Tražili smo veliki obiteljski auto, a na ovaj smo dobili super popust pa nije bilo neke velike dileme.
Poše, kupujemo aute po zapremini prtljažnika
Lipo li je, moj galebe iako je Renult. Popust bi presudio kod svakoga, tako je to.Tupelo » wrote:Grand Scenic.
Tražili smo veliki obiteljski auto, a na ovaj smo dobili super popust pa nije bilo neke velike dileme.
Poše, kupujemo aute po zapremini prtljažnika
Mah.Tea Tree » wrote:Nego, ovako veliki obiteljski auto, a samo jedno dijete?
Morticia wrote:Ja bih jakojakojako voljela vidjeti Tupelinu za volanom Grand Scenica.
Ili, još bolje, kako s istim izlazi s parkinga.![]()
Sa sigurne udaljenosti, naravno. Npr. s druge planete.![]()
Ako hoćeš veću brzinu, voziš ga po asfaltu. Ako želiš manju brzinu, po travi. Ako želiš stati, po jezeru.Tupelo » wrote:Poše, Vrleče, pa što bih ja bez tebe
Eto, sad to znam. Fala![]()
Kad si već tako uslužan, ajd mi riješi i kako se mijenjanju brzine?
Tupelo » wrote:
Nema šanse da ikad sjednem za volan ovog auta.
Da budem iskrena, ne vjerujem da se uopće sjećam kako se pali auto.![]()
Također, nemam pojma kako bih u ovim novim autima mijenjala brzine. Tihi su za popizdit.
Što je međugas?..a unda wrote:..a kako si do sad mijenjala brzine? medjugasom?....ko vozaci sinjskih autobusa? ako ne cujes kkkrrrkkkhk, onda nije usaltano?
Ovo s jezerom nisam probala.vrrrlet » wrote:Ako hoćeš veću brzinu, voziš ga po asfaltu. Ako želiš manju brzinu, po travi. Ako želiš stati, po jezeru.
Ja bi tvoje radno mjesto, majke mi. Em nakon par mjeseci rada ugovor na neodredjeno em stalno pijes.Morticia » wrote:Dragi moji, odoh ja s kolegama popit još koju u birc ispod firme, a vama želim dobru zabavu!
Neka vam 2012. bude još bolja od ove! .xlux:
![]()
Ne mogu pričat s istim ljudima na toliko mjesta. Moja šizofrenija je na bolovanju.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests