S druge strane, zbilja nekad imam dojam da kod žena postoji veća varijabilnost ukusa prema muškarcima, nego obrnuto.
Kako to da ste toliko kul?
Mirza Apolon hmmm, a nije li to ipak do njegove nenadmašnosti na desnom krilu? Ono, navijaš za reprezentaciju i onda on uvali suhi list na 30-30
pa 'ko ga ne bi volio.
S druge strane, zbilja nekad imam dojam da kod žena postoji veća varijabilnost ukusa prema muškarcima, nego obrnuto.
(Mislim, isključivo što se izgleda tiče)
- schmokljan
To znači da pred prijateljicama imate kriterije, dok u sebi znate da tko nije pitao nije dobio.
A to nije kul.
A to nije kul.
Bogami si u pravu. Često se naiđe na zgodne žene koje će u nekom nevjerojatno gadnom frajeru naći ono nešto. I još će reći da je seksi.nodens » wrote: S druge strane, zbilja nekad imam dojam da kod žena postoji veća varijabilnost ukusa prema muškarcima, nego obrnuto.(Mislim, isključivo što se izgleda tiče)
Zapravo sam mislio na dženjuajn varijabilnost ukusa. Ono, da je jednoj 'zbilja' zgodan taj i taj, a drugoj onaj i onaj, premda su oba zapravo hmmmmm.schmokljan » wrote:To znači da pred prijateljicama imate kriterije, dok u sebi znate da tko nije pitao nije dobio.
A to nije kul.
Doduše, on a second thought, možda je ipak do ovog što ti kažeš.
I tuđe.ex_anais » wrote:
Htio je reći da se palimo na ružne jednako kao i na lijepe. Dok se muškarci pale samo na lijepe.
Mislin da san bija jasan
Pa, možda zato što se ženama promijeni čak i vizualna percepcija nekog lika, u ovisnosti o nekim drugim faktorima.Tea Tree » wrote:Možda je, a možda i nije. Znam mnogokoju kojoj je Mick Jagger zgodan i seksi.
Kako?
Dapače, žene se češće pale na tuđe. Muškarcima je to (uglavnom) nebitna činjenica. Tuđa ili svoja, tak' svejedno.
No, ženama se događa onaj fenomen - ako je dobar za ovu, očito ima nešto u njemu.
Tako je. Žene ne samo što su plitke nego su i kompetitivne tuke.nodens » wrote:
Dapače, žene se češće pale na tuđe. Muškarcima je to (uglavnom) nebitna činjenica. Tuđa ili svoja, tak' svejedno.![]()
No, ženama se događa onaj fenomen - ako je dobar za ovu, očito ima nešto u njemu.
Gdje ti tu vidiš kompetitivnost?ex_anais » wrote: Tako je. Žene ne samo što su plitke nego su i kompetitivne tuke.
A, zamisli ga tek da ima ženu i ljubavnicu! Ako je dobar dvjema, očito ima svašta u njemu.nodens » wrote:
Dapače, žene se češće pale na tuđe. Muškarcima je to (uglavnom) nebitna činjenica. Tuđa ili svoja, tak' svejedno.![]()
Po tome su najbolji Arapi. Dobar je npr. sedam žena, jebo te, frajer je mrak!
Hoćeš reći da mi je promašena teorija, tj. opservacija?Tea Tree » wrote: A, zamisli ga tek da ima ženu i ljubavnicu! Ako je dobar dvjema, očito ima svašta u njemu.![]()
Po tome su najbolji Arapi. Dobar je npr. sedam žena, jebo te, frajer je mrak!
Mislim ono, radi se o statističkoj opservaciji. Nema smisla da se vrijeđamo - uvijek možemo zabrijati da nismo na grbi Gaussove krivulje.
A i da jesmo, što ima veze, pa ljudi smo...
Nema potrebe, sve žene su pametne i kvalitetne.ex_anais » wrote: Kakav dokaz kvalitete? To bi značilo da mora dobro poznavati i ženu pa vidjeti je li ona kvalitetna i onda izvesti zaključak o njemu.
Šalamala, pa jasno da se ovo gore podrazumijeva, jbt.
Pa ne znam, malo mi se čini promašenom.nodens » wrote:
Hoćeš reći da mi je promašena teorija, tj. opservacija?![]()
Mislim ono, radi se o statističkoj opservaciji. Nema smisla da se vrijeđamo - uvijek možemo zabrijati da nismo na grbi Gaussove krivulje.![]()
A i da jesmo, što ima veze, pa ljudi smo...
I ovo u nastavku mi se čini malo pobrkano:
Ako smo zabrijali da nismo na grbi Gaussove krivulje, znači da ipak jesmo tamo. Na grbi.
A, statistika - ima li to negdje na webu od Zavoda za statistiku ili na nekom drugom mjestu?
Tko radi takve statistike i otkud mu podaci?
Ne, nego ću otkriti nešto novo o njoj. Past će mi u očima.nodens » wrote:
Nema potrebe, sve žene su pametne i kvalitetne.![]()
Šalamala, pa jasno da se ovo gore podrazumijeva, jbt.Ono, vidiš lika kojeg si inače smatrala za tikvana - kako se prisno druži s nekom opakom mačkom. Neće ti se baš nimalo promijeniti percepcija istog?
Mnogi koji su na grbi, misle da nisu tamo. Ergo, ako nam se čini da nismo na grbi, moguće je da ipak jesmo. Zato kažem 'zabrijali'. Jer, ne možeš biti siguran da je to činjenica, a ne brijačina.Tea Tree » wrote:Pa ne znam, malo mi se čini promašenom.
I ovo u nastavku mi se čini malo pobrkano:
Ako smo zabrijali da nismo na grbi Gaussove krivulje, znači da ipak jesmo tamo. Na grbi.![]()
Dobro, nije baš statistika, nego popularni mem.Tea Tree » wrote:A, statistika - ima li to negdje na webu od Zavoda za statistiku ili na nekom drugom mjestu?
Tko radi takve statistike i otkud mu podaci?![]()
Pa da, ako znaš *pouzdano* da je to neki tikvan. No, ako si na temelju 2-3 podatka mislila da je tikvan?ex_anais » wrote: Ne, nego ću otkriti nešto novo o njoj. Past će mi u očima.
Hoćeš li ustrajati na svojoj predrasudi, ili ćeš pomisliti.... 'hmmmmm možda ima nešto u njemu'?
Ma daj, to neće nitko pomisliti, zajebavaš tu pošten svet. Pih!nodens » wrote: Pa da, ako znaš *pouzdano* da je to neki tikvan. No, ako si na temelju 2-3 podatka mislila da je tikvan?
Hoćeš li ustrajati na svojoj predrasudi, ili ćeš pomisliti.... 'hmmmmm možda ima nešto u njemu'?
Šta, ako se ja pojebem s delfinom, hoćeš li ti pomisliti da ima nešto u njemu?
Možda i ti poželiš probati.
Kod mene si uspjela.Tea Tree » wrote: Ma daj, to neće nitko pomisliti, zajebavaš tu pošten svet. Pih!
Šta, ako se ja pojebem s delfinom, hoćeš li ti pomisliti da ima nešto u njemu?![]()
Možda i ti poželiš probati.
-
- Information
-