Mala je premedena, pametnica slatka.Pješčana » wrote:jedna Jezebel koju ljuti što su sve igračke za curice voze a za dečke nisu![]()
http://jezebel.com/5871009/video-of-lit ... eart-swell
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
bila sam na izložbi
i onda sam na povratku doma stala i kupila vrećicu od 2 kg mandarinki, i sad sam pojela kilu
a sad treba ići ručak raditi
i onda sam na povratku doma stala i kupila vrećicu od 2 kg mandarinki, i sad sam pojela kilu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jel' ono o zg grobljima i pogrebima? jel' zanimljiva? ja misl'la ic' na to, samo ne znam kad cu.Pješčana » wrote:bila sam na izložbi![]()
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
je. ok je, imam par zamjerki ali sve u svemu, zadovoljna sam.
sad znam di su sve prije bila groblja, a bila su posvuda
na primjer, Vinogradska i Petrova bolnica sagrađene su na mjestima groblja.
no, s druge strane, područje gdje se živi već tisućljećima skriva nečiji grob na svakom koraku, pa mi to ništa ne znači
sad znam di su sve prije bila groblja, a bila su posvuda
na primjer, Vinogradska i Petrova bolnica sagrađene su na mjestima groblja.
no, s druge strane, područje gdje se živi već tisućljećima skriva nečiji grob na svakom koraku, pa mi to ništa ne znači
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
Gospodin Cuorvis... Courvsi... Crvusi... aukurac, onaj prosti tekući gospodin fakat zna uljepšati dan
.
- Lord Byron
E, tako nekako. Msilim, vljada sma dboro napsiao, mlao mi se mtue slvoa i tpikvnoica.Moment » wrote:Kurvazje?
hvala bajronu sto me podsjetio da bih i ja sebe mogla razveseliti. :nazdravlja casom momjanskog muskata:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
- Lord Byron
Vino koje najboolje paše uz slastice????*jezebel* » wrote:tja... pa to si barem mozes izguglat'.![]()
To je tak onak nekak geeeeeeeej....
onda sam ja gej. 
(iako pise da moze i kao aperitiv.
)
pao si mi u ocima
, a bas sam te htjela pitat' zasto ti nisu moderator/vlasnik/kralj foruma. 
(iako pise da moze i kao aperitiv.
pao si mi u ocima
- Lord Byron
Njanjanja.*jezebel* » wrote:pao si mi u ocima, a bas sam te htjela pitat' zasto ti nisu moderator/vlasnik/kralj foruma.
Odbio sam sve ponude za moderaturu i "tamo" i ovdje, jednostavno zato što bih bio jako loš moderator. O vlasništvu ne bi.
To da nisam kralj foruma je prvo što čujem.
- Lord Byron
Ja ću sada biti jako, jako tuuuuužan.aisling » wrote:Sluh i vid slabe s godinama, nije to ništa čudno.
Ja razmišljam o rum-coli, al kasno je, moram se još tuširat i radim sutra

-
- Information
-