Ideali kroz povijest
Da možete birat, u kojem vremenu biste živjeli kad bi vam ideal ljepote bio bitan?
Što bi vam odgovaralo? Ili, koja bi vam epoha pasala kod željenog spola?
nemam odgovor za sebe, razmišljam. pretpostavljam neko razdoblje koje nevisnot nije previše ozbiljno doživljavalo
hvala
Što bi vam odgovaralo? Ili, koja bi vam epoha pasala kod željenog spola?
nemam odgovor za sebe, razmišljam. pretpostavljam neko razdoblje koje nevisnot nije previše ozbiljno doživljavalo
hvala
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
joj, rouzVodena wrote:misliš nevinost?![]()
joooj ja bi voljela živjeti u doba rouz
Meni se sviđa ono doba iz Anđelike, neke knjige u mnogo nastavaka. Jel se on zvaše Ronaud?
no dobro, u tom vremenu ti šta paše, tvoj izgled? njihov, šta šta ?
tad se jako rijetko pralo, ne znam kako bih se s tim nosila, vjerovatno bi svi skupa smrdili
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
joooj to ni meni ne paše, smrad, kak sam to zaboravilaaaa?
Mrzim neoprani seks i bakalar duft.
sviđalo mi se to što se nisu nosile gaće, što je bilo puno odaja za seks, skrivanje i igrice, zatim haljine i sise u krasnim dekolteićima, ne bi one perike, sigurno su bile pune buha...i ne štramplice.
Mrzim neoprani seks i bakalar duft.
sviđalo mi se to što se nisu nosile gaće, što je bilo puno odaja za seks, skrivanje i igrice, zatim haljine i sise u krasnim dekolteićima, ne bi one perike, sigurno su bile pune buha...i ne štramplice.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Meni bi pasali Rimljani. Ali samo ako sam imperator. 
Potpisi su za budale.
ili da si love slave nekoj caričici?Hekatonhir wrote:Meni bi pasali Rimljani. Ali samo ako sam imperator.
i to bi se dalo?
nije loše biti u 17. stoljeću, i onda si ljepa mlada kneginjica koju otmu ajduci i odvedu u pećinu. i onda te traže zlato za otkupninu, a ti to nemaš jer ne nosiš zlato
- Beta ženka
Osamdesete. Tad su žene mogle biti rutave i bezsisne. 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
A tek neočupane obrve...ElliQuinn wrote: Vidi, fakat. I ja bih.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
isse, muškarci su izgledali ko Ivo Amulić s onom kosom, i oblačili se Miami ViceBeta ženka wrote:Osamdesete. Tad su žene mogle biti rutave i bezsisne.
ok, Don Johnson je ok izgledao
- Stitch
- Head Honcho
Nisu li Mesalini u počasnu stražu birali samo kršne tipove, a ona se noću iskradala da prvom kojega uhvati popuši u šumarku kraj palače, prerušena i maskirana? Trik je bio u tome da vojnik ničim ne naznači kako ju je prepoznao - inače ode glava.Pješčana wrote:ili da si love slave nekoj caričici?![]()
i to bi se dalo?
Potpisi su za budale.
- Beta ženka
Koja?Hekatonhir wrote:Nisu li Mesalini u počasnu stražu birali samo kršne tipove, a ona se noću iskradala da prvom kojega uhvati popuši u šumarku kraj palače, prerušena i maskirana? Trik je bio u tome da vojnik ničim ne naznači kako ju je prepoznao - inače ode glava.
- Stitch
- Head Honcho
Što, koja? Klaudijeva žena Mesalina, na glasu kao najbolja pušačica starog doba.Beta ženka wrote:Koja?
Potpisi su za budale.
- Beta ženka
Pitanje je bilo koja glava.Hekatonhir wrote:Što, koja? Klaudijeva žena Mesalina, na glasu kao najbolja pušačica starog doba.
- Stitch
- Head Honcho
Aha, gornja.Beta ženka wrote:Pitanje je bilo koja glava.
Fali nam smajlić, usput. Kako nemamo onoga koji namiguje?
Potpisi su za budale.
ako je došlo do nas danas, bome su svi čuvali tajnu.Hekatonhir wrote:Nisu li Mesalini u počasnu stražu birali samo kršne tipove, a ona se noću iskradala da prvom kojega uhvati popuši u šumarku kraj palače, prerušena i maskirana? Trik je bio u tome da vojnik ničim ne naznači kako ju je prepoznao - inače ode glava.
mesalina je sirota bila nimfomanka, koliko ih je uspjela pobrojati, 2K? tu negdje, ako se dobro sjećam
- Stitch
- Head Honcho
Ti ili si čitala Pleme spiljskog medvjeda, Dolinu konja i Lovce na mamute - ili ih nisi čitala.Djuroslava wrote:Meni je prvo palo na pamet kameno doba![]()
Al razmislit ću još malo o tome. Pećinski čovjek na prvu ne zvuči loše, dapače zvuči predobro zato i moram razmislit.
Ovisi na koga naletiš.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Bilo ih je po 30 na noć, čak se i s prostitutkama natjecala u izdržljivosti.Pješčana wrote:ako je došlo do nas danas, bome su svi čuvali tajnu.![]()
mesalina je sirota bila nimfomanka, koliko ih je uspjela pobrojati, 2K? tu negdje, ako se dobro sjećam
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Što se mene tiče, da. Em mi se rekonstrukcija sviđa, em su scene vrlo plastične. Jebiga, žena ih pisala, zna kako treba.Djuroslava wrote:Nisam čitala. Jel bi trebala?
Potpisi su za budale.
-
- Information
-