Ja ne poznajem puno Dalmoša. U biti ni jednog osobno. Osim jedne forumašice.
Al mogu reći da sam bila neugodno iznenađena jedne godine kad smo se parkirali u jednoj ulici blizu jedne gradske plaže.
Okej, ne volim ni ja te plaže, al kad su djeca mala i kad ih imate više nema baš nekog izbora za otić sa kolicima, hrpom priručnog pribora i tak dalje.
I tak se mi parkirasmo...a baba izleti iz kuće vikajući da je to njena zemlja, ona se borila za to, da što mi hoćemo, dođemo iz "nečeg" neka čudna riječ...... Meni se pušilo iz ušiju valjda. Em joj se nismo navezli u dvorište već na javnu površinu, em je muž bio na ratištu, a k tome još me ide i vrijeđat....
Dakle, poslala sam ju u krasnu pičku materinu nju i takve slične njoj koji bi nama "od nekud" najradije prodali i zrak koji dišemo kad dođemo na plažu.
Em plati parking, pa plati pristojbu, pa plati ležaljke, skoro da i nema mjesta gdje ih nema, te ti naplate onu jebenu kavu malo bogatstvo na plaži, voćnu salatu 20 kn u čaši, klipčić kukuruza 10-12 kuna jebo ga klip da ga jebo, palačinku 12 kn i sad to fino pomnožite sa barem 5 i mogu vam reći da se mogu jebat ako svaki dan nemam 200 kn na plaži. I onda mi ona krene sa svojim propovijedima.
I onda se sama sebi čudim kad mi se nit ne ide na more.
Počele su mi se gadit plaže sa više od 20 ljudi.
I onda tu zajebanu tetu vidim da radi u dućanu i vidim da se zove Karmina.
I cijeli život nikako da se naviknem da u podne nemam po što ići u grad. A meni taman tad odgovara.
I koji je to vrag da se sve pripreme za sezonu ne mogu napraviti barem do 15.6.????
Početkom srpnja udarili ljudi klepat one kućice na plaži kao da ne postoji sutra. Ja mislim da to nije baš neka slika za turiste.