Vjerovala ili ne naš prvi kontakt je bio upravo na takvoj jednoj temi.
Na kojoj smo se posvađali, naravno, iako smo po pitanju toga istog mišljenja, tj. oboje smo sladokusci.
Vjerovala ili ne naš prvi kontakt je bio upravo na takvoj jednoj temi.
Nije, nije baš neki od velikog tipkanja.
Omega » wrote:Coolinarika. Našla jedan recept, al ne piše na koliko se stupnjeva peče tijesto. Registriram se, pošaljem pp autorici, a ona mi odgovori "ovisi o tvojoj pećnici, sretno!!!!!!". Ne znan jesan li načisto šokirata ili iznervirana.
Omega » wrote:Coolinarika. Našla jedan recept, al ne piše na koliko se stupnjeva peče tijesto. Registriram se, pošaljem pp autorici, a ona mi odgovori "ovisi o tvojoj pećnici, sretno!!!!!!". Ne znan jesan li načisto šokirata ili iznervirana.
Opa.Morticia » wrote:
Ja znam za još par njih.
Smart Bitch i Equilibrium
Lyla i Pakleni
Ivoz i frikuša
Unda i Silajn (iako za njih ne znam da li su se baš upoznali na forumu ili su već bili u braku)
Sigurna sam da znam za još neke, al' ne padaju mi sad na pamet, a ovi gore navedeni su već i po brakovima s djecom.
O onima koji su se samo jebali neću, nije pristojno. o:
Citam citam...nadovezuje se na ovo nalazenje decka na forumu i rekoh, opa ova je svoju nasla na CoolinariciCoolinarika. Našla jedan recept, al ne piše na koliko se stupnjeva peče tijesto. Registriram se, pošaljem pp autorici, a ona mi odgovori "ovisi o tvojoj pećnici, sretno!!!!!!". Ne znan jesan li načisto šokirata ili iznervirana.
ke ti nisi ni fotke vid'la?m.za » wrote: Ke romantika![]()
hijao, ovo mi je promakloMorticia wrote:Lyla i Pakleni
Joj nisi ništa krivo shvatila.ombia » wrote: Za A.P. sam negdje procitala da ima decka a da se zna i koji pa sam mozda krivo zakljucila, iako sam cak mislila da sam i procitala da je negdje forumas...mozda nisam skuzila internu zezanciju sorry![]()
Ispadaju forumi kao vrtuljci ljubafi.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests