Ја те и даље не разумијем ништа...a unda » wrote: ..je ne pljujem po sibencccanima, nego je to tako, a to sto ti ne zelis vidjet je drugi par cipela (cipele sa tvrdim c).
moja tipkovnica govori sve jezike. umjetnik ko umjetnik.![]()
Dalmoši/Tovari
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Koliko zavisti odjednom naspram Ižbenčana, da ne povjeruješ...a unda » wrote: ..sibencani i inace razumiju samo ono sto im caca kaze. sibencanke ono sto im muz kaze, dakle pola od sibencana..![]()
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ma divni su, ja ih obožavanBeta ženka » wrote:
![]()
Nema na čemu!
Stvarno, u odnosu na ostale - većina ljudi iz ŠI koje sam upoznala, stvarno su bili totalno "nedrčni" i ne-bahati.
- Beta ženka
Ma daj, ti se šališ?
A što da radim kad više-manje gledam komunicirati na standardnom hrv., da me ceo svet razume.
u zavisti moze bit istine, ali u istini zavisti neima...
Ne šalin se. Ne postoji Šibenčanin koji ne zna Zmijanovića. Psihijatar koji liječi pola grada
Okej, malo pretjerujem. ALi samo malo.
Zmija ga zovu
- Beta ženka
..a unda » wrote:
e, zaboravio sam..nesto si rekla da si sibencani bili nesto kao ono..finiji? sibencani finiji?![]()
pa je, ima nesto u tome. oni kad vuku curu za kosu da je pokazu caci kao nevistu koja ce doc u kucu, znaju to i njeznije nesto radit. ispraksiralo se to i na prvi pogled izgledaju finiji. drugi pogled je vec onaj koji ti govori..muci, peri.
Oprosti, ali tko je rekao da bih se ja udavala za Šibenčana, issss?
Bo, moguće da su zato ljudi mirniji od ovih ostalih tovara - i njima bi dobro došao koji tretman kod psihijatra. Ma šta "koji", trebali bi im elektrošokovi.
..a cuj, uvijek mos poslat koju svoju sliku cega.Beta ženka » wrote:..
A što da radim kad više-manje gledam komunicirati na standardnom hrv., da me ceo svet razume.
..ali, da, da, poznati sisacki ponos se opire tome. neprijatelju ni piksela..
- Beta ženka
Čega to?..a unda » wrote: ..a cuj, uvijek mos poslat koju svoju sliku cega.![]()
..ali, da, da, poznati sisacki ponos se opire tome. neprijatelju ni piksela..
I šta neprijatelj ima od toga da i vidi sliku čega? Bezveze.
Bosanka, dakle.
Em nadimak, em avatar, em Neda... nda.
Beta ženka » wrote:
Bo, moguće da su zato ljudi mirniji od ovih ostalih tovara - i njima bi dobro došao koji tretman kod psihijatra. Ma šta "koji", trebali bi im elektrošokovi.
- Beta ženka
Kažem ovima u ZG. I još pričam s njima tovarski, iz zajebancije. (volim učiti dalmatinski, koliko god ovo ispalo licemjerno)
..oftopik si. ovdje ne pricamo o tvojoj udaji i o tvojim zivotnim ciljevima i ispunjenjima. govorio sam nacelno o normalnosti i ufincukanosti sibencana.Beta ženka » wrote:![]()
Oprosti, ali tko je rekao da bih se ja udavala za Šibenčana, issss?
uostalom, da si izera valjala. vec bi se neki sibencanjak okomio na tebe. oni vole imat oko sebe lijepe stvari za pokazivat.
lijepe stvari..ocu rec da oni najprije docukaju sto drugi smatraju lijepim, pa se onda orginalno prilagode..cak privremeno ubiju i svoje tvrdo c.
Ja i strancima kažem da je Dalmaciju bolje izbjegavati, do sad sam preporučivao Istru i Dubrovnik.baja » wrote: pretpostavljam da, poradi tolike odbojnosti, ni ne ljetuješ u dalmaciji?
Takvu količinu poluciviliziranih seljačina koji rade u uslužnim djelatnostima je teško drugdje naći. Još nigdje drugdje mi se nije desilo da baba na blagajni nema 5 kn za vratiti, pa mi baci žvake umjesto njih, konobar mi uzme sol i papar sa stola jer su se pojavili Talijani, pa njima treba, konobara je nemoguće dozvati ni da se plati račun, a cijelo vrijeme prolazi kraj nas (taj put smo otišli bez plaćanja), konobar vidno drogiran nečime jedva donosi narudžbu, kasnije nekom klincu donosi pizzu s gljivama iako je ovaj naručio bez - pa onda pred njim napola spavajući nekakvom pincetom miče gljive...
A za Bibinje sam čuo od tamošnjih lokalaca da se radi o potpuno poremećenom selu i da ono sa stajanjem u slučaju pucanja gume nije šala.
Biti i mniti svemiropolisno
- Beta ženka
Da sam nevaljala, onda bih se već uvezala, al nisam luda...a unda » wrote:
..oftopik si. ovdje ne pricamo o tvojoj udaji i o tvojim zivotnim ciljevima i ispunjenjima. govorio sam nacelno o normalnosti i ufincukanosti sibencana.
uostalom, da si izera valjala. vec bi se neki sibencanjak okomio na tebe. oni vole imat oko sebe lijepe stvari za pokazivat.
lijepe stvari..ocu rec da oni najprije docukaju sto drugi smatraju lijepim, pa se onda orginalno prilagode..cak privremeno ubiju i svoje tvrdo c.
Još za Dalmatinca, jeba te!
..ma vrdas opet. ti si pitala sta drugo mos radit, ja sam ti dao konstruktivan prijedlog. vrdas, sisacka, vrdas..
kako da ne (engl. hau iz jor kebidz). aj ti povedi, ja cu za tobom. koju cemo borbenu zapivat?Beta ženka » wrote:
Da sam nevaljala, onda bih se već uvezala, al nisam luda.
..sta jes, jes. zajebane posve. doduse, bure se ne treba cuvat ako nisi na moru i ne provociras sudbinu cekajuci u majici kratkih rukava na kaicu od tri metra da bura zapuse..Hekatonhir » wrote:Mene je jedna Šibenčanka jako boljela. Čuvaj se bure, i šibenske cure.
- Beta ženka
Mere...a unda » wrote:
kako da ne (engl. hau iz jor kebidz). aj ti povedi, ja cu za tobom. koju cemo borbenu zapivat?
Marjane, Marjane,
Ča barjak ne viješ,
Milu trobojnicu!
Na kojoj se čita,
Ime druga Tita!
A na drugoj strani:
Naprid, partizani!
A na vrh barjaka:
Zvizda petokraka!
Ko se pod njim bije,
Kukavica nije;
A ko se ne bije,
Bolje da ga nije!
Da, silajn je u pravu. Nije Dalmacija što je nekad bila.
- Beta ženka
JPK » wrote: Ja i strancima kažem da je Dalmaciju bolje izbjegavati, do sad sam preporučivao Istru i Dubrovnik.
Takvu količinu poluciviliziranih seljačina koji rade u uslužnim djelatnostima je teško drugdje naći. Još nigdje drugdje mi se nije desilo da baba na blagajni nema 5 kn za vratiti, pa mi baci žvake umjesto njih, konobar mi uzme sol i papar sa stola jer su se pojavili Talijani, pa njima treba, konobara je nemoguće dozvati ni da se plati račun, a cijelo vrijeme prolazi kraj nas (taj put smo otišli bez plaćanja), konobar vidno drogiran nečime jedva donosi narudžbu, kasnije nekom klincu donosi pizzu s gljivama iako je ovaj naručio bez - pa onda pred njim napola spavajući nekakvom pincetom miče gljive...
A za Bibinje sam čuo od tamošnjih lokalaca da se radi o potpuno poremećenom selu i da ono sa stajanjem u slučaju pucanja gume nije šala.
Ne mogu vjerovati da ću ovo reći na neki tvoj post, ali:
(btw, i ja strancima preporučujem Istru - i DU, ako baš vole ljepše plaže i pitomije vrijeme)
Zaboravih ovo. Vagabundo (kafić na plaži) je moja plažaBeta ženka » wrote: Šibenik je prekrasan i bezveze zapostavljen jer nema plaže do Brodarice (možda je tako i bolje, zapravo).
Nek ostane zapostavljen zauvijek
-
- Information
-