Ja ovo ne bih htjela svom djetetu. A zašto sina ne spominješ? Da li bi htio i da on s visoka gleda na suprotan spol?OliverZG » wrote: Ne vidim baš od kud si iz toga izvukla potrebu za gledanjem u krevet djeci.
No općenito
sasvim je legitimno dapače čini mi se poželjno brinuti se za vlastito djete pogotovo u današnje vrijeme. Nekako bi čovjeku bilo drago da mu kćer ima neko dostojanstvo, samopoštovanje itd. dapače da onako malo s visoka gleda na suprotni spol. Da joj nit vodilj nije baš samo nagon.
Odgađanje prvog seksa
Desire makes slaves out of kings.
Ako mu se čini neprikladnom osobom loših osobina, zašto je uopće jebe na drugom spoju? Zašto ide s njom na drugi spoj?OliverZG » wrote: Pa da tako sam i mislio i na to sam dodao da žena od x godina koja je slobodnija će se možda nekom mužjaku učiniti neprikladnom jer možda neće odgojem prenijeti te dobre osobine.
Ne valjda jer je i sam neprikladna osoba loših osobina koje nitko iole zdrav ne bi poželio svom djetetu?
nodens » wrote:
S bahatom djevojčicom koja misli da je popila svu pamet svijeta, nema smisla pokušavati filozofski raspravljati. Pogotovo kad krene đonom bez da prvo ispipa teren. Što ti znaš što je perverzno i poremećeno? Odakle tebi s tvojih 19 ideja da možeš takve prosudbe davati, i to još s tolikom samouvjerenošću?
Meh, odgojni propust, što drugo reći.
Nadam se da ja nigdje nisam napisala da imam 16 godina
Da bi riječ rekaokuki » wrote: U tom slučaju, neka ne jebu žene koje se tako ponašaju jer potpuno sigurna kontracepcija ne postoji
Osobno tu imam poneku zamjerkua nakon što do začeća dođe odluka o tome hoće li se kćer roditi, ili sin, isključivo je na ženi.
kuki » wrote: Čovjek koji misli da je žena koja se želi jebati s njim poremećena droljetina bez kriterija koja bi se jebala s bilo kim... okej, vjerojatno ima pravo i vjerojatno zna sijaset razloga zbog kojih se nijedna emocionalno zdrava žena osim u trenutku potpune rastavljenosti od mozga ne bi jebala s njim.
Nekako mi se čini da se ja ne razbacujem terminima poput 'poremećena' i 'droljetina'. S druge strane, ova bahata djevojčica je baš takve termine koristila. Čudno, zar ne? Kako meni staviš u usta riječi koje nisam napisao - a njene elegantno preskočiš.
Ča ti je ideologija, keksiću.
Ne, ali ja ni ne dajem svakome, to se podrazumijeva. Nije li ovdje riječ o ozbiljnim odnosima, vezama itd, te o odgađanju seksa u takvima? Ako govorimo o tome, da bih s nekim stupila u takav odnos, mora proći određene kriterije, i mora mi biti seksualno privlačan. I tad, kad se s nekim poklopim - što je rijetko, zašto točno odgađati? Pa neću jebat svakog kog tek upoznam odmahOliverZG » wrote: Ako možemo osobno, nekako sumnjam da je tebi mama govorila kako je super i OK bez kalkulacija skakati u krevet i mijenjati partnere i da toga treba puno pogotovo kad si mlad.
Dakle tvoje eventualno odgovorno ponašanje nije proizišlo iz davanja podstreha raskalašenosti.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Mora skupljat iskustvo naime onu zakonitu želi u svim segmentima usrećiti a da je to njima jako bitan kriterij pročitao je na forumimakuki » wrote: Ako mu se čini neprikladnom osobom loših osobina, zašto je uopće jebe na drugom spoju? Zašto ide s njom na drugi spoj?
Pa ako je sam neprikladan, vjerojatnošću se dolazi do toga da ukoliko želi "genetski napredovati" treba uzeti osobu prikladnih osobinaNe valjda jer je i sam neprikladna osoba loših osobina koje nitko iole zdrav ne bi poželio svom djetetu?
Pa da, sviđa mi se tvoj stav.... ne pokušavaš ga proglasiti univerzalnim.Éowyn » wrote:Ne. Brzina kojom se nađem u tuđem krevetu nije razlog niti za ponos niti za sramotu. Imam puno lijepih osobina i čednost nije jedna od njih.
Niti bih ja htjela partnera kojem je čednost među top 5 poželjnih osobina, niti bi takav htio mene. U tom slučaju nitko ne gubi.
A kakvog bi ti partnera zbilja htjela i imaš li neku ideju glede pitanja, na koliko dugo bi ga htjela? Samo pitam.
Onda neka ne kopulira s takvima.OliverZG » wrote: Pa ako je sam neprikladan, vjerojatnošću se dolazi do toga da ukoliko želi "genetski napredovati" treba uzeti osobu prikladnih osobina![]()
Napisala si da imaš 26, ako me sjećanje ne vara. Nemamo slike ovdje... a ne bi nam ni vrijedile, sudeći po onoj kineskinji... (ili japanki?)
Inače, dob je najmanje bitna ovdje. Tko god se krene razbacivati s terminima 'poremećeno' i 'perverzno' - za mene je bahata djevojčica ili pak bahati dječačić. Nebitno koliko godina ima.
Koliko sam ja razumio temu riječ je o tome da se dvoje ljudi nađe, pojebe i djevojka se drugi dan pita: dali sam baš to morala napraviti dali će on sada htjeti i nešto ozbiljnije.A.P. » wrote:Nije li ovdje riječ o ozbiljnim odnosima, vezama itd, te o odgađanju seksa u takvima?
Dakle postoji želja za ozbiljnim ali nakon već odrađenog seksa. E sada kao u tom trenutku se javlja možebitna potreba za kalkulacijom zbog mogućeg lošeg mišljenja kojeg bi dečko stvorio. Ono možda pričekat sljedeći vikend da se još jednom vidimo a ne to odraditi sad i odmah pa što bude.
Tako sam ja razumio
Ako je tebi 'ozbiljna' veza nešto što (do tog trenutka) traje tjedan dana, onda zaista pričamo o ozbiljnim vezama.A.P. » wrote:Ne, ali ja ni ne dajem svakome, to se podrazumijeva. Nije li ovdje riječ o ozbiljnim odnosima, vezama itd, te o odgađanju seksa u takvima? Ako govorimo o tome, da bih s nekim stupila u takav odnos, mora proći određene kriterije, i mora mi biti seksualno privlačan. I tad, kad se s nekim poklopim - što je rijetko, zašto točno odgađati? Pa neću jebat svakog kog tek upoznam odmahNije tu riječ niti o nedogovornom jebanju, dapače.
Ako tvrdiš da nema ništa loše u tome da 'daš'
Želim partnera koji će me intelektualno privuči i želim da to bude obostrano. To je ono što zbilja tražim.nodens » wrote:
Pa da, sviđa mi se tvoj stav.... ne pokušavaš ga proglasiti univerzalnim.![]()
A kakvog bi ti partnera zbilja htjela i imaš li neku ideju glede pitanja, na koliko dugo bi ga htjela? Samo pitam.
I da, treba mi partner koji je dovoljno siguran u sebe da ga eventualno iskustvo partnerice ne izbaci iz takta.
I ne znam trebam li naglasiti, nije baš da besciljno lutam od kreveta do kreveta, ako su neki stekli takav dojam.
nodens » wrote:Ako je tebi 'ozbiljna' veza nešto što (do tog trenutka) traje tjedan dana, onda zaista pričamo o ozbiljnim vezama.
Nije veza ozbiljna nakon tjedan dana, ali odnos je takve prirode, kako bih rekla, nastavlja se u tom smjeru, s takvom je namjerom nakon inicijalnog boljeg upoznavanja krenuo. Čemu tada čekati? Koga? Što?
Ako ne znaš što je neodgovoran seks, radije ni nemoj jebat! (jesi ti rekao da si nevin? zašto ja s tobom pričam?)
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ja ne želim ništa ozbiljno ni sa kim tko bi stvorio loše mišljenje o meni zbog toga što sam se s njim poseksala.OliverZG » wrote:E sada kao u tom trenutku se javlja možebitna potreba za kalkulacijom zbog mogućeg lošeg mišljenja kojeg bi dečko stvorio. Ono možda pričekat sljedeći vikend da se još jednom vidimo a ne to odraditi sad i odmah pa što bude.
O Boženodens » wrote:
Napisala si da imaš 26, ako me sjećanje ne vara. Nemamo slike ovdje... a ne bi nam ni vrijedile, sudeći po onoj kineskinji... (ili japanki?)
Inače, dob je najmanje bitna ovdje. Tko god se krene razbacivati s terminima 'poremećeno' i 'perverzno' - za mene je bahata djevojčica ili pak bahati dječačić. Nebitno koliko godina ima.
Imam 25 godina još uvijek. Ne znam što me najtjeralo da si pridodam još jednu godinu.
Zar se ti ne pališ na djevojčice? Ili ne smiju biti bahate?
A zbog čega točno govorimo o takvom liku? Što je uopće potrebno o njemu reći.kuki » wrote: O tom nekom čovjeku koji pojebe ženu na drugom spoju, a onda zaključi da s njom nešto ne valja kad se pojebala s njim tako brzo.
Što se mene tiče, takav mi je definitivno više antipatičan od te koja mu je 'dala' na drugom spoju.
Pa da ne postoje takvi tipovi, svima bi bilo svejedno tko, kad i što dajenodens » wrote:
A zbog čega točno govorimo o takvom liku? Što je uopće potrebno o njemu reći.![]()
Što se mene tiče, takav mi je definitivno više antipatičan od te koja mu je 'dala' na drugom spoju.
Ne zagovaraš li ti tezu da žena treba biti svjesna logičkih implikacija jebanja bez odgode i voditi računa o dojmu koji ostavlja i utjecaju dojma na partnera?nodens » wrote:
A zbog čega točno govorimo o takvom liku? Što je uopće potrebno o njemu reći.![]()
Oprosti ako sam te zamijenila s nekime.
Jebiga, onda ti ja ne bih odgovarao, ja sam strašno nesiguran.Éowyn » wrote:Želim partnera koji će me intelektualno privuči i želim da to bude obostrano. To je ono što zbilja tražim.
I da, treba mi partner koji je dovoljno siguran u sebe da ga eventualno iskustvo partnerice ne izbaci iz takta.
Nisam stekao takav dojam ni za jednu ovdje prisutnu bahatu djevojčicu.Éowyn » wrote:I ne znam trebam li naglasiti, nije baš da besciljno lutam od kreveta do kreveta, ako su neki stekli takav dojam.
Ne palim se specijalno na djevojčice, nisam se na njih specijalno palio ni kad sam imao 12.Éowyn » wrote:O Bože![]()
Imam 25 godina još uvijek. Ne znam što me najtjeralo da si pridodam još jednu godinu.
Zar se ti ne pališ na djevojčice? Ili ne smiju biti bahate?
Pa možda si se loše poseksalakuki » wrote: Ja ne želim ništa ozbiljno ni sa kim tko bi stvorio loše mišljenje o meni zbog toga što sam se s njim poseksala.
Što ja znam da mi neka djevojka kaže da se pijana seksa s jedva poznatim osobama ja bi joj rekao da to i nije baš lijepo.
Zašto bi netko nakon seksa isključio opciju razmišljanje?
Odakle nakon tjedan dana znaš kamo je veza krenula? Za tjedan dana si intuicijom shvatila kakav je taj lik... ili se uzdaš u tuđe dojmove ili neke druge .... statističke pokazatelje?A.P. » wrote: Nije veza ozbiljna nakon tjedan dana, ali odnos je takve prirode, kako bih rekla, nastavlja se u tom smjeru, s takvom je namjerom nakon inicijalnog boljeg upoznavanja krenuo. Čemu tada čekati? Koga? Što?
Ako ne znaš što je neodgovoran seks, radije ni nemoj jebat! (jesi ti rekao da si nevin? zašto ja s tobom pričam?)
Ne znam što je neodgovorni seks iz iskustva, ali nije bitno što ja o tome mislim, nego me zanima kako ti definiraš neodgovorni seks.
Ti inače ne pričaš s nevinim ljudima? Interesantan kriterij... za pričanje.
Ni na one u tajicama koje hodaju po ulici i idu u dućan?nodens » wrote:
Jebiga, onda ti ja ne bih odgovarao, ja sam strašno nesiguran.
Nisam stekao takav dojam ni za jednu ovdje prisutnu bahatu djevojčicu.
Ne palim se specijalno na djevojčice, nisam se na njih specijalno palio ni kad sam imao 12.
Ti zapravo zbog vlastite nesigurnosti želiš djevojku koja je jednako nesigurna i neiskusna kao i ti. Što ako ona ne bude zadovoljna, ali neće znati kako da ti kaže i na kraju oboje budete isfrustrirani?
-
- Information
-