Dalmoši/Tovari

Sve od javnog i tajnog interesa
nodens

Post 02 Jan 2012, 17:32

robot jura » wrote:Nikako da shvatim ovu rečenicu. A zaintrigirala me.
Ajd' me molim te ti prosvijetli. :xzubo:
Ne znam jel' ispadnem više socijalno neprilagođen ako pretpostavim da se zajebava, ili ako pretpostavim da se ne zajebava. :ne zna:

Znači, mogu si zamislit da netko kaže 'ti bokca, koji si ti tikvan, ne kužiš očitu zajebanciju', a mogu si zamislit i da netko kaže 'ti bokca, pa naravno da bih, zar je moguće da se netko tome još čudi'? :rofl:

Either way, ispao sam glup. :facepalm: :rofl:

Beau

Post 02 Jan 2012, 17:33

nodens » wrote:
To kažeš onako iz zajebancije, ili ful ozbiljno? Ono, da ti lik dođe i kaže - ćao bejbe, ajmo se poseksat, ti bi pristala? :cerek:

Jbt, sad sam primijetio da zbilja nemam pojma je li socijalno gluplja pretpostavka da se zajebavaš, ili da se NE zajebavaš. :o

Someone enlighten me, please. :xmama:
:lol:
Nodens, ti si meni presladak :zubo:

Imam želju navlačit te i reć da bih mu bezgovorno dala. Ali, ne, to je zajebancija.
Mislim dala bih ja Dežuloviću :o, al ne na izvolte :zubo: I ne samo radi tog teksta.
nodens

Post 02 Jan 2012, 17:35

BoDerek » wrote: :lol:
Nodens, ti si meni presladak :zubo:

Imam želju navlačit te i reć da bih mu bezgovorno dala. Ali, ne, to je zajebancija.
Mislim dala bih ja Dežuloviću :o, al ne na izvolte :zubo: I ne samo radi tog teksta.
:o :facepalm: :ne zna: jebiga. :cerek:

A u biti, ne kužim sad. Ono, ne baš na izvolite, nego recimo - ako bude dobar i pokloni ti cvijet? Onda može? :misli:
Beau

Post 02 Jan 2012, 17:35

..a unda » wrote:..posto je ili kako je ili kako bi zagrebacka stilska skola rekla..buduci da je ovaj topik obicna navlakusa beta zenke, alias..uranele, da se priuda na sigurno pod nekom maslinom ili smokvom, predlazem..opet..

amo zvat da ovdje dodju dezulovic, lucic, ivancic..i koga jos zelite. ono, amo mantrat..dezuuulovicuuu, dodjiii aaaamoooo, dodjiii aaamooo.. :s :s

mislim, zasto bi oni dosli ovdje? nema nikakvog razloga da dodju, tj ima ih tisucu hiljada da ne dodju, ali, samo jedan da dodju..ko ovo more platit..

garantiram da oni nemaju gdje trkeljat. i kad trkeljaju to se smatra nekim proglasom, manifestom ili honorarom. jednostavno, oni su pod kontinuiranim stresom. prolazi im zivot, a zakurac..

nek se dodju malo ovdje opustit. dakle, molim, amo kolektivnu jednu mantru ili sto vec. privabit cemo mi njih ovdje visom silom ili milom..

amo, svi zajedno...

dezulovicu, dodji aamooo..

lucicu, dodji aamooo..

ivancicu, dodji aaaaamoooooooo...

:xlux:
dezulovicu, dodji aamooo..

lucicu, dodji aamooo..

Ajmo svi :xlux:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 02 Jan 2012, 17:36

BoDerek » wrote: dezulovicu, dodji aamooo..

lucicu, dodji aamooo..

