pitaj sestru je li mad rodila. ako nije, kad će
'Oće l' to? (posvećeno MadnessInMethod)
Nemam argument, zajebavam se, a mislila sam da se i ti zajebavaš.nodens » wrote:
Moja sestra je običavala čitat tuđe horoskope i oduševljavat se kak sve pogode.![]()
Nego, jesi li čula kad za Forerov efekt? Možda imaš čak i neki protuargument u rukavu spreman?
I nemam 70 godina.
A baš sam ti htjela reći da je svejedno je li 12 ili 120 ljudi (pitao si za statistički uzorak). Od tolikih milijardi živihh, i još hrpu mrtvih, podosta njih je mislilo i osjećalo kao i mi. Zapravo bih rekla svi, samo izriču na različite načine. Naravno da pogode.nodens » wrote:
Moja sestra je običavala čitat tuđe horoskope i oduševljavat se kak sve pogode.![]()
Nego, jesi li čula kad za Forerov efekt? Možda imaš čak i neki protuargument u rukavu spreman?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Da se zajebavam s čime?Tea Tree » wrote:Nemam argument, zajebavam se, a mislila sam da se i ti zajebavaš.Stvarno.
![]()
I nemam 70 godina.I za to sam se zajebavala i ex nema podatke o mojim bivšim frajerima.
![]()
Ako je svejedno je li 12 ili 120, jer se može i na temelju tuđeg iskustva donositi zaključci - onda je svejedno i je li 12 ili 0. Ionako je tih 12 (ili 120 ili 0) kap u moru prema svim onim milijardama.Margarita » wrote:A baš sam ti htjela reći da je svejedno je li 12 ili 120 ljudi (pitao si za statistički uzorak). Od tolikih milijardi živihh, i još hrpu mrtvih, podosta njih je mislilo i osjećalo kao i mi. Zapravo bih rekla svi, samo izriču na različite načine. Naravno da pogode.
Inače, milijuni ljudi su vjerovali i u to da potkove ili djetelina s 4 lista donose sreću, a crne mačke nesreću. To što milijuni ljudi takve stvari vjeruje, ne znači da je to istina.
A, kad ja kažem da ti zajebavaš pošten svijet, onda se ti praviš da ne znaš o čemu ja to.nodens » wrote:
Inače, milijuni ljudi su vjerovali i u to da potkove ili djetelina s 4 lista donose sreću, a crne mačke nesreću. To što milijuni ljudi takve stvari vjeruje, ne znači da je to istina.
Nije ti rekla da su milijuni ljudi bili praznovjerni po pitanju istih stvari nego da su osjećali i osjećaju isto što i mi. Ono, ljubav, sreća, veselje, tuga, svašta se tu nađe, a svih nas, manje više, muče iste stvari.
Koliko god to željela biti, 0 nije paran broj. Nije svejedno. Moraš probati. Da bi ti postalo svejedno. Što se tiče potkova, trica i kučina, meni je najdraže gatanje u janjeću plećku.nodens » wrote:
Ako je svejedno je li 12 ili 120, jer se može i na temelju tuđeg iskustva donositi zaključci - onda je svejedno i je li 12 ili 0. Ionako je tih 12 (ili 120 ili 0) kap u moru prema svim onim milijardama.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Jesi li sigurna da je to htjela reći? Meni se činilo da hoće reći kako razne ljude muče donekle različite stvari, te da to na neki način ovisi o 'znaku' pod kojim smo rođeni.Tea Tree » wrote:A, kad ja kažem da ti zajebavaš pošten svijet, onda se ti praviš da ne znaš o čemu ja to.![]()
![]()
Nije ti rekla da su milijuni ljudi bili praznovjerni po pitanju istih stvari nego da su osjećali i osjećaju isto što i mi. Ono, ljubav, sreća, veselje, tuga, svašta se tu nađe, a svih nas, manje više, muče iste stvari.
Margarita » wrote: Koliko god to željela biti, 0 nije paran broj. Nije svejedno. Moraš probati. Da bi ti postalo svejedno. Što se tiče potkova, trica i kučina, meni je najdraže gatanje u janjeću plećku.
- Beta ženka
Meni je smiješno što milijuni, tj. milijarde vjeruju u boga, uskrsnuće, bezgrešno začeće - a ismijavaju horoskop, izumrle religije itd. 
Nego, što se horoskopa tiče - znam većinom žene Jarčice i nisu nimalo konzerve, naprotiv. I Jarci su mi ok ljudi. Osim Staljina.
Muškarci Vage su najveći histerici i živci koje znam.
Blizanci mi idu na neku stvar sa svojim "rekao/la sam to - nisam to rekao/la" i izvrtanjem do krajnjih granica.
Ribe nikad nisam mogla pročitati, tu im skidam kapu, iako mi se u globalu ne sviđaju.
Općenito - ti dupli znakovi mi ne leže + Djevica (mislim da ne moram ni pojašnjavati zašto).
Škorpije i Bikovi su mi čist' ok ljudi, možemo se složiti.
Ovnovi kao prijatelji - uh, tu bude svašta, recimo s njima je malo klanje, malo sve super.
Eh, da, Strijelci - STRAAAŠNO mi idu na kurac, ne znam zašto, al idu (valjda jer sam i ja Strijelac).

Nego, što se horoskopa tiče - znam većinom žene Jarčice i nisu nimalo konzerve, naprotiv. I Jarci su mi ok ljudi. Osim Staljina.
Muškarci Vage su najveći histerici i živci koje znam.
Blizanci mi idu na neku stvar sa svojim "rekao/la sam to - nisam to rekao/la" i izvrtanjem do krajnjih granica.
Ribe nikad nisam mogla pročitati, tu im skidam kapu, iako mi se u globalu ne sviđaju.
Općenito - ti dupli znakovi mi ne leže + Djevica (mislim da ne moram ni pojašnjavati zašto).
Škorpije i Bikovi su mi čist' ok ljudi, možemo se složiti.
Ovnovi kao prijatelji - uh, tu bude svašta, recimo s njima je malo klanje, malo sve super.
Eh, da, Strijelci - STRAAAŠNO mi idu na kurac, ne znam zašto, al idu (valjda jer sam i ja Strijelac).
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- MadnessInMethod
naravno da NIJE! još uvijek je ko kit, otečena, i sve na što se žalila već xy puta. a dijete ne pokazuje nikakve namjere izlaska. niti pakira kofere, niti gasi tv i svjetlo... o obuvanju cipela da i ne govorim.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
jesuš, kako sam ja preživjela ijedan susret s tobomPješčana » wrote:...na Škorpije i Ovnove dobijem poriv bacit im pepeljaru u glavu
- Beta ženka
MadnessInMethod » wrote:naravno da NIJE! još uvijek je ko kit, otečena, i sve na što se žalila već xy puta. a dijete ne pokazuje nikakve namjere izlaska. niti pakira kofere, niti gasi tv i svjetlo... o obuvanju cipela da i ne govorim.
E, draga, stvarno nisam majčinski tip i sve me ovo grozi - pa možda i zato suosjećam s tobom (meni bude muka kad naoteknem zbog junk hrane i PMS-a) - tako da mogu samo u najluđoj mašti zamisliti kako se ti osjećaš.
Nadam se da mi nećeš zamjeriti ako te pitam kako ti sve to podnose gležnjevi, jel' možeš disati ili imaš pritisak na pluća, i kako je s velikom nuždom?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Megalodona
Beta ženka » wrote: Ribe nikad nisam mogla pročitati, tu im skidam kapu, iako mi se u globalu ne sviđaju.
madnes, nemam pojma šta da kažem, mislim da bi: "igraj, igraj, stisni, stisni" bilo neprimjereno a iz nekog razloga mi pada navijanje na pamet
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Beta ženka
A vi ste u svojim iskustvima s određenim znakovima mislili isključivo na suprotni spol?Pješčana » wrote: zato jer sam mislila na muškarce, a ti to nisi
Ja sam uzela globalno, moram reći da su mi neki znakovi slični u oba spola (osim ono s Vagama, muškarci i žene su jednako "vagajući" i ne znaju što bi sa sobom, ali muškarci dodatno pizde, kao da stalno imaju PMS)
pa, ja mislim da sam ovdje ostavila samo taj jedan post o znakovima
i tu sam mislila na odnose sa suprotnim spolom.
ovo ostalo, puno više ljudi će mi proletit ispod radara.
ja sam ipak tolerantna Vaga koja apsolutno sve važe. i da, to nije ni fora ni lako, ali iz ove kože ne mogu
ovo ostalo, puno više ljudi će mi proletit ispod radara.
ja sam ipak tolerantna Vaga koja apsolutno sve važe. i da, to nije ni fora ni lako, ali iz ove kože ne mogu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- MadnessInMethod
vjeruj mi, neću. u ovoj fazi je sram otišao pa-pa. da vidiš što te sve pitaju kada dođeš u bolnicu sa spontanim, pa da vidiš što te sve pitaju kada ti se početak trudnoće vodi kao rizičan...
da ne govorim o tome tko te sve gleda, virka i slično...
*gadljivi ljudi i žene koje nisu bile trudne a planiraju, preskočite tekst koji slijedi*
gležnjevi su za sada dobro, najviše su po piksni dobili nožni prsti ustvari. jedan dan su bili toliko otečeni da su bili ledeni i plavkasti i trnuli i nisam ih mogla micati. onda mi je sestra napravila drenažnu masažu stopala (15 minuta joj je trebalo samo da mi digne temperaturu stopala na normalnu!!!), pa je od onda bolje, iako imam osjećaj da bih sutra mogla žicati novu masažu ako se podstanar ne iseli...
disanje... nije problem u smislu pritiska na pluća jer je malac zadnjih mjesec dana nisko. da je višlje vjerojatno bi bilo kriminalno. problematičan je, doduše, onaj dio gdje u ovom trenutku imam cca 20 kila više od svoje preporučene i predtrudničke težine - ne znam točno koliko... jer je muž ubio vagu. pa se onda brzo umaram, ostajem bez daha, uspušem se...
zato žgaravice sve nadoknađuju. legnem i kiselina se samo izlije u grlo.
velika nužda? od tamo negdje 8. tjedna trudnoće, kada sam završila na mirovanju, borim se svim silama sa zatvorom. na svu sreću, borba ide u moju korist. prvo sam ga pobjeđivala sušenim voćem i mlijekom. onda sam negdje na pola puta morala konzumirati duphalac. pa se opet ustalilo dok god sam pazila što jedem. ovih dana, da prostiš, kakam ko grlica. jedini segment ove priče na koji se stvarno ne mogu požaliti
:gadljive stvari off:
*gadljivi ljudi i žene koje nisu bile trudne a planiraju, preskočite tekst koji slijedi*
gležnjevi su za sada dobro, najviše su po piksni dobili nožni prsti ustvari. jedan dan su bili toliko otečeni da su bili ledeni i plavkasti i trnuli i nisam ih mogla micati. onda mi je sestra napravila drenažnu masažu stopala (15 minuta joj je trebalo samo da mi digne temperaturu stopala na normalnu!!!), pa je od onda bolje, iako imam osjećaj da bih sutra mogla žicati novu masažu ako se podstanar ne iseli...
disanje... nije problem u smislu pritiska na pluća jer je malac zadnjih mjesec dana nisko. da je višlje vjerojatno bi bilo kriminalno. problematičan je, doduše, onaj dio gdje u ovom trenutku imam cca 20 kila više od svoje preporučene i predtrudničke težine - ne znam točno koliko... jer je muž ubio vagu. pa se onda brzo umaram, ostajem bez daha, uspušem se...
zato žgaravice sve nadoknađuju. legnem i kiselina se samo izlije u grlo.
velika nužda? od tamo negdje 8. tjedna trudnoće, kada sam završila na mirovanju, borim se svim silama sa zatvorom. na svu sreću, borba ide u moju korist. prvo sam ga pobjeđivala sušenim voćem i mlijekom. onda sam negdje na pola puta morala konzumirati duphalac. pa se opet ustalilo dok god sam pazila što jedem. ovih dana, da prostiš, kakam ko grlica. jedini segment ove priče na koji se stvarno ne mogu požaliti
:gadljive stvari off:
- Beta ženka
Ajde, bar nešto (iako nije ni blizu "blaženom"). Držim palčeve!
MadnessInMethod » wrote:ovih dana, da prostiš, kakam ko grlica. jedini segment ove priče na koji se stvarno ne mogu požaliti
Ovo je dobar znak. Tako bude par dana prije poroda.
Doduše, doktorica mi je objasnila da, zbog otečenosti, tih "par dana prije poroda" može i potrajati malo duže tj. da sraćke ne moraju nužno imati veze sa skorim porodom, već mogu biti i od gomile vode u organizmu.
Poše, pišem o sraćkama.
Ja, Tupelo.
Koja nisam htjela doktorima odgovarati na pitanja o vjetrovima.
E, da...Pripremi se da će u bolnici svi biti opsjednuti peristaltikom tvojih crijeva i da će te za to doslovce svi živi pitati. Ako si vako "fina" k'o ja, često ćeš se skrivati ispod plahte.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Vrijedi i obrnuto: meni su smiješni uvjereni ateisti koji ipak vjeruju u horoskop.Beta ženka » wrote:Meni je smiješno što milijuni, tj. milijarde vjeruju u boga, uskrsnuće, bezgrešno začeće - a ismijavaju horoskop, izumrle religije itd.
- Beta ženka
Ateisti ne vjeruju u nekakvog "boga", kao što i naziv kaže.
Ne isključuje vjerovanje u horoskop.
- MadnessInMethod
i ja - i ja- o...Beta ženka » wrote:Ajde, bar nešto (iako nije ni blizu "blaženom"). Držim palčeve!
mojih "par dana prije poroda" traje već skoro 2 tjedna. kako sam prestala piti magnezij, i počela vući vodu, počela sam se i intenzivnije družiti s karlom.Tupelo wrote:
Ovo je dobar znak. Tako bude par dana prije poroda.
Doduše, doktorica mi je objasnila da, zbog otečenosti, tih "par dana prije poroda" može i potrajati malo duže tj. da sraćke ne moraju nužno imati veze sa skorim porodom, već mogu biti i od gomile vode u organizmu.
Poše, pišem o sraćkama.
Ja, Tupelo.![]()
Koja nisam htjela doktorima odgovarati na pitanja o vjetrovima.![]()
E, da...Pripremi se da će u bolnici svi biti opsjednuti peristaltikom tvojih crijeva i da će te za to doslovce svi živi pitati. Ako si vako "fina" k'o ja, često ćeš se skrivati ispod plahte.![]()
a za opsesiju crijevnom peristaltikom znam jako dobro. ležala sam 5 dana na patologiji, 2x dnevno te pitaju jesi li, kada si i koliko si
-
- Information
-