Što vas je danas naživciralo?
oftopik (nije da mi smeta, ali...
):
onda ovamo premjestite i post u kojem ja spominjem ''muzevljev penetrator'' jer je dio ''mp'' prepiske.
inace, ne znam koliko ste vremena provodile na takvim temama, ali ja, kao veteran zivciranja, ovakva rezuckanja smatram nepotrebnima, i to iz sljedecih razloga:
- tema o zivciranju je i prije krista bila lezerna i sklona razvijanju chata, uz minimalnu, prakticki nikakvu, moderaturu. unatoc tome, ona se nikad nije udaljila od svojih okvira. nije ni eksplodirala, ni implodirala.
- upravo zbog te lezernosti je nekada tesko odrediti postove koji ce biti prebaceni jer su neki malo slojevitiji pa spadaju i tu i ''tamo''. ok, ovo nije argument, ali ako se spoji s ovim iznad, onda mislim da stoji.
- upravo to cavrljanje o svemu i svacemu doprinosi laksem probavljanju stresa i samog topika koji ima ''negativan'' predznak.
- i mnogi drugi postovi bi se mogli izrezati i prebaciti na jos pedeset drugih tema. mozda si pravite dupli posao, mozda je ovakve ''dnevne'' topike o svacemu i nicemu bolje pustiti? nitko na zivciranju nece traziti konkretnu informaciju pa da nesto smeta. takodjer...
- ...ljudi ce se ugodnije osjecati. mislim, tamo se neke stvari lezerno spomenu, a onda ih se prebaci ovamo, u neku umjetnu tvorevinu, gdje ih se (karikiram) prisiljava da ''podijele svoja konkretna iskustva''.
mislim, nije da mi smeta.
ja sad ne znam kamo trebam s ovim postom pa vi, molim, premjestite tamo gdje smatrate da bi se trebao nalaziti.
onda ovamo premjestite i post u kojem ja spominjem ''muzevljev penetrator'' jer je dio ''mp'' prepiske.
inace, ne znam koliko ste vremena provodile na takvim temama, ali ja, kao veteran zivciranja, ovakva rezuckanja smatram nepotrebnima, i to iz sljedecih razloga:
- tema o zivciranju je i prije krista bila lezerna i sklona razvijanju chata, uz minimalnu, prakticki nikakvu, moderaturu. unatoc tome, ona se nikad nije udaljila od svojih okvira. nije ni eksplodirala, ni implodirala.
- upravo zbog te lezernosti je nekada tesko odrediti postove koji ce biti prebaceni jer su neki malo slojevitiji pa spadaju i tu i ''tamo''. ok, ovo nije argument, ali ako se spoji s ovim iznad, onda mislim da stoji.
- upravo to cavrljanje o svemu i svacemu doprinosi laksem probavljanju stresa i samog topika koji ima ''negativan'' predznak.
- i mnogi drugi postovi bi se mogli izrezati i prebaciti na jos pedeset drugih tema. mozda si pravite dupli posao, mozda je ovakve ''dnevne'' topike o svacemu i nicemu bolje pustiti? nitko na zivciranju nece traziti konkretnu informaciju pa da nesto smeta. takodjer...
- ...ljudi ce se ugodnije osjecati. mislim, tamo se neke stvari lezerno spomenu, a onda ih se prebaci ovamo, u neku umjetnu tvorevinu, gdje ih se (karikiram) prisiljava da ''podijele svoja konkretna iskustva''.
mislim, nije da mi smeta.
ja sad ne znam kamo trebam s ovim postom pa vi, molim, premjestite tamo gdje smatrate da bi se trebao nalaziti.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
zapravo zanemarite prethodni post, sad vidim da su neke slike u pitanju. jel' golotinja?

how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Pa odmah reci. A ne tu "nemojte stavljati slike". Is.
Stalak se ne voli pokazivati u javnosti.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 864 times
- Been thanked: 1656 times
Ja nisam pronašao srodnu dušu. Ni na blogu, ni na forumu. Doduše, nekoliko sam puta bio blizu. Ili sam barem mislio da sam blizu. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 864 times
- Been thanked: 1656 times
Pa isto imaš vjerne čitatelje; oni te komentiraju, obožavaju i šalju ti slike sisa.
Potpisi su za budale.
?!Potjeh » wrote:
Jako se ne slažem.
Taman prije Božića sam u lokalnom supermarketu naišao na poznanicu sa faksa koja je pomagala ljudima da utrpaju stvari u vrećice. Ne smatram je gubitnicom. Vremena su teška i dok traži posao iz struke ona ne sjedi doma žaleći se na svoju sudbinu već se hvata poslova koje može pronaći. Mnogokoji iz njenog faksa bi takvo što smatrao nedostojnim.
Pa tu uopće nema usporedbe, tvoja poznanica radi tipični uslužni posao, a ova o kojoj sam govorio je bezobrazna krava koja maltretira ljude za novac.
Uostalom, gdje sam ja rekao da smatram čak i takvu osobu gubitnikom? Nazvao bih je gubitnicom da odjeb bude efektivniji.
Biti i mniti svemiropolisno
Miješaš telemarketing i proizvode koje oni uvaljuju. Telemarketing dobivaš besplatno i stvarno ga skoro nitko ne želi, ali valjda 2% ljudi ipak nije toliko iziritirano i na kraju kupe nešto. Onih 98% ne želi ni telemarketing a ni njihove proizvode. I ti opravdavaš maltretiranje većine da bi se po zakonu velikih brojeva nekome nešto uvalilo?Potjeh » wrote:
Stvari koje nitko ne traži, želi i treba odumiru velikom brzinom a telemarketing postoji već desetljećima i očito je dovoljno uspješan da marže prodane robe mogu pokriti telefonski račun i zaposlenu osobu.
tramvaj u Vlaškoj koji ne dolazi više od 15 minuta, a kad dođe je prepun bagre pa ne možeš ući..., mobitel na kojem čuješ sugovornika, ali on ne može čuti tebe, a ponekad i obrnuto (zvuk se izgubi, ali sugovornik te i dalje čuje kako psuješ mater vipnetu)...
telemarketing je sranje i izvrstan način za maltretiranje ljudi ako ste psihopat.... nazivate ljude koji vam idu na živce i predstavljate se kao anketar i onda ih pitate koje tampone koriste, kako često idu na WC, velika ili mala nužda, vole li više SDP ili HDZ, je li važniji rad ili znanje, moć ili imanje...

telemarketing je sranje i izvrstan način za maltretiranje ljudi ako ste psihopat.... nazivate ljude koji vam idu na živce i predstavljate se kao anketar i onda ih pitate koje tampone koriste, kako često idu na WC, velika ili mala nužda, vole li više SDP ili HDZ, je li važniji rad ili znanje, moć ili imanje...
Osim toga, fascinantno je kako ljudi opravdavaju svakakva bezobrazna sranja samo zato što je to nekome posao i što "je kriza".
Da ja sklopim s lokalnim klošarom ugovor o djelu da ovaj cijeli dan pije K+ pivo na vrhu nebodera i piša po prolaznicima, to bi također bio posao. Bi li imali razumijevanja za njegovu tešku situaciju?
Da ja sklopim s lokalnim klošarom ugovor o djelu da ovaj cijeli dan pije K+ pivo na vrhu nebodera i piša po prolaznicima, to bi također bio posao. Bi li imali razumijevanja za njegovu tešku situaciju?
Mene je naživcirao pokušaj i neuspijevanje da ovo napravim jer nisam vidjela da je u međuvremenu napravljeno.Zekoslawa » wrote:Dio rasprave preseljen na temu o forumskim uparivanjima (Kako sam pronašao/la srodnu dušu na forumu). Opet hvala marljivoj Elli.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Je, u pravu si. Svega par muškaraca bude. Parada babetina. Kiss, pozz, cmok, osmijeh ti ostavljam.rh4ps0dy » wrote:Ja po blogovima vidim samo žene koje se ulizuju drugim ženama.
Lakse mi je spustiti slusalicu nego popishana hodati gradom.JPK » wrote:Osim toga, fascinantno je kako ljudi opravdavaju svakakva bezobrazna sranja samo zato što je to nekome posao i što "je kriza".
K tome obavljanje nuzde po drugim ljudima zahtjeva vecu dozu asocijalnosti nego obaviti glupi telefonski razgovor.
Ne znam nikog tko nije u zivotu morao odraditi neke glupe tel. razgovore, ali jako mali broj ljudi zapada u situacije gdje mora s nebodera pishati po drugima.
Iako...mozda.
-
Almost Rosey
Pratiš krive blogoverh4ps0dy » wrote:Ja po blogovima vidim samo žene koje se ulizuju drugim ženama.
Ja sam se svojedobno bavila mišlju da neke blogere zovem na kavu.
I neke forumaše.
Onda sam nekako odustala
Nema srodne duše za mene
Ja sam bila na dosta tih kava.Almost Rosey » wrote: Pratiš krive blogove
Ja sam se svojedobno bavila mišlju da neke blogere zovem na kavu.
I neke forumaše.
Onda sam nekako odustala
Nema srodne duše za mene
Nema ni za mene.
Ajmo skupa.
-
Almost Rosey
-
- Information
-