Ajmo svi :xlux:
..ali moraju ic ovi smajlici..

doooodjite aaamooo..:s :s :s :s
Beau

Post 02 Jan 2012, 17:38

Doooođiteeeee :s :s :s :s :s
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 02 Jan 2012, 17:39

Mogu li ja sad početi dozivati Mr Smoogja? Image
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Beau

Post 02 Jan 2012, 17:41

Moš i Gugija. :xlux:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 02 Jan 2012, 17:41

ElliQuinn » wrote:Mogu li ja sad početi dozivati Mr Smoogja? Image
..smoogj, dodji aaaamooo.. :s

..dezulovicu, dodji aaamoooo.. :s

..lucicu, dodji aaamooo.. :s

..ivancicu, dodji aaammoooo.. :s

..ommmmmm

:s
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 618 times
Been thanked: 958 times
Post 02 Jan 2012, 17:42

BoDerek » wrote:
Misliš da bi se čovjek mučio? Slavna je osoba, kao da bi on čekao dok se ti nećkaš i premišljaš. :D
Potpisi su za budale.
Beau

Post 02 Jan 2012, 17:43

Hekatonhir » wrote:
Misliš da bi se čovjek mučio? Slavna je osoba, kao da bi on čekao dok se ti nećkaš i premišljaš. :D
A onda ništa. Ili tako ili nikako. :angel:
Stitch
Head Honcho
Post 02 Jan 2012, 17:49

BoDerek » wrote: A onda ništa. Ili tako ili nikako. :angel:
Nikad neću shvatiti tu vašu logiku. Dobro, razumljiva bi mi bila da živimo u nekakvoj patrijarhalnoj vukojebini, ali ovako nije. Brzina davanja pičke nema apsolutno nikakve veze s poštovanjem. I glumljenje nedodirljive i nedohvatljive uglavnom je gubitak vremena. I jebača.
Potpisi su za budale.
Beau

Post 02 Jan 2012, 18:15

Hekatonhir » wrote:
Nikad neću shvatiti tu vašu logiku. Dobro, razumljiva bi mi bila da živimo u nekakvoj patrijarhalnoj vukojebini, ali ovako nije. Brzina davanja pičke nema apsolutno nikakve veze s poštovanjem. I glumljenje nedodirljive i nedohvatljive uglavnom je gubitak vremena. I jebača.
Ahhh :mama:

Ma meću u offtopic. Pogotovo ne na ovako super kul temi.
kukuriku

Post 02 Jan 2012, 18:19

BoDerek » wrote: Ja kupim i upijam sve moguće dijalekte koje čujem. Ne mogu drukčije. Al ne smetaju me oni koji nisu u stanju promijeniti svoj govor. Roditelji su mi jedni od tih. I znam pouzdano da se ne radi ni o kakvom inatu i provociranju već čistom neimanju sluha i talenta.
Zašto vam tolko smetaju takvi??
Alo, 30 godina u jebenom Zagrebu. Alo. Djeca kajkaju, muževi kajkaju, a one jebu po pjatima i lancunima. Meni je to prekenj. Ne govorim o naglasku. Naglasak uglavnom zahtijeva i dar i izbor. Ali izbor riječi za koje tvojoj okolini treba prijevod je baš to, izbor. Nitko me ne može uvjeriti da je slučajno. Samo je ono, ma što bi se ja mijenjao. Nek se oni prilagode i nauče šta su rečine i da gaće nisu gaće, nego hlače.
Ako tražiš da se okolina prilagodi tebi, a ne ti okolini, meni je to, nako, malo brezobrazno. I žifcira me. Al opet, što bi nekog brigalo što mene živcira ili ne živcira. Tako da...evribadi, tok hau ju vont to tok, olso, evribadi, bi fri to fil anojd baj it.
Nek(v)arljiva.
Stitch
Head Honcho
Post 02 Jan 2012, 18:21

BoDerek » wrote: Ahhh :mama:

Ma meću u offtopic. Pogotovo ne na ovako super kul temi.
Nije offtopic. Zašto bi ti kao pametna i osviještena žena tvrdila - unaprijed, pazi - da ćeš dati čovjeku koji ti se sviđa, ali ne odmah? Seksualnu napetost samo donekle možeš povući kao argument, jer apstinencija ni blizu ne djeluje jednako motivirajuće na sve ljude. Zašto dakle toliko rigidna "generalizacija"? :D
Potpisi su za budale.
Beau

Post 02 Jan 2012, 18:26

kukuriku » wrote:
Alo, 30 godina u jebenom Zagrebu. Alo. Djeca kajkaju, muževi kajkaju, a one jebu po pjatima i lancunima. Meni je to prekenj. Ne govorim o naglasku. Naglasak uglavnom zahtijeva i dar i izbor. Ali izbor riječi za koje tvojoj okolini treba prijevod je baš to, izbor. Nitko me ne može uvjeriti da je slučajno. Samo je ono, ma što bi se ja mijenjao. Nek se oni prilagode i nauče šta su rečine i da gaće nisu gaće, nego hlače.
Ako tražiš da se okolina prilagodi tebi, a ne ti okolini, meni je to, nako, malo brezobrazno. I žifcira me. Al opet, što bi nekog brigalo što mene živcira ili ne živcira. Tako da...evribadi, tok hau ju vont to tok, olso, evribadi, bi fri to fil anojd baj it.
Ne tražim ja da se itko, a kamo li okolina, prilagođava meni?! Koji karson?
Neka svatko govori kako mu je lijepo, uhu i srco milo, a kad se nećemo razumjet pitat ćemo i odgovarat i objašnjavat. Zašto izmišljate te probleme s Dalmatincima, kad ja takvih problema nikad nisam imala. To da me netko ne razumije ili da nekoga vrijeđam svojim naglaskom govorom i izborom riječi. Mislim pogledaj kako pola nas daanas izobličeno priča, iz čiste fore i igrarije. A jedna bi Dalmatinka trebala pazit da joj ne pobjegne lancun. Ma daj molim te.
Znači, bez obzira na uvodan post i sve izrečeno o jednoj regiji, pa neka iz zajebancije, a nije, opet na kraju zasvrbe neke ovakve benigne izjave dotepenaca.

edit: a da još nadodam da me ništa od Betinih izjava nije zasmetalo. Ženska mi je skroz smiješna i zabavna, i neka nas ne voli, ima potpuno pravo na to, ali bar ni ne proziva.
Beau

Post 02 Jan 2012, 18:29

Hekatonhir » wrote:
Nije offtopic. Zašto bi ti kao pametna i osviještena žena tvrdila - unaprijed, pazi - da ćeš dati čovjeku koji ti se sviđa, ali ne odmah? Seksualnu napetost samo donekle možeš povući kao argument, jer apstinencija ni blizu ne djeluje jednako motivirajuće na sve ljude. Zašto dakle toliko rigidna "generalizacija"? :D
Ne da mi se o ovome.
Mislim čovjeka ne poznajem !!! A ti bi da ga ja čekam u sobi 405 . Onako nasuvo, jel?
Ljuta sam sad već :durica:
Ovo je zajebancija više nego ozbiljan topić, a tjerate me da iza svake poluozbiljne rečenice pišem ispričnice i objašnjenja.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 02 Jan 2012, 18:33

Ma to Hek nesvjesno precrtava situaciju na sebe. :raspa:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 02 Jan 2012, 18:35

Nisi joj trebala reći da sam ja Dežulović. :tuzni:
Potpisi su za budale.
Beau

Post 02 Jan 2012, 18:36

ElliQuinn » wrote:Ma to Hek nesvjesno precrtava situaciju na sebe. :raspa:
Ufff al me iznerviraše :raspa:
Bit će sve u redu :giggle:
Beau

Post 02 Jan 2012, 18:37

Hekatonhir » wrote:Nisi joj trebala reći da sam ja Dežulović. :tuzni:
hahhahah Ajmeee :cerek:
Reci kolko, na ljestvici od 1 do 10, mrziš Dinamo. :trep:
Stitch
Head Honcho
Post 02 Jan 2012, 18:39

BoDerek » wrote: hahhahah Ajmeee :cerek:
Reci kolko, na ljestvici od 1 do 10, mrziš Dinamo. :trep:
Toliko da bih Mamića izabrao za doživotnog predsjednika. Je li to 11 ili 12? :D
Potpisi su za budale.
Beau

Post 02 Jan 2012, 18:41

Hekatonhir » wrote:
Toliko da bih Mamića izabrao za doživotnog predsjednika. Je li to 11 ili 12? :D
Hmm. Ok, mrziš Dinamo. Ali, zake ne mrziš i Mamića?
Eks

Post 02 Jan 2012, 18:42

Rečine i rebatinke su odvratne riječi pa ne vidim zašto bi ih netko uopće koristio. :ne zna:
Meni idu na živce i Dalmatinke i Zagorke koje siluju okolinu svojim naglascima, jer je to valjda seeksi i one su tako lokalpatriotski nastrojene da ne mogu govoriti kao sav normalan svijet. Ubibože. S takvima se i ne družim jer obično i nemaju što pametno za reći. :facepalm:
  • Information