To je osobito i napose kul.robot jura » wrote:A je li kul dati nekome tko nije kul?
Neš ti kulestva, kulerisat se sa sebi sličnim kulerom.
Obradovat nekulera svojim kul likom, djelom i tijelom čin je vrhunaravne kulerštine.
To je osobito i napose kul.robot jura » wrote:A je li kul dati nekome tko nije kul?
Malo sam zbunjena sad. Jel moguće da ti imaš samo 145 postova, a već si tako kul?robot jura » wrote:Znala sam da je Majka Tereza totalno kul...
awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!kukuriku » wrote:Malo sam zbunjena sad. Jel moguće da ti imaš samo 145 postova, a već si tako kul?
Mislim da je to überkul.Perzefona wrote:A jel kul ne dat nekom tko je kul? : silom hoće biti kul:
Ahem....Perzefona wrote:I jel kul ne dat nikom? :nodens alert:
Jest!Perzefona » wrote:A jel kul ne dat nekom tko je kul? : silom hoće biti kul:
I jel kul ne dat nikom? :nodens alert:
Jessica_R. » wrote:Ombia - de gustibus non est disputandum. Vi se drzite 'muskarcina' a nama ostavite ove, vazi ?
1
2
3
4
Morticia, on je njammmi u svim izdanjima.
Vrrrlet, biti peder je crta karaktera - ne neophodno i seksualna orijentacija, slozices se.
Znala sam da sam je čitala.schmokljan » wrote:Koja količina neznalica na ovoj temi!
Ovdje su vam osnove, proučite, te se onda javite.
Šchm, ti si najbolje što se ovom forumu dogodiloschmokljan » wrote:Koja količina neznalica na ovoj temi!
Ovdje su vam osnove, proučite, te se onda javite.
Nisam čitala (radila sam francuskuTea Tree wrote:Ako nastavite tračat Clinta, morat ću da vas ubijem. A, šteta bi bilo, ne činite se loši.![]()
Neki su ga spominjali, kao star nešto, ovo ono.m.za » wrote:
Nisam čitala (radila sam francusku), ali Clint kao Eastwood?
Kad je bio zgodan ja sam bila mala pa mi je bio star i nisam to kužila. Sad kad je star nije mi zgodan.
Kužim to
Users browsing this forum: ClaudeBot, GPTBot and 4 guests