Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
- schmokljan
Idem večeras gledati Fincherovu verziju Muškaraca koji mrze žene.
Nadam se da nije usrao motku kao Jackson s Gospodarom prstenova.
schmokljan » wrote:Idem večeras gledati Fincherovu verziju Muškaraca koji mrze žene.
Bolji je nego švecka verzija i vjernije prati knjigu.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Po meni je Jackson spasio dosadnu i besmisleno prerazglašenu i precijenjenu trakavicu od romana.schmokljan » wrote:Idem večeras gledati Fincherovu verziju Muškaraca koji mrze žene.
Pete Vonder Haar of Film Threat gave the film 3 stars out of 5, stating that "the film (barely) succeeds, thanks to impressive visuals...judolino » wrote: Ma koji ljudi?
He further lamented Keanu Reeves' acting by stating that the film hinged upon Reeves' ability to portray the character of John Constantine - and fails upon his inability to pull it off.
... took issue with numerable plot holes and inconsistencies depicted in the film.
Jack Matthews of the New York Daily News gave the film a 2.5 out of 5, stating, "For all its spiritual angst, Constantine is about as silly as fantasies get."
Michael Sragow of The Baltimore Sun also gave the film a 2.5 out of 5, stating, "It all comes off as a case of filmmakers wanting to have their communion wafer and eat it, too.
Desson Thomson, a writer for The Washington Post: If you are a fan of the "Hellblazer" comic book series, on which this movie is based, you'll definitely need a distraction. The relation between 'Constantine' and its source material is, at best, superfluous.
Leonard Maltin's annual publication "TV Movies" gives the film a BOMB rating, describing it as "dreary, to say the least.
Film critic Roger Ebert gave the film 1.5 out of 4 stars, panning the depiction of hell as "a post-nuclear Los Angeles created by animators with a hangover".
Ma to su drkadžije aka kritičari, ja sam mislio da znaš neke prave, poštene ljude kojima se film ne sviđa.
Jebeš njih, kurac oni znaju.
schmokljan » wrote:Idem večeras gledati Fincherovu verziju Muškaraca koji mrze žene.
I ja sam namjeravala. I onda mi je pratnja iznenada postala umorna i pobjegla doma. Meni je bilo bezveze samoj ići u kino. A trebala sam. Otići ću sljedeći tjedan, ko ga šljivi.
Hoće neko sa mnom? Jadno je znam, al ne znam sama.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
idem jaMargarita » wrote: I ja sam namjeravala. I onda mi je pratnja iznenada postala umorna i pobjegla doma. Meni je bilo bezveze samoj ići u kino. A trebala sam. Otići ću sljedeći tjedan, ko ga šljivi.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Slažem se.judolino » wrote:Ma to su drkadžije aka kritičari, ja sam mislio da znaš neke prave, poštene ljude kojima se film ne sviđa.
Gledala sam The way back zbog jednog glumca, film je mogao i bolji biti...zatim Johny English Reborn, parodija na oo7, glumi Rowan Atkinson, parodija ko parodija, a sad evo gledamo sezonu 1 Serije The Pacific koja ima deset epizoda i mi smo na petoj. Zanimljive ratne životne priče. Ima i seksa.
Moja preporuka za zimu pod dekicom za pogledat sa drugom polovicom.
- schmokljan
Fincher je zakon. Da film traje 4 sata mislim da bi bio savršen.
Pogledah sinoć HBO-ov film iznenađenja. Inception. Loš. Na kraju sam imala osjećaj da ili pola filma fali ili ima previše likova ili i jedno i drugo. Leonardo u cijelom filmu ima isti izraz lica.
Za danas sam skinula Nim's Island. Jel' netko gledao?
Meni je skroz suvišna ona bondovska sekvenca na snijegu. Da je izrezana, film bi mi bio OK. Ovako je od filma ideje postao film pucnjave. Ne bi ga se ni Michael Bay postidio. Šteta. Obećavao je, a vizualno je impresivan.Ajvi » wrote:Pogledah sinoć HBO-ov film iznenađenja. Inception. Loš. Na kraju sam imala osjećaj da ili pola filma fali ili ima previše likova ili i jedno i drugo. Leonardo u cijelom filmu ima isti izraz lica.
Di Caprio i nema više od jednog izraza lica. (John Wayne je imao dva -- sa šeširom i bez šešira.) Ali, sad već on umije i s tim jednim. Mene nije smetao.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 882 times
- Been thanked: 1684 times
I ja sam ga gledao. Ništa nisam shvatio, ne samo zato što sam preskočio početak. 
Potpisi su za budale.
Moneyball
Dobar. Ali, mislim da nije za onoga tko ne voli sportske filmove.
Ja volim sportske filmove. Oni su dobri kad su loši. A ovaj bogami nije loš. Pitt odličan. Atmosfera odlična. Philip Seymour Hoffman izvrstan.
Tko ne zna ništa o baseballu, bit će mu lakše nego meni, jer ga neće smetati totalno besmislen prijevod svih baseballskih termina. Meni se kosa dizala u zrak.
Dobar. Ali, mislim da nije za onoga tko ne voli sportske filmove.
Ja volim sportske filmove. Oni su dobri kad su loši. A ovaj bogami nije loš. Pitt odličan. Atmosfera odlična. Philip Seymour Hoffman izvrstan.
Tko ne zna ništa o baseballu, bit će mu lakše nego meni, jer ga neće smetati totalno besmislen prijevod svih baseballskih termina. Meni se kosa dizala u zrak.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Hoću ja.Margarita » wrote: I ja sam namjeravala. I onda mi je pratnja iznenada postala umorna i pobjegla doma. Meni je bilo bezveze samoj ići u kino. A trebala sam. Otići ću sljedeći tjedan, ko ga šljivi.
P. S.
Osim ako je vikendom, onda sam kod svojih. Šifra: prtljaga.
Gledao, otprilike se slažem s tobom.
Jučer gledali - A good old fashioned orgy. Simpatična komedija a s obzirom da smo krenuli bez ikakvih očekivanja još je i ugodno iznenadila. Nije za malu djecu.
Višnjić je urnebesanPješčana » wrote:meni je švecka verzija dobra, i imam otpor prema američkoj verziji i Goranu Višnjiću. ne znam kako mu Rade nije oteo ovu ulogu
Glumi nekog Armanskog (btw kako se ovo deklinira
Film je skroz dobar.
-
- Information
-