne. Jako zgodne. Zauzetu ljepoticu uvijek možeš silovati, međutim, rugobu ne možeš nikad.Hekatonhir » wrote:Da skratimo priču - koje su forumašice slobodne? Neka se ovdje predbilježe. Ostale više ne puštamo.
A i ako ih ne siluješ, lijepo ih je gledat'. Milijun dolara je lijep prizor i u tuđim rukama.
U sirupu od vlastitoga soka... mmmm... mmmmmmmm...Emericzy wrote: Ja znam. Nije konj. Ni blizu.
Ali jest konzerva.
Nečeg slatkog.
Onako, recimo, zlatnožute polovice zrelih (ali ne prezrelih nego još čvrstih) bresaka u slatkom sirupu od vlastitog soka, s par kapi limete i daškom cimeta. Ili višnje u maraschinu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Prošle godine sam uredno obukla i zakopčala traperice stare..a unda » wrote: ..pa dobro, moze bit..sta sad, sest godina tamo amo..
Elastinske 10godišnje uredno nosim.
One stare 6 godina smatram novima
Ovo malo ženske populacije što znam godinama, je k'o i ja, godinama više-manje isto izgledajuće
Tako da, ima nade
- schmokljan
Put your photo where your mouth is!Ashtaroth » wrote:
Prošle godine sam uredno obukla i zakopčala traperice stare16 godina. Poklonila sam ih, jer nemaju elastina i žuljaju me. Pretvrdo mi je to
Elastinske 10godišnje uredno nosim.
One stare 6 godina smatram novima
Ovo malo ženske populacije što znam godinama, je k'o i ja, godinama više-manje isto izgledajuće
Tako da, ima nade
-
- Information
-