Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
Morticia

Post 30 Dec 2011, 10:37

m.za » wrote: Je ovdje isto?

Morticia, a vi ste se našli di? Na pdfu Bombonijera :rofl:
Vjerovala ili ne naš prvi kontakt je bio upravo na takvoj jednoj temi. :o
Na kojoj smo se posvađali, naravno, iako smo po pitanju toga istog mišljenja, tj. oboje smo sladokusci. :o :xzubo:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ali

Post 30 Dec 2011, 10:44

:rofl:

Al super priča :cerek:
Morticia

Post 30 Dec 2011, 10:44

:xzubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
rh4ps0dy

Post 30 Dec 2011, 12:15

m.za » wrote: Je ovdje isto?

Morticia, a vi ste se našli di? Na pdfu Bombonijera :rofl:
Nije, nije baš neki od velikog tipkanja. :)

Al ajd, jedno se mora priznati - da nije bilo moderatorske paske i bojkota foruma te skrivenog prebjega na Google Wave, ne bismo se zbližili. :) Dakle, hvala vječno našpananim modovima Fotografije (našpanani su bez obzira koji su :xzubo: ).
Omega

Post 30 Dec 2011, 13:06

Coolinarika. Našla jedan recept, al ne piše na koliko se stupnjeva peče tijesto. Registriram se, pošaljem pp autorici, a ona mi odgovori "ovisi o tvojoj pećnici, sretno!!!!!!". Ne znan jesan li načisto šokirata ili iznervirana.
Blagajnica želi ući u more
Eks

Post 30 Dec 2011, 13:07

Omega » wrote:Coolinarika. Našla jedan recept, al ne piše na koliko se stupnjeva peče tijesto. Registriram se, pošaljem pp autorici, a ona mi odgovori "ovisi o tvojoj pećnici, sretno!!!!!!". Ne znan jesan li načisto šokirata ili iznervirana.

Tvoja pećnica će ti reći! :xlux:
Pješčana

Post 30 Dec 2011, 13:07

Omega » wrote:Coolinarika. Našla jedan recept, al ne piše na koliko se stupnjeva peče tijesto. Registriram se, pošaljem pp autorici, a ona mi odgovori "ovisi o tvojoj pećnici, sretno!!!!!!". Ne znan jesan li načisto šokirata ili iznervirana.

možda si je autorica malo popila, ipak su blagdani :xzubo:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Omega

Post 30 Dec 2011, 13:12

[/quote]

Tvoja pećnica će ti reći! :xlux:[/quote]

SumLjan, nije mi ni onaj varaždinski sir reka da se nalazi u mrežici kad san ga iskrenila u šećer i jaja iz vrećice :D
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 30 Dec 2011, 13:29

Koji recept?

Ta kao da je u rodu s Dikom Marjanović-Radicom. Sve je odokativno i po sluhu. :D
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
*jezebel*

Post 30 Dec 2011, 13:33

jao, da, jbt, kao da moram napamet znati na kojoj se temperaturi pece koje tijesto. cak i kad me se probudi u tri ujutro. onak', svi iza sebe imamo petero djece i pedeset godina kuharskog staza, a svoje pecnice, kao i onih sedamnaest koje smo izmijenile od mladosti do danas, poznajemo u dusu. :rolleyes:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
sabaa

Post 30 Dec 2011, 13:34

Nisu nas pustili ranije doma. :mad:

Nitko ništa ne radi, većina rukovodstva je zbrisala, a ja tu čamim čekajući... :gaah:
The planet is fine. The people are fucked.
Bios

Post 30 Dec 2011, 13:35

Jel da? A to mi je najdraža kuharica. Prije sam svako malo zvala baku i mamu da mi prevedu njene recepte.
Omega

Post 30 Dec 2011, 13:44

Nekakve čokoladne šnite, svidilo mi se šta u kremi nema masla. Ma evo san našla isti recept druge žemske, ona mi je fino i detaljno odgovorila, nek joj bogda cvijetanje tisuća cvijetova :)
Al nije mi jasno za koji kua kod objavljivanja recepta ne stave temperaturu niti veličinu škrovade. "izliti u standardni kalup za torte ili pleh". Pa ti računaj površinu kruga.
A.P.
Cactus

Post 30 Dec 2011, 13:49

Pješčana » wrote:
čestitam

Čestitke primam kad diplomiram :xlux: Ili dobijem neki zgodan ugovor o RADU :xlux:
ombia

Post 30 Dec 2011, 13:54

Morticia » wrote:

Ja znam za još par njih.
Smart Bitch i Equilibrium
Lyla i Pakleni
Ivoz i frikuša
Unda i Silajn (iako za njih ne znam da li su se baš upoznali na forumu ili su već bili u braku)

Sigurna sam da znam za još neke, al' ne padaju mi sad na pamet, a ovi gore navedeni su već i po brakovima s djecom. :misli:

O onima koji su se samo jebali neću, nije pristojno. o:
Opa. :zubo: Pa nek netko veli da forumarenje nicem ne vodi.

Iako ovo zadnje mi je bilo iznenadjenje jutros na drugoj temi.

Ovo drugo me isto zanima :zubo: , al jebiga kad si pristojna.

Za A.P. sam negdje procitala da ima decka a da se zna i koji pa sam mozda krivo zakljucila, iako sam cak mislila da sam i procitala da je negdje forumas...mozda nisam skuzila internu zezanciju sorry :o

Ispadaju forumi kao vrtuljci ljubafi. :cerek:

Morticia ti si tamo bila ostrija i da se ipak usudio, svaka cast. :zubo:
Coolinarika. Našla jedan recept, al ne piše na koliko se stupnjeva peče tijesto. Registriram se, pošaljem pp autorici, a ona mi odgovori "ovisi o tvojoj pećnici, sretno!!!!!!". Ne znan jesan li načisto šokirata ili iznervirana.
Citam citam...nadovezuje se na ovo nalazenje decka na forumu i rekoh, opa ova je svoju nasla na Coolinarici :rofl:
Bios

Post 30 Dec 2011, 14:17

Živcira me ova opcija hidden. Već treći put sam morala prebacivati na nehidden i svaki put se ponovo ulogirati, a ionako se bar 10 puta dnevno ulogiravam. Koliko posla, poše.
ombia

Post 30 Dec 2011, 15:27

Ja nisam hiden, doduse nisam ni pokusavala al sumnjam da bi mi uspjelo.
blaze

Post 30 Dec 2011, 16:02

ma da? ne bih znala da nisi rekla :)
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
baja

Post 30 Dec 2011, 16:17

m.za » wrote: Ke romantika :cerek:
ke ti nisi ni fotke vid'la?
izgledali su :cerek:
Morticia wrote:Lyla i Pakleni
hijao, ovo mi je promaklo :cerek:

ot
noćas nisam spavala do 04.00, boliJo me zub
u panici sam ga otišla slikati jutros; nema upale, nema ničega, doktor mi je rekao da vjerojatno ubijam zube trenjem, grižnjom noću
pamtim da sam to radila samo u jednoj vrlo stresnoj fazi
sad se ne osjećam stresno
dakle, budi se neki demon
kukuriku

Post 30 Dec 2011, 16:18

bajo, jes ti tu ili tamo?
nešto mi se pije.
Nek(v)arljiva.
baja

Post 30 Dec 2011, 16:20

tamo
dođi, svega ima :xd:
kukuriku

Post 30 Dec 2011, 16:22

baja » wrote:tamo
dođi, svega ima :xd:
a napuši se. :mama:
Nek(v)arljiva.
baja

Post 30 Dec 2011, 16:24

kukuriku » wrote:
a napuši se. :mama:
budem :cerek: :xzubo:
A.P.
Cactus

Post 30 Dec 2011, 16:43

ombia » wrote: Za A.P. sam negdje procitala da ima decka a da se zna i koji pa sam mozda krivo zakljucila, iako sam cak mislila da sam i procitala da je negdje forumas...mozda nisam skuzila internu zezanciju sorry :o

Ispadaju forumi kao vrtuljci ljubafi. :cerek:
Joj nisi ništa krivo shvatila.
Sad bih da zatvorimo lagano to poglavlje, ako nemate ništa protiv. Hvala :xlux:

Jebene petarde i ručne granate u pizdu materinu više :gaah: :gaah: :gaah: :gaah:
blaze

Post 30 Dec 2011, 17:00

al da budem ontopic

naživcirali me šupci danas. evo kako se to zbilo.

vodim svoju klinku i sestrine klince u školu klizanja. znaju klizati, ali škola je super jer
a) uče razne stvari, kao što su klizanje unatrag, ukrug, kako bezbolno pasti i sl.
b) nema onih divljaka koji se kurče i ruše sve pred sobom kao u terminu za građanstvo
c) osmišljeno je, sat vremena kližu i ne zajebavaju vuci me, ja bih sendvič, ja bih se odmorio, dosadno mi je i sl.

školica je obično subotom i nedjeljom, ali sad pod praznicima ima više termina. sjećala sam se da je na papiriću pisalo i petak, al sam zaboravila koji, mislila sam danas. dovukla ja njih troje s punom opremom (mora biti i skafander da ne promoče), kad ono - šipak, obično klizanje. mora biti pri kraju jer na stepenicama nema više kartodrapca. kad smo već došli, htjeli su i na ovo obično, pa nek idu malo da nam sve ne propadne skroz...

obuku se, uđu, ja stanem u prikrajak, znam da ne mogu na kavu jer na ovom običnom klizanju nikad ne znaš...

gledam zamišljeno u led, skužim ženu kako teško gmiže, pogledam bolje, hoda u cipelama po ledu! baš pomislih, neka luda mama, kadli se žena meni obrati:
- gospođo, vidjela sam vaše klince! ušli su na led!
-???
(spazih da drži neki popis na podlošku, u drugoj ruci olovku)
- imaju li iskaznicu? ovo je odmorko!
- oprostite, nemaju. nisam znala da je odmorko, mi smo zapravo došli u školu klizanja...
- onda moraju van!
- kako da ih sad izvučem? rasplakat će se. pa jel mogu još malo ostati? valjda se može otići gore i kupiti kakva ulaznica...
- ne može! ovo je odmorko i klizanje je besplatno!
- pa zašto onda ne mogu ostati?
- nemaju iskaznicu!

uglavnom, krunski argument zašto se ne može bez jebene iskaznice bio je sljedeći:
ona pokriva osiguranje, ako se kome što dogodi, oni ne mogu biti odgovorni za djecu bez iskaznice!

onda dođem kući, izguglam i evo što nađem:

sudionici u programu odmorko slobodno klizanje nisu dodatno osigurani, u programu sudjeluju dragovoljno uz pristanak roditelja i na vlastitu odgovornost. organizator aktivnosti ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika prije, za i nakon aktivnosti

(link, klikne se na 'preuzmi plakat')

:mad:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
  • Information