Drugi summit Nesvrstanih
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1597 times
Vidio sam Klonku. Past će nam forum, jebote. 
Potpisi su za budale.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Stretna vam i nesvrstana Nova godina i dobro vam jutro!
Još nisam sposobna smajliće koristit, al zamislite kojeg oduševljenog.
Još nisam sposobna smajliće koristit, al zamislite kojeg oduševljenog.
Vi ste svi tu poremećeni, cijeli dan trkeljate, onda i ja i leđa su mi se ukočila i nisam se makla od kompjutera cijeli dan i to je nenormalno.
Da ostali ne trkeljaju, ne bih ni ja, ako ništa drugo, ne bih imala s kime.
Dakle, nije do mene, vi ste krivi.
Idem izvest pasa, jebem vas poremećene!

Idem izvest pasa, jebem vas poremećene!
Mene rame ukočilo od jutros.Tea Tree » wrote:Vi ste svi tu poremećeni, cijeli dan trkeljate, onda i ja i leđa su mi se ukočila i nisam se makla od kompjutera cijeli dan i to je nenormalno.
Idem izvest pasa, jebem vas poremećene!![]()
![]()
![]()
Pa jel vidiš da je to sve nenormalno? Jel vidiš?
I došao je Lord!
Lorde, rođooooo!!!!!!!!!
Ne bih mu bila u koži dok ovo sve iščita.Tea Tree » wrote: Pa jel vidiš da je to sve nenormalno? Jel vidiš?
I došao je Lord!![]()
![]()
![]()
Lorde, rođooooo!!!!!!!!!
- nina williams
Evo svrših.
Inače, ja uopće nisam trkeljala, neg sam dan provela vrlo aktivno. Zabavljala sam troje kikića cca. 7 sati. Između ostalog, igrali smo Kems.
Ne? Što je Kems?nina williams » wrote:
Evo svrših.
Inače, ja uopće nisam trkeljala, neg sam dan provela vrlo aktivno. Zabavljala sam troje kikića cca. 7 sati. Između ostalog, igrali smo Kems.Sjećate se Kemsa?
A, zabava s djecom, hmmm, ajd pričekat ću dok mi kažeš što je Kems.
- nina williams
Nisu perverzije u pitanju, majkemugaspalim.
Kems je igra s kartama. Jedna od najjednostavnijih...tu negdje ko Rat, Tač, Mau-mau i Životinje. Dobro, Mau-mau je kanda malo napredniji, za to trebaš ić u prvi-drugi razred. Ako mi sad kažeš da ni za te nisi čula, pitat ću se đe si ti rasla.
Ne znam ni za jednu od navedenih. Nikad čula.nina williams » wrote:![]()
Nisu perverzije u pitanju, majkemugaspalim.![]()
Kems je igra s kartama. Jedna od najjednostavnijih...tu negdje ko Rat, Tač, Mau-mau i Životinje. Dobro, Mau-mau je kanda malo napredniji, za to trebaš ić u prvi-drugi razred. Ako mi sad kažeš da ni za te nisi čula, pitat ću se đe si ti rasla.
Mislim da nije stvar u đe nego u kada.
Evo, Zekoslawa zna o čemu se radi, što znači da ja teško mogu znati.
- nina williams
Jest, jest.Zekoslawa » wrote:Jel Kems ono nešto što se igra u paru, pa onda imaš nekakve mote, pa posložiš četiri karte dolje, a onda si ovi daju mote tko će što pokupiti... Tako nešto, a?
Tea Tree wrote: Ne znam ni za jednu od navedenih. Nikad čula.
Mislim da nije stvar u đe nego u kada.![]()
Evo, Zekoslawa zna o čemu se radi, što znači da ja teško mogu znati.![]()
Vako stvari stoje...danas me je na igru (prvi put sam to s njima igrala) zvala curica od 8 godina. Mene su to onomad naučili igrat brat i njegovi, njih su naučili Ismar i Tarzan, znači igra se već bar četres godina, vrlo vjerojatno i duže.
Ti il si s Gavrilom po Sarajevu šetala il je ipak stvar u đe.
Pa nekad smo išli u šetnju. Što? Jel' to problem neki?nina williams » wrote:
Jest, jest.![]()
![]()
Vako stvari stoje...danas me je na igru (prvi put sam to s njima igrala) zvala curica od 8 godina. Mene su to onomad naučili igrat brat i njegovi, njih su naučili Ismar i Tarzan, znači igra se već bar četres godina, vrlo vjerojatno i duže.
Ti il si s Gavrilom po Sarajevu šetala il je ipak stvar u đe.
Momak mi je junački život dao. Za nešto i protiv nečega. :nema pojma povijest:
- nina williams
A da treće Nesvrstane nazovemo TNT-grupa?
Ex je Jeremija, vidim i za Broja Jedan jemamo kandidata...evo ja ću bit Bob Rock.

Ex je Jeremija, vidim i za Broja Jedan jemamo kandidata...evo ja ću bit Bob Rock.
Tko je Broj Jedan? Tea?nina williams » wrote:A da treće Nesvrstane nazovemo TNT-grupa?
- nina williams
Pa da. Ne zna baš povijest, al bila je tamo. Na koga ti to sliči? Ziher mu je rekla nešto tipa 'znaš Gavrilo, ja ti nisam baš mlada, al to bi ti trebalo vako...'

Je, je, i stalno mijenja godine da zavara trag i da ne skužimo da zapravo ima 100.nina williams » wrote:Pa da. Ne zna baš povijest, al bila je tamo. Na koga ti to sliči? Ziher mu je rekla nešto tipa 'znaš Gavrilo, ja ti nisam baš mlada, al to bi ti trebalo vako...'
- nina williams
Iljada.ex_anais » wrote:
Je, je, i stalno mijenja godine da zavara trag i da ne skužimo da zapravo ima 100.
Mislim da sam ja, Bob Rock jelte, jednom prilikom ustvrdila da je on bio Adam lično.
Onaj od Eve, što se po onom vrtu igro.
nina williams » wrote:Pa da. Ne zna baš povijest, al bila je tamo. Na koga ti to sliči? Ziher mu je rekla nešto tipa 'znaš Gavrilo, ja ti nisam baš mlada, al to bi ti trebalo vako...'
Taj sam! Broj Jedan!
- nina williams
Aj priznajte ko se kloniro?
MaWa PwAwA.

MaWa PwAwA.
Ja mislim da mu je to novi identitet, da se ne zajebava.Tea Tree » wrote:To sam i ja pitala, ali ako "joj" pogledaš sva 3 posta, shvatit ćeš da je to schmokljan.
-
- Information
-