Imam, ali ovo nije topik za to.
Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
- golden eye
super stvar za nabrzinu je bijeli tortilja dip
1 mileram
1 sirko
1 žl. senfa
malo soli
malo tabasca
malo texmex mixa ( suhi začin)
3 režnja luka sitno nasjeckati ( ne kapula, onaj mali..češnjak)
sve dobro promješati
i onaj tortilja čips i baksa pive
eto
1 mileram
1 sirko
1 žl. senfa
malo soli
malo tabasca
malo texmex mixa ( suhi začin)
3 režnja luka sitno nasjeckati ( ne kapula, onaj mali..češnjak)
sve dobro promješati
i onaj tortilja čips i baksa pive
eto
Misli li ovo ljeto završiti, pa da ja počnem opet normalno kuhati.
I današnji ručak je bio u duhu lijenosti.
Ledov meksički miks pomiješan s konzervom crvenog graha, začinjen (maslinovo ulje, shoyu, vlasac, đumbir u prahu) i zapečen. Uz to jaja na oko s parmezanom i kupus salata.
I današnji ručak je bio u duhu lijenosti.
Ledov meksički miks pomiješan s konzervom crvenog graha, začinjen (maslinovo ulje, shoyu, vlasac, đumbir u prahu) i zapečen. Uz to jaja na oko s parmezanom i kupus salata.
njam za ova dva gore jela 
JPK, aj daj recept ili smjernice :treptrep:
ja sam si za veceru krenula napraviti karbonaru, a onda sam otkrila da nema tijesta. a zabrijala sam da moraju biti jaja.
pa sam zdinstala luk, paprike, grasak, rizu, skuhala i bacila na izmrvljenu kajganu. dodala sol, papar s cesnjakom, soja sos i worchester umak. sigurno postoji i naziv za takvo jelo. i recept. al ga ne znam
ja sam si za veceru krenula napraviti karbonaru, a onda sam otkrila da nema tijesta. a zabrijala sam da moraju biti jaja.
pa sam zdinstala luk, paprike, grasak, rizu, skuhala i bacila na izmrvljenu kajganu. dodala sol, papar s cesnjakom, soja sos i worchester umak. sigurno postoji i naziv za takvo jelo. i recept. al ga ne znam
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Mi smo jučer i danas roštiljali i naroštiljali pune rajngle i sad to nekako moram potrošiti. Malo prije sam pljeskavice i šampinjone nasjeckala na kockice i prodala uz špagete, sve zapečeno sa sirom. A vratinu i paprike ću sutra uvaliti zamotano u tortilje.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Nemam recept, samo sam ubacio 7 jaja, 200 g dimljenog lososa narezanog na kockice, par žlica dijon majoneze, češnjak, papar i ocat.dimnjak » wrote:njam za ova dva gore jela
Ja sam planirao raditi govedinu bourgignon, ali sam skužio da nemam luka i špeka.
Biti i mniti svemiropolisno
da šaljemo u Schweiz paket s domaćim proizvodima?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Već očekujem paket domaćih ogromnih sisetina.Pješčana » wrote: da šaljemo u Schweiz paket s domaćim proizvodima?
moja seka u schweiz nosi pun gepek cokolinaPješčana » wrote: da šaljemo u Schweiz paket s domaćim proizvodima?
sokirala sam se kad sam joj u ormaricu pronasla krasekspres...
nego, jel mogu po paketu ogromnih domacih sisetina poslat sestri teglu domaceg ajvara?
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
ja sam imala prazan frižider danas! 
i ustala se kasno...kad dućani nisu radili!
krenila napravit umak od tikvica, naribala ih i dinstala na češnjaku! onda sam mislila u to uvalit vrhnje za kuhanje, al ga nije bilo! pa sam napravila obični bešamel...al sam mlijeko prije toga zakuhala sa lovorom i bosiljkom! i onda sam taj bešamel dodala tikvicama!
e onda sam išla skvat špagete ili makarone, čega već ima, jel! a nije bilo ničega! pa sam skuvala paštu za juhu
oni gužvanu, što se zdrobi rukama u juhu! 
eto ručka

i ustala se kasno...kad dućani nisu radili!
krenila napravit umak od tikvica, naribala ih i dinstala na češnjaku! onda sam mislila u to uvalit vrhnje za kuhanje, al ga nije bilo! pa sam napravila obični bešamel...al sam mlijeko prije toga zakuhala sa lovorom i bosiljkom! i onda sam taj bešamel dodala tikvicama!
e onda sam išla skvat špagete ili makarone, čega već ima, jel! a nije bilo ničega! pa sam skuvala paštu za juhu
eto ručka
meg ti je glupa!!! :xlux:
Na tvom mjestu ne bih, kladim se da bi bio pojeden prije slovenske granice.dimnjak » wrote: moja seka u schweiz nosi pun gepek cokolina
sokirala sam se kad sam joj u ormaricu pronasla krasekspres...
nego, jel mogu po paketu ogromnih domacih sisetina poslat sestri teglu domaceg ajvara?
jučer sam imala super ručak:
- blitva i brokula sa 2 krumpira, lešo skuhano pa onda poliveno maslinovim!
- pileći fileti, dobro istučeni, posuti vlascem, u njih zarolana feta sira i feta stancije (pureća prsa), pohano i pečeno!
danas:
rožot s plodovima mora
sve ja kuvala
- blitva i brokula sa 2 krumpira, lešo skuhano pa onda poliveno maslinovim!
- pileći fileti, dobro istučeni, posuti vlascem, u njih zarolana feta sira i feta stancije (pureća prsa), pohano i pečeno!
danas:
rožot s plodovima mora
sve ja kuvala
meg ti je glupa!!! :xlux:
Jučer je bila juha, rižot s kozicama i zelena salata.
Još jedan ručak koji je gotov za 25 minuta (juha se ne računa jer sam nju skuhala dan prije). Još uvijek sam lijena prasica kojoj se ne stoji kraj špahera.
Danas sam bila još gora. Naručila sam pizzu.
Još jedan ručak koji je gotov za 25 minuta (juha se ne računa jer sam nju skuhala dan prije). Još uvijek sam lijena prasica kojoj se ne stoji kraj špahera.
Danas sam bila još gora. Naručila sam pizzu.
-
- Information
-