Da, u čast, ona koja izgubi mora poseksati recimo Judolina.Morticia » wrote:Šta ja znam, možemo u ČAST.
ma znam, ja to onako, figurativno.blaze » wrote: ne mora ti se ništa ni dogoditi s vodenjakom. ne puca svima kao znak da je počelo. meni nije mi prvi ni drugi put
Meni nisu bili niti jednako jaki, niti su bili pravilnog razmaka, a nisu ni kretali od leđa.MadnessInMethod » wrote: iako, bilo bi mi draže da pukne vodenjak, pa onda znam da moram u rodilište, a ne mjeriti si trudove - jesu jednako jaki, štopati razmak, jesu na 7 ili 8 minuta?
a sta ako dodjem tamo, zamolim da me pristekaju, a oni mi kazu da se moram naruciti i da mi je termin u svibnju 2014.?Tupelo » wrote:...
Moj savjet prvorotkama - ako nisi siguran, ne boli otići do bolnice da te malo prištekaju na CTG i vide kakva je situacija. Bolje nego rodit doma, u svakom slučaju.
Pa i kad se rodiš netom poslije, isto nemaš taj osjećaj, jer je svima već pun kurac blagdana, slavlja, poklona i ostalogMorticia » wrote:Ja navijam za 15.01.![]()
Ovako dijete nikad nema osjećaj da mu je rođendan, sve je u sjeni blagdana.
*jezebel* » wrote:
a sta ako dodjem tamo, zamolim da me pristekaju, a oni mi kazu da se moram naruciti i da mi je termin u svibnju 2014.?
Dobro onda, nek' se rodi 01.02.A.P. » wrote:
Pa i kad se rodiš netom poslije, isto nemaš taj osjećaj, jer je svima već pun kurac blagdana, slavlja, poklona i ostalog
hoćeš ti jedan ječmenac lijepo dok ih još mogu slati?Morticia » wrote:Ja navijam za 15.01.![]()
Ovako dijete nikad nema osjećaj da mu je rođendan, sve je u sjeni blagdana.
MadnessInMethod » wrote:ja se sjećam da su kao školarci veće traume imali oni rođeni preko ljeta, jer im je bar pola prijatelja bilo na moru ili kod bake ili pitajbogagdje za rođendan, i uvijek su mi zavidjeli na tome koliko mi je ljudi došlo na rođoš
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests