Tko kaže da ga ne mrzim?BoDerek » wrote: Hmm. Ok, mrziš Dinamo. Ali, zake ne mrziš i Mamića?
Dalmoši/Tovari
Ja sam Zagrepčanin.BoDerek » wrote:A tekst mi se svidio jer napokon jasno i glasno kaže da mu srce puca od miline kad Dinamo gubi. I kako mu je 'najgori klub u povijesti' jedino što ga je grijalo ove zime. I kako i kad Dinamo igra s Partizanom, on je protiv Dinama. I kako ga svi, i Dalmatinci, čudno gledaju kad to kaže u društvu. A tako je i meni. A moji Tovari, inače, navijaju za Dinamo kad igra vani. Ja ne
I boli me kurac za nogomet.
Ali kad Dinamo negdje igra – bilo gdje – navijam da popuši.
Jer taj klub, njegovo vodstvo i njegovi navijači sramote i mene i moj grad.
Jer su sirovine. Jer su lopine. Jer su preplaćeni. I opstaju na nezasluženu novcu i antagonizmu s Hajdukom.
(I za Hajduk me zaboli, da se razumijemo, ali Dinamo je nakarada, sramota, ruglo.)
Neka spuši od Hajduka. Od Dugog Sela. Od Partizana i od Zvezde. Od Dinama Kijev i Dinama Pančevo. Neka mu rezultati odražavaju sramotu koju predstavljaju Zagrebu i Zagrepčanima.
I kolcem i lancem i bokserom u glavu! Udari, razvali za Dinamovu slavu!
Brijem da je Ripper napisao Nogomet samo zato što nitko nije skužio pljuvačinu u Dinamo ja volim.
Ako sam i u krivu, želim nastaviti tako vjerovati čisto da mi ostane iluzija da postoji u Zagrebu netko dovoljno sarkastičan za takav komentar.
Jebiga, svi bi se trebali tako ponašat. I ne pomagat ovakav nogomet ni na koji način.Lastan » wrote: Ja sam Zagrepčanin.
I boli me kurac za nogomet.
Ali kad Dinamo negdje igra – bilo gdje – navijam da popuši.
Jer taj klub, njegovo vodstvo i njegovi navijači sramote i mene i moj grad.
Jer su sirovine. Jer su lopine. Jer su preplaćeni. I opstaju na nezasluženu novcu i antagonizmu s Hajdukom.
(I za Hajduk me zaboli, da se razumijemo, ali Dinamo je nakarada, sramota, ruglo.)
Neka spuši od Hajduka. Od Dugog Sela. Od Partizana i od Zvezde. Od Dinama Kijev i Dinama Pančevo. Neka mu rezultati odražavaju sramotu koju predstavljaju Zagrebu i Zagrepčanima.
I kolcem i lancem i bokserom u glavu! Udari, razvali za Dinamovu slavu!
Brijem da je Ripper napisao Nogomet samo zato što nitko nije skužio pljuvačinu u Dinamo ja volim.
Ako sam i u krivu, želim nastaviti tako vjerovati čisto da mi ostane iluzija da postoji u Zagrebu netko dovoljno sarkastičan za takav komentar.
U svoju obranu mogu reć da ne idem na tekme, ne klaadim se, a više niti ne gledam tekme na tv.
Al, jebiga, uvijek ću navijat za Hajduk. I Šibenik.
rečine?ex_anais » wrote:Rečine i rebatinke su odvratne riječi pa ne vidim zašto bi ih netko uopće koristio.![]()
Meni idu na živce i Dalmatinke i Zagorke koje siluju okolinu svojim naglascima, jer je to valjda seeksi i one su tako lokalpatriotski nastrojene da ne mogu govoriti kao sav normalan svijet. Ubibože. S takvima se i ne družim jer obično i nemaju što pametno za reći.
da nisu to renčine, naušnice?
i kako to govori 'sav normalan svijet'?
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ne podjebava mi se. rastužim se na takav otvoreni šovinizamex_anais » wrote:
Da, naušnice.
Ovo drugo, mislim da sam sve lijepo objasnila, a ako ti se podjebava nađi nekog drugog.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Dobar dan, zovem iz Zagreba.
Kod nas je fino sunčano danas bilo, pila se kava na terasama, baš je fino bilo
Nego, zovem tek onako. Jel ovo besplatna linija?
Happy Easter!
- Beta ženka
aisling

Nego, dobro je što Dalmatinci govore svojim "jezikom" u Zg - meni je isprva bilo fora učiti drugi dijalekt, kasnije sam shvatila da to ima i još jednu korist - treba poznavati neprijatelja.
Nego, dobro je što Dalmatinci govore svojim "jezikom" u Zg - meni je isprva bilo fora učiti drugi dijalekt, kasnije sam shvatila da to ima i još jednu korist - treba poznavati neprijatelja.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ovdje se stignemo i pročitat, a ne samo preletit preko postova.Herp » wrote:Ne, ozbiljno mi nije jasno, kak' se na ovako malom forumu uspijete zakačiti na noževe? Da ne kažem nožove
KAK jebovas?
Sjetila si me sad kako mi se sestrična pohvalila da ima ušove
Happy Easter!
Meni se povraća jedino od gladi, a glad osjetim nakon 45 do 90 minuta fizičke aktivnosti iako sam se najela neposredno prije iste. Onda pojedem još pa mi je dobro.kuki » wrote: Meni se povraća od fizičke aktivnosti neposredno nakon obroka. I mnogim ljudima koje znam i s kojima sam o tome razgovarala.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Kako kako? Ja napišem nešto, onda dođe netko i napiše da sam šovinist
i to na temi koja je cijela intonirana onako kako je i moj post, ali mene se kvota.
Ili napišem nešto drugo pa dođe netko i napiše po pestoti put da sam psihički nestabilna, histerična itd.
Nekad prijeđem preko toga, a nekad popizdim.
To je valjda zbog metle u guzici. Što još nije jasno?
Ili napišem nešto drugo pa dođe netko i napiše po pestoti put da sam psihički nestabilna, histerična itd.
Nekad prijeđem preko toga, a nekad popizdim.
-
- Information
-