Što vas je danas naživciralo?
Umjesto da si sretna što je ostao živ, ti se živciraš oko jebenog stalka. Možda ti taj stalak uopće ne zaslužuješ.*jezebel* » wrote:tupson je izgubio ravnotezu, nabio se na stalak za ves i iskrivio ga.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
BoDerek » wrote: Ovo je jebeno kul. Divim ti se
Aha, šmoksi, jes vidio
Pa pričaš kao na skajpu, s konpjuterom i slušalicom
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Pa mene su te slušalice dodatno nervirale. Mislim moje su imale žicu i to sve. Ograničavalo mi je kretanje. A i nisam mogla imat dugo to sranje oko glave.
*jezebel* » wrote:tupson je izgubio ravnotezu, nabio se na stalak za ves i iskrivio ga.
zašto on ne dođe vamo pisati?
odusto je od foruma(Pl.)?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
pa tko bi onda zaradjivao?
njemu su drazi oni specijalizirani, o auticima.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
dmj.
svaka slicnost s tomsonom je nepostojeca.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
znala sam da moram smrsavjeti i postati koscata!Morticia » wrote:A sa iskorištavanjem stalka nije, je li?!
hoces reci da ne znas?!BoDerek » wrote:Šta je dmj?
uvazeni forumas s fhr-a.
Ubijaju me te vaše kratice: np, mp, mm, djm . Nemam pojma. Znam samo da je mm moj muž.
To treba negdje zalijepiti na početak forum da se znamo sporazumijevati.
hahahaha a jebite se. Dobro, a gdo ti je taj dmj?? Mm?
nezakoniti je.
bo, i ja mrzim to ''mm''. radije kazem ''onaj moj'' i sl. vidjela sam da netko koristi i ''čmž'' ili nesto slicno, ne mogu skuzit' sta je to.
morticia, hvala, pokazat cu mu ovaj tvoj post, trebali bismo si konacno priznati da imamo problem.

bo, i ja mrzim to ''mm''. radije kazem ''onaj moj'' i sl. vidjela sam da netko koristi i ''čmž'' ili nesto slicno, ne mogu skuzit' sta je to.
morticia, hvala, pokazat cu mu ovaj tvoj post, trebali bismo si konacno priznati da imamo problem.
Ajme sad se sjećam tog nekog nika, fakat. Jel imao neki auto na avataru?Morticia » wrote:Pa vidiš da zarađuje za njezinu lavandu i siluje stalke za veš.
Kažeš mp onda
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
E da, a šta je taj fakin MP?? Nemojte mi reći da je moj partner???
Slušaj, ne brini se, sve se to može riješiti jednim ozbiljnim, iskrenim razgovorom.
Možda je bila samo trenutna zaluđenost, nije on jadan kriv što ga je stalak zavodio i vrtio mu žicama pred nosom.
Znaš da su svi muškarci takvi, zažmiri malo i budi sretna da te ne tuče.
Možda je bila samo trenutna zaluđenost, nije on jadan kriv