Hekatonhir » wrote:
Ne zamjeram ga ni tebi. Sve dok pristojno komuniciraš i sve dok se ne igraš admina i moda ovdje - ništa nemam protiv toga da pišeš.
No stvar je u tome da ti ne komuniciraš pristojno. Ovo je tvoj
modus operandi:
Nakon toga ide red nekakvog "razgovaranja", uz obavezno:
Mislim, meni se to ne da. Komu se da, neka opet prouči temu od desete stranice, gdje smo se počeli baviti onim što se događalo dan prije, na Schmokljanovoj temi. I ondje sam te upozorio da se s IMF-ovim moderatorima trebaš obračunati na IMF-u, a ne ovdje. Zalud, nastavila si u istom stilu, samo si jedan objekt zamijenila drugim.
Prvo, nikad se nisam igrala admina/moda (toga mi je dosta u stvarnom životu).
Drugo, obzirom da je Polina pobrala ban (koji je u trenutku, ajmo reći ključanja strasti, bio perma), a nigdje nije rečeno/pokazano RADI ČEGA ga je konkretno dobila, nego se trtljalo o živciranju administracije, Rimljanima i trulim jabukama, lijepo te molim da postaš ovdje upise koji su Polinu odveli u ban.
Na to, kao član, imam legitimno pravo.
PS.
Ja se nisam obračunavala s IMF-ovim moderatorima, nego sam se, kao većina ovdašnjih članova, usput osvrnula na neke poznate nickove od tamo koji pišu i ovdje. I nisam bila sama u tom, jer vama, administraciji, već mjesec dana je glavni problem gdje ćete i kako ćete smjestit temu o pokojnom forumu haeru. Tako da se nemaš razloga istresat na Polinu (osim ako stoji moja teza o žrtvenom janjetu, jel).