Pogledala sam jedan jako loš film i samu sebe naživcirala jer mi se svidio i jedva čekam nastavak.
Priest.
Pogledala trailer - mračni gradovi, apokaliptični krajolici, hi tech spravice, motori, borilačke vještine i vampiri - ma kako bi takva film mogao omašitAjvi wrote: Pogledala sam jedan jako loš film i samu sebe naživcirala jer mi se svidio i jedva čekam nastavak.![]()
Priest.
Nakon što mi je hrpa Bosanaca i Srba popljuvala ovaj film, opisujući ga ovako slično kao JPK, ja sam izgubila želju pogledatiHerp » wrote:Ja volim Mujo-i-Haso-humor, pogledat ću film.

Pa, nije li to i trebala biti razglednica? kao, "Pozdravi iz romantične Venecije"? Ja sam to tako shvatio i zabavio sam se.
Ma mislio sam na mentalno bolesne. Perverznjake, serijske ubojice, sadiste itd. Klinički bolesne ili na rubu da budu klinički bolesni. Rekao sam da mi je to zanimljivo otprilike kao film o gangreni.Melody » wrote:Čitam Emericzyja kako kaže da ne voli gledati filmove o nečijoj gangreni, pa se sjetih ovog što sam nedavno pogledala i otad peglam svakog da ga pogleda
Aha, nisam te skužila dobro. Meni ne smeta to kao tematika filma, ali mi smeta kad reditelj isključivo režira kao luđakEmericzy » wrote: Ma mislio sam na mentalno bolesne. Perverznjake, serijske ubojice, sadiste itd. Klinički bolesne ili na rubu da budu klinički bolesni. Rekao sam da mi je to zanimljivo otprilike kao film o gangreni.
Ma, OK, takav je bio i John Wayne, ali njega su stavljali u filmove koje je vrijedilo gledati i u uloge uz kojima je upravo trebao biti takav. A Angelinu tutnu gdje joj nije mjesto. Meni je ona dobar u Tomb Raideru i nigdje drugdje. S time da su Tomb Raideri smeće od filmova, pa ni to ne pomaže.Melody » wrote:To je uglavnom zbog osrednje priče i činjenice da Angelina zbilja nikad nije znala dobro glumiti, a ne zna ni danas, niti će ikad znati. Vrhunac njene glume je da namjesti usta u odgovarajući položaj i izbeči oči iscrtane tušem![]()
Ne znam kad sam uopće smogla snage pogledati neki film u kojem ona tumači glavnu ili jednu od glavnih uloga. U svakoj je ista, i ima identičnu facijalnu ekspresiju.
Istina, možda bi joj kakav kvalitetniji menadžer mogao pomoći, ali teško mi je povjerovati da nije uspjela takvog sebi naći. Ima dovoljno veza i utjecaja da se poveže s nekim zbilja velikim rediteljima, scenaristima i sl., no nikad joj se nije desilo ono što i Nicole Kidman, Penelope Cruz, Naomi Watts, Kirsten Dunst, Scarlett Johansson i sličnim glumicama koje su bile ili "ljepotice" ili glumile u nekim limunadama, dok nisu dobile prave uloge.Emericzy » wrote: Ma, OK, takav je bio i John Wayne, ali njega su stavljali u filmove koje je vrijedilo gledati i u uloge uz kojima je upravo trebao biti takav. A Angelinu tutnu gdje joj nije mjesto. Meni je ona dobar u Tomb Raideru i nigdje drugdje. S time da su Tomb Raideri smeće od filmova, pa ni to ne pomaže.
Amen. Pogotovo na opis Andje.Melody » wrote:To je uglavnom zbog osrednje priče i činjenice da Angelina zbilja nikad nije znala dobro glumiti, a ne zna ni danas, niti će ikad znati. Vrhunac njene glume je da namjesti usta u odgovarajući položaj i izbeči oči iscrtane tušem![]()
Ne znam kad sam uopće smogla snage pogledati neki film u kojem ona tumači glavnu ili jednu od glavnih uloga. U svakoj je ista, i ima identičnu facijalnu ekspresiju.
Eh, očekivala sam akciju i nepredvidljivu radnju, dobila maunuEmericzy » wrote: Pa, nije li to i trebala biti razglednica? kao, "Pozdravi iz romantične Venecije"? Ja sam to tako shvatio i zabavio sam se.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests