Dočeci i proslave Nove godine
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1496 times
Potpisi su za budale.
- Beta ženka
A čime te raspizdio?ex_anais » wrote:
Pa šta ja znam. Prvo me susjed raspizdio od jutra pa sam onda se psihički spremila na dernjavu s javnog trga (koje začudo nema, biće se pjevač napio) i sad sam nekako bezveze.
Jel pitanje išlo meni?![]()
Nema veze.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
A mačke podnose?Tea Tree » wrote:Vi koji ste ostali doma, molim vas, ne bacajte petarde, pas će mi umrijet od nepišanja i nesranja, ako prije toga ne ugine od straha.
Počela je svirka.
- Beta ženka
DiFno, moja sućut.
Nda, i još jednom sućut.ex_anais wrote:
Počela je svirka.![]()
![]()
![]()
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Jebote, depresivniji smo od onih tamo na US-u.Éowyn » wrote:Meni je ideja o ostajanju doma za Novu godinu bila prilično glupa. Osjećam se baš bijednoI čitavu večer kuham. Mislim da sam zrela za umobolnicu.
Doma je fora ostat kad ostaješ s nekim.
Mada, meni su dočeci uglavnom forsirano sranje, blah.
Ženska upravo reve, što si učinio si tiiiiiiii od životaaaaaaaaaa moooooooooooooog?!
Možete mi čestitati 5000 postova i zaželit da ih u idućoj godini bude duplo manje.
- Beta ženka
Ne znam, meni se dovoljno sranja nakupilo, propali planovi, a i većina Novih mi je bilo sranje, netko bi mi sjebao raspoloženje - pa sam jednostavno digla ruke od toga, sad mi je svejedno. A nekad mi je to bilo najdraži praznik. 
-
Almost Rosey
A ne znam, valjda je stvar percepcije. Meni je večerašnje ostajanje doma isto kao i ostajanje doma svake druge večeri kad ostanem doma 
Osim što sad cugam sa starcima; mama me podučila pijenju čaja s vinom
Malo mi je neugodno sad
edit: također, primam slike sisa na pm. Da, od večeras sam takva djevojka
Osim što sad cugam sa starcima; mama me podučila pijenju čaja s vinom
Malo mi je neugodno sad
edit: također, primam slike sisa na pm. Da, od večeras sam takva djevojka
Jap, percepcija. Ja se polako liječim od očekivanja da Nova bude superduper. Ali, to je proces.Almost Rosey » wrote:A ne znam, valjda je stvar percepcije. Meni je večerašnje ostajanje doma isto kao i ostajanje doma svake druge večeri kad ostanem doma
Osim što sad cugam sa starcima; mama me podučila pijenju čaja s vinom![]()
Malo mi je neugodno sad
Ja sam ostala s mamom koja gleda 'Ptice umiru pjevajući' i s mačkom koji naganja svoju igračku u obliku kokoši po kućiex_anais » wrote:
Jebote, depresivniji smo od onih tamo na US-u.![]()
Doma je fora ostat kad ostaješ s nekim.![]()
Mada, meni su dočeci uglavnom forsirano sranje, blah.
Naravno da su dočeci forsirani i bezveze, ali sad mi se i doček u lokalnoj birtiji čini privlačan. Ovo je tako depresivno.
Ne mogu vjerovati da mi je na Staru godinu u 10 navečer glavna zanimacija paziti da mi se sarma ne prekuha.
Desire makes slaves out of kings.
- Beta ženka
Onda, ex: sretno ti 5000 postova i želim ti upola manje sljedeće godine! (svaka čast kad si na Trkeljanju koje nema ni godinu uspjela natući skoro dvostruko više od mene na fhr u 5 godina
)
Kuki, čestitke na obavljenom poslu!
Još se moram natjerati pod tuš pa u krevet, a lijeeeena sam za pokrenuti se.
Kuki, čestitke na obavljenom poslu!
Još se moram natjerati pod tuš pa u krevet, a lijeeeena sam za pokrenuti se.

E, očisti si stan ako si jadna. to ti je jedna od moje dvije praznovjerice - kakvo ti bude novogodišnje jutro, takav će ti biti ostatak godine. znači, očisti stan, istjeraj sve koje ne voliš onuda, ako nemaš para u novčaniku, odi na bankomat, i pripremi si sav pribor za kavu da je ujutro od prve moš skuhat bez nezgoda. eventualno si pripremi i stvari za superkul doručak, i jebenu plejlistu za ujutro. i OČISTI I IZA RADIJATORA!!!!
to bi ti trebalo ubit vrijeme do negdje tri ujutro
to bi ti trebalo ubit vrijeme do negdje tri ujutro
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-