Što vas je danas naživciralo?
A jebiga ovi koji nazivaju barem nesto rade. Ne sjede drzavi i roditeljima na grbaci.BoDerek » wrote: Ali ona ne maltretira ljude, nego im pomaže da što prije završe sa šopingom. Pomagati je dostojanstveno. Ali....
Nitko ne traži, niti želi, niti treba da ga kojekakve firme zovu doma na telefon i pričaju o stvarima koje ih uopće ne zanimaju.
Imam razumijevanja i za takav izbor, ali zbilja je puno više dostojanstva u čišćenju i trpanju u vrećice nego u telefonskom silovanju ljudi.
Neki dan citam novine pa 60% radnih mjesta koja se oglasavaju i jesu call centri.
Da imam djecu za prehraniti i da ostanem bez posla, ja bih ni ne trepnuvsi isla tamo raditi.
Sila Boga ne pita.
Amen.S druge strane, ne bih skalirao poslove na nekoj ljestvici dostojanstva. Nazvao bih iznimno neodgovornim nekoga tko će radije biti nezaposlen jer ima prigovor savjesti što se tiče zapošljavanja u marketingu.
I zasto ju nisi vec ozenio i rijesio call centra ha?Ne znam baš, za dio ljudi je to istina, za dio ne. Ljudi s kojima se družim bi radije radili kod šustera, a spomenuta djeva cijepa drva kad treba i nije mimozica. Čak je i lijepa i ima velike sise.
Moje nisu imale zicu i to me bas to nerviralo. Ono odes na wc, zaboravis skinuti to sranje i zove te netko iz ministarstva vazan, prevazan a ti pisash.Pa mene su te slušalice dodatno nervirale. Mislim moje su imale žicu i to sve. Ograničavalo mi je kretanje. A i nisam mogla imat dugo to sranje oko glave.
Ne nisam radila u call centru. Ne jos.
Pa dobro koliko vas je pokupilo forumase? Morticia? A.p.? Tko jos?hoces reci da ne znas?!
uvazeni forumas s fhr-a.
s*ebali su mi nalaze alergoloskih testiranja, trebam na konzultacije pitati nekoliko stvari i dobijem termin: 22.12.2012.
plaaaatite privatnikaaaa, tko je vidio rezije placat...
poslala bih nekoga u *izdu materinu, samo ne znam koga.
plaaaatite privatnikaaaa, tko je vidio rezije placat...
poslala bih nekoga u *izdu materinu, samo ne znam koga.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Zašto ne 20.12.2012.? Zanimljiviji je datum.
Ali, koji god bio, jedva čekam.
Ali, koji god bio, jedva čekam.
Afrika, jesi ti nešto prešutila?
ili ja slabo čitam?
čestitam
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ja znam za još par njih.
Smart Bitch i Equilibrium
Lyla i Pakleni
Ivoz i frikuša
Unda i Silajn (iako za njih ne znam da li su se baš upoznali na forumu ili su već bili u braku)
Sigurna sam da znam za još neke, al' ne padaju mi sad na pamet, a ovi gore navedeni su već i po brakovima s djecom.
O onima koji su se samo jebali neću, nije pristojno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
zato jer je ombia par postova iznad tebe napisala tako.Morticia » wrote:Zašto ste uopće zaključili da je Afrika s nekim?
zato jer si ti nedavno napisala nešto slično, ako se ne varam
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Vidiš, da, na to sam zaboravila.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Je ovdje isto?
Morticia, a vi ste se našli di? Na pdfu Bombonijera
-
- Information
-