Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?

Filmovi, serije, sve što gledamo
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 02 Jan 2012, 12:55

Skinuh ovaj ombiin. Čini mi se zanimljiv, a glumice su će-će. :cerek:

Pogledala sam jedan jako loš film i samu sebe naživcirala jer mi se svidio i jedva čekam nastavak. :facepalm:

Priest.

Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 02 Jan 2012, 13:07

Evo dva od jučer:
Revolver. Ajme kakav gubitak vremena. Razočaravajuće, bilo me sram na kraju, cijelo vrijeme sam očekivala smisao. Kad ono-šipak.

The Expendables, ojha, oduševio me, jedva čekam drugi dio. Moćan ko Commando i bolji neg Rambo, oujee. :mirko: U drugom dijelu uletavaju još i Jean-Claude van Damme i Chuck Norris. :cerek:
Ima sve što takav film treba imat, meni dosta.
blue
Asgard

Post 02 Jan 2012, 13:09

Ajvi wrote: Pogledala sam jedan jako loš film i samu sebe naživcirala jer mi se svidio i jedva čekam nastavak. :facepalm:

Priest.
Pogledala trailer - mračni gradovi, apokaliptični krajolici, hi tech spravice, motori, borilačke vještine i vampiri - ma kako bi takva film mogao omašit :zubo: Evo, ja nisam ni gledala, a već mi se sviđa :cerek: :zubo:
ombia

Post 02 Jan 2012, 13:10

blue » wrote:Turist- paaa, Angelina - fancy haljine, duge rukavice i prenaglašena šminka glume za nju, ona ne treba, samo se pojavi u kadru :xne zna: Depp - ne znam, nit mi se svidio, niti nije :xne zna: Venecija izgleda dobro na ekranu :top: Priča je osrednja.
Gledala u kinu. Film mi je bio ocajan.
Bios

Post 02 Jan 2012, 13:12

I ja sam pala na trailer. I glavnog glumca. :D Motori su im premoćni.
ombia

Post 02 Jan 2012, 13:25

Ajvi » wrote:I ja sam pala na trailer. I glavnog glumca. :D Motori su im premoćni.
Da eto meni je i gl. glumac bio debeli minus. Jedino mi je Venecija bila lijepa :cerek: ja bih opet tamo.
blue
Asgard

Post 02 Jan 2012, 13:32

Mislim da ajvi govori o Priest, a ombia o Tourist :) Ili? :misli:
ombia

Post 02 Jan 2012, 13:35

blue » wrote:Mislim da ajvi govori o Priest, a ombia o Tourist :) Ili? :misli:
Moguce. :o
dejzi

Post 02 Jan 2012, 13:37

Ajvi » wrote: Pogledala sam jedan jako loš film i samu sebe naživcirala jer mi se svidio i jedva čekam nastavak. :facepalm:

Priest.
Ajme, sviđa ti se to!
I to će imat nastavak. :eek:

Poše, ni Karl Urban me ne može natjerat da to pogledam više od dva puta. :crying:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Bios

Post 02 Jan 2012, 14:09

ombia » wrote:
Moguce. :o
Je, o Priestu.

Dejzi, pusti me. Sramim se, ali, ali, ma nemam ni jedno suvislo objašnjenje. Nastavak mi je nekako logičan s obzirom na kraj filma.
Melody

Post 03 Jan 2012, 14:47

The Skin I Live In
http://www.imdb.com/title/tt1189073/

Potpuno bizarno i prekrasno, kapa dolje, po ko zna koji put.

Almodovar :cerek:
Melody

Post 03 Jan 2012, 17:07

Herp » wrote:Ja volim Mujo-i-Haso-humor, pogledat ću film. :cerek:
Nakon što mi je hrpa Bosanaca i Srba popljuvala ovaj film, opisujući ga ovako slično kao JPK, ja sam izgubila želju pogledati :rolleyes:
Iskreno, mene kao nekog ko pripada tom geografskom području :D nervira što se baš svašta prodaje pod "bosanski humor".

A film ne volim komentirati prije nego pogledam, pa ću ga popljuvat tad :rofl:
A ko zna, možda mi se svidi :ne zna:

EDIT: eh, da nastavim pričati sama sa sobom :D
Čitam Emericzyja kako kaže da ne voli gledati filmove o nečijoj gangreni, pa se sjetih ovog što sam nedavno pogledala i otad peglam svakog da ga pogleda :D

Image

http://www.imdb.com/title/tt1306980/

Predobar film, nesličan bilo čemu što ste ikad gledali, kad je u pitanju film o bolesti. Must see :cerek:

Moment

Post 03 Jan 2012, 17:51

Dina, pjescani planet. :D
Mislin da san bija jasan
Emericzy

Post 03 Jan 2012, 19:36

blue » wrote:Turist- paaa, Angelina - fancy haljine, duge rukavice i prenaglašena šminka glume za nju, ona ne treba, samo se pojavi u kadru :xne zna: Depp - ne znam, nit mi se svidio, niti nije :xne zna: Venecija izgleda dobro na ekranu :top: Priča je osrednja.
Pa, nije li to i trebala biti razglednica? kao, "Pozdravi iz romantične Venecije"? Ja sam to tako shvatio i zabavio sam se.
Emericzy

Post 03 Jan 2012, 19:44

Melody » wrote:Čitam Emericzyja kako kaže da ne voli gledati filmove o nečijoj gangreni, pa se sjetih ovog što sam nedavno pogledala i otad peglam svakog da ga pogleda :D
Ma mislio sam na mentalno bolesne. Perverznjake, serijske ubojice, sadiste itd. Klinički bolesne ili na rubu da budu klinički bolesni. Rekao sam da mi je to zanimljivo otprilike kao film o gangreni.
Melody

Post 03 Jan 2012, 19:46

To je uglavnom zbog osrednje priče i činjenice da Angelina zbilja nikad nije znala dobro glumiti, a ne zna ni danas, niti će ikad znati. Vrhunac njene glume je da namjesti usta u odgovarajući položaj i izbeči oči iscrtane tušem :ne zna: :D
Ne znam kad sam uopće smogla snage pogledati neki film u kojem ona tumači glavnu ili jednu od glavnih uloga. U svakoj je ista, i ima identičnu facijalnu ekspresiju.
Melody

Post 03 Jan 2012, 19:48

Emericzy » wrote: Ma mislio sam na mentalno bolesne. Perverznjake, serijske ubojice, sadiste itd. Klinički bolesne ili na rubu da budu klinički bolesni. Rekao sam da mi je to zanimljivo otprilike kao film o gangreni.
Aha, nisam te skužila dobro. Meni ne smeta to kao tematika filma, ali mi smeta kad reditelj isključivo režira kao luđak :D

Tako da mi npr. Lynch nikad nije sjeo, iako prznajem da je eto, veliki umjetnik i da mu je zamisao super... No, ja volim dobru priču, ne mindfuck, tako da sam ga uglavnom gledala reda radi. Kao lektiru koja se mora primiti k znanju.
Emericzy

Post 03 Jan 2012, 19:49

Melody » wrote:To je uglavnom zbog osrednje priče i činjenice da Angelina zbilja nikad nije znala dobro glumiti, a ne zna ni danas, niti će ikad znati. Vrhunac njene glume je da namjesti usta u odgovarajući položaj i izbeči oči iscrtane tušem :ne zna: :D
Ne znam kad sam uopće smogla snage pogledati neki film u kojem ona tumači glavnu ili jednu od glavnih uloga. U svakoj je ista, i ima identičnu facijalnu ekspresiju.
Ma, OK, takav je bio i John Wayne, ali njega su stavljali u filmove koje je vrijedilo gledati i u uloge uz kojima je upravo trebao biti takav. A Angelinu tutnu gdje joj nije mjesto. Meni je ona dobar u Tomb Raideru i nigdje drugdje. S time da su Tomb Raideri smeće od filmova, pa ni to ne pomaže.
Melody

Post 03 Jan 2012, 19:56

Emericzy » wrote: Ma, OK, takav je bio i John Wayne, ali njega su stavljali u filmove koje je vrijedilo gledati i u uloge uz kojima je upravo trebao biti takav. A Angelinu tutnu gdje joj nije mjesto. Meni je ona dobar u Tomb Raideru i nigdje drugdje. S time da su Tomb Raideri smeće od filmova, pa ni to ne pomaže.
Istina, možda bi joj kakav kvalitetniji menadžer mogao pomoći, ali teško mi je povjerovati da nije uspjela takvog sebi naći. Ima dovoljno veza i utjecaja da se poveže s nekim zbilja velikim rediteljima, scenaristima i sl., no nikad joj se nije desilo ono što i Nicole Kidman, Penelope Cruz, Naomi Watts, Kirsten Dunst, Scarlett Johansson i sličnim glumicama koje su bile ili "ljepotice" ili glumile u nekim limunadama, dok nisu dobile prave uloge.

Pa sam (a moguće da griješim) sklona zaključiti da je to prosto zato što nema dovoljno talenta.
Emericzy

Post 03 Jan 2012, 20:01

Melody » wrote:Pa sam (a moguće da griješim) sklona zaključiti da je to prosto zato što nema dovoljno talenta.
Složio bih se s time.

Dodao bih još i da meni osobno nije ni lijepa, ali bi mi se na glavu srušilo pola foruma, pa neću.
Melody

Post 03 Jan 2012, 20:16

Da, ni meni nije nešto osobito lijepa, iako jest lijepa, ali nećemo da se forum obruši :D
ombia

Post 03 Jan 2012, 21:31

Melody » wrote:To je uglavnom zbog osrednje priče i činjenice da Angelina zbilja nikad nije znala dobro glumiti, a ne zna ni danas, niti će ikad znati. Vrhunac njene glume je da namjesti usta u odgovarajući položaj i izbeči oči iscrtane tušem :ne zna: :D
Amen. Pogotovo na opis Andje.

Gledala Le Temps du Loup, iako volim noir filmove, ovo mi je bilo preapokalipticno. Podsjetilo me malo na The Book of Eli, iako je ovaj potonjio bio puno bolji.
blue
Asgard

Post 03 Jan 2012, 22:22

Emericzy » wrote: Pa, nije li to i trebala biti razglednica? kao, "Pozdravi iz romantične Venecije"? Ja sam to tako shvatio i zabavio sam se.
Eh, očekivala sam akciju i nepredvidljivu radnju, dobila maunu :crying:

Melody za opis Andjeline, svaka ti je na mjestu :s
Bios

Post 05 Jan 2012, 11:21

Sherlock Holmes: A Game of Shadows. :cerek: :cerek: :cerek:

O, poše, još sam pod dojmom. Sad mi je žao što prvi dio nisam gledala u kinu.
Emericzy

Post 06 Jan 2012, 11:03

Ja sam na prvi pogled pročitao Bacon.

Iskreno, to bi me više zanimalo od opisanog filma.
  • Information