Zašto svi dobri frajeri ostare.Melody » wrote:
Da, Viktor je baš ono LIJEP bio. I fotogeničniji je od Borisa.
Dalmoši/Tovari
Nisi, vidiš da bismo ih sve rado trev'le. A, koji dio Viva Ludeži uzimaš?
Ako te šta tješi, ni sad nije oku mrzak, uprkos sijedim i svemu, there's something
- Beta ženka
A što ako ima sjedine i... na nekim drugim mjestima?
U šta se pretvara ova tema, zamišljena je za pljuvačinu po Dalmatincima, na kraju ćemo ko napaljene tinejdžerice raspravljati o jebozovnosti nekih dalmatinskih primjeraka.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
A, tu ne pratim, ta je među ozbiljnima.ombia wrote:Sukladno temi o dobnoj granici za seks![]()
Omega wrote:
![]()
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Nego, uvijek me zanimalo zašto se u Dalmaciji nije razvila mafija. Preduvjeti su slični jugu Italije - dosta zaostalog ruralnog stanovništva, plemensko/klansko društveno uređenje, mržnja prema državi, zakonu, te pravilima općenito.
Pa, zašto se onda nije razvila na tako plodnom tlu?
Je li možda zato što su Dalmatinci lijeni, a u mafiji treba raditi?
Pa, zašto se onda nije razvila na tako plodnom tlu?
Je li možda zato što su Dalmatinci lijeni, a u mafiji treba raditi?
Biti i mniti svemiropolisno
Pa Talijani su još veći katolici od Rvata.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Jer sam protudržavni element.OliverZG » wrote: Zaš' moraš stalno koristiti izraz Rvat?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Beta ženka
- Beta ženka
Ne znam što je lažina, ali ako se ovim misli na Dalmaciju - onda Zagreb!Moment » wrote:Liiiipo li je, liiiipo li je, na lažini suvoj lezat...
Vs.
Dragi zagreb, grade moj
Kaj se skrivas
V
Megli toj...
A ležat na suncu pored vode mogu i u Dubrovniku, Ohridu, Adi Ciganliji... Maldivima, Tajlandu, ili ako baš želite Mediteran - u Tunisu, Turskoj, Grčkoj... Dubrovniku...
-
- Information
-