Pegeže, baBeta ženka » wrote:
Čega to?
I šta neprijatelj ima od toga da i vidi sliku čega? Bezveze.
Bosanka, dakle.
Em nadimak, em avatar, em Neda... nda.
Dalmoši/Tovari
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Eh, dragi, ti ćeš mi o buri. Primorac sam podrijetlom, moji su gusari...a unda » wrote: ..sta jes, jes. zajebane posve. doduse, bure se ne treba cuvat ako nisi na moru i ne provociras sudbinu cekajuci u majici kratkih rukava na kaicu od tri metra da bura zapuse..
Znam što je bura, ne igram se s njom. Em te propuše do kostiju, em te odnese u vražju mater. Opak vjetar. Opet, da ona ne posoli travu, klinac bi dolje bilo onako dobre janjetine.
Potpisi su za budale.
nije nikad dalmacija bila sto je bila. jedini je problem sto danas po prvi put dalmacija uopce i nije.Beta ženka » wrote:
Mere.
Marjane, Marjane,
Ča barjak ne viješ,
Milu trobojnicu!
Na kojoj se čita,
Ime druga Tita!
A na drugoj strani:
Naprid, partizani!
A na vrh barjaka:
Zvizda petokraka!
Ko se pod njim bije,
Kukavica nije;
A ko se ne bije,
Bolje da ga nije!
![]()
Da, silajn je u pravu. Nije Dalmacija što je nekad bila.
dakle sad kad si otpivala borbene, ja ti znam to i na slovenski. vako idje..
janez, kranjski janez, kam odhajas danes..
(a on ce.. )
greeeeem u puartizaaane, greem u puartizaneeeee,
greeeeeeem u puartizane, medj junake zbraneee
(..a onda svi zajedno)
dviignil boum zastauo, dviiignil buom zastauooooo,
dviiigvil buom zastauooo, rdeco, beloo, plavvvooo.
na njeeej pa pise, ana njeeeeeeej pa piseeeee,
aaaaa naaa njeeej pa pise, nismo suznji viseeee..
inace, izmedju strofki i kitki u dalmaciji se cesto pjeva, tj jedan glas umece, dodaje..u gacan.. i bez gaca..
npr u pjesmi ju te san se zajubija..ovako bi to islo..
juteeee saaaaa nseeeee zajubijaaaaaa
bez gaca
druge neeee eebiiii pozelijaaa
u gacan..
itd..
- Beta ženka
..a unda » wrote: nije nikad dalmacija bila sto je bila. jedini je problem sto danas po prvi put dalmacija uopce i nije.![]()
dakle sad kad si otpivala borbene, ja ti znam to i na slovenski. vako idje..
janez, kranjski janez, kam odhajas danes..
(a on ce.. )
greeeeem u puartizaaane, greem u puartizaneeeee,
greeeeeeem u puartizane, medj junake zbraneee
(..a onda svi zajedno)
dviignil boum zastauo, dviiignil buom zastauooooo,
dviiigvil buom zastauooo, rdeco, beloo, plavvvooo.
na njeeej pa pise, ana njeeeeeeej pa piseeeee,
aaaaa naaa njeeej pa pise, nismo suznji viseeee..
inace, izmedju strofki i kitki u dalmaciji se cesto pjeva, tj jedan glas umece, dodaje..u gacan.. i bez gaca..![]()
npr u pjesmi ju te san se zajubija..ovako bi to islo..
juteeee saaaaa nseeeee zajubijaaaaaa
bez gaca
druge neeee eebiiii pozelijaaa
u gacan..
itd..
Fala na slovenskoj verziji!
A ovo s gaćama - bila bi veća fora da je kontinentalno značenje gaća.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
gace u dalmaciji imaju dva znacenja. bliska. izgleda da su u dalmaciji gace bliskoznacnice..Beta ženka » wrote:
![]()
![]()
Fala na slovenskoj verziji!
A ovo s gaćama - bila bi veća fora da je kontinentalno značenje gaća.
- Beta ženka
Jebat ga, došo unda i zatrolao i začetao, samo fali vrrrlet da joj zabije zadnju brukvu/brokvu (tko ono kaže brokva, a tko brukva?
) u lijes. 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Unda namjerno minira topik.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Ja sam uvijek volio buru. Izađeš iz mora i osuši te za 20 sekundi sa svake strane.Hekatonhir » wrote:Znam što je bura, ne igram se s njom. Em te propuše do kostiju, em te odnese u vražju mater. Opak vjetar. Opet, da ona ne posoli travu, klinac bi dolje bilo onako dobre janjetine.
- Beta ženka
Ma to je ljeti, ne znaš ti kako je zimi, onda je hladnije nego nama na kontinentu, znaš li ti koje su to patnje, dalmatinska bol je najveća, konkulana škina težakov i tako to.Lastan » wrote: Ja sam uvijek volio buru. Izađeš iz mora i osuši te za 20 sekundi sa svake strane.
Lastan » wrote: Ja sam uvijek volio buru. Izađeš iz mora i osuši te za 20 sekundi sa svake strane.
Lastane, bura je ono kad se zatvore autoceste. kad je hladno i kad ti ne pomažu sve jakne svijeta.
ne kupaš se kad bura puše
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ah. Šta zna košava što je bura.Beta ženka » wrote:Ma to je ljeti, ne znaš ti kako je zimi, onda je hladnije nego nama na kontinentu,
Ja nisam jako normalan.Pješčana » wrote:Lastane, bura je ono kad se zatvore autoceste. kad je hladno i kad ti ne pomažu sve jakne svijeta.
Jebateled, naravska stvar, po buri se ne kupaš, kad puše bura onda se igra picigin na baćama. Osim ako si Edi Škovrlj, tad se čvrsto držiš za ogradu masliničkog mosta.Pješčana » wrote:![]()
Lastane, bura je ono kad se zatvore autoceste. kad je hladno i kad ti ne pomažu sve jakne svijeta.
A ono gore s konkulanon škinon težaka me teško pogodilo u dalmatinsko sarce.
Blagajnica želi ući u more
- Beta ženka
Ja se ljetos kupala po buri
(NE u Dalmaciji, nego Istri
).
I bilo je odlično kako nas je bacalo - jes da je bilo malo hladnjikavo, ali vrijedilo je.
Nisan znala da postoje neke regule kad se smi kupat.
"kroz kadene dicu čiičaaaan paaasliiii"
I bilo je odlično kako nas je bacalo - jes da je bilo malo hladnjikavo, ali vrijedilo je.
Nisan znala da postoje neke regule kad se smi kupat.
"kroz kadene dicu čiičaaaan paaasliiii"
- Beta ženka
Kupali se i drugi, nitko nije krepao pa sam otišla i ja kad sam se uspjela koliko-toliko zgrijati na suncu koje je pičilo, al se nije osjetilo.
Ae, to san znala - ovo nije bilo posli ručka.Omega wrote:
čudin ti se, sad mi reci i da nisi znala da se ne smiš kupat odma nakon ručka, jer moš umrit?
- Beta ženka
To je od njegovog ćaće, ne njegovo.Omega » wrote:
a za ovo krivin Đibu, jebala ga možda-bi-bilo-dobro-da-klapa-obradi-moju-pismu ideja!
je, istina, to je od njegovog čače, ma on je osobno, lično i personalno kriv za činjenicu da su klape postale iritantnije od, štajaznan, njegaBeta ženka » wrote:
To je od njegovog ćaće, ne njegovo.
Blagajnica želi ući u more
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 618 times
- Been thanked: 958 times
Bura u Istri nije isto što i bura u Senju. Ili kod Maslenice. Baš bih te vidio da se kupaš kad zapuše 200-250 kilometara na sat. Ono je pakao, a ne bura.Beta ženka » wrote:
Kupali se i drugi, nitko nije krepao pa sam otišla i ja kad sam se uspjela koliko-toliko zgrijati na suncu koje je pičilo, al se nije osjetilo.I bilo je super.
Potpisi su za budale.
- Beta ženka
To ti kažeš, meni su klape ok, iako su dalmatinske.Omega » wrote:
je, istina, to je od njegovog čače, ma on je osobno, lično i personalno kriv za činjenicu da su klape postale iritantnije od, štajaznan, njega
(osim "Da te mogu pismom zvati", pjesma mi ide na nos
Vidi, ova bura nije bila nimalo ugodna, malo te zanosi, malo lete stvari ako ih ne poklopiš ovećim kamenom jer su oni veličine jedne-dvije šake isto klizili nošeni vjetrom, realno je temperatura trebala biti preko 30°C, no ne osjetiš od vjetra koji ti se zavlači pod odjeću i gadno hladi + škakljaHekatonhir wrote:
Bura u Istri nije isto što i bura u Senju. Ili kod Maslenice. Baš bih te vidio da se kupaš kad zapuše 200-250 kilometara na sat. Ono je pakao, a ne bura.
No kažem - bio je jeben gušt, stvarno.
- Beta ženka
Da, na TV-ju.
-
- Information
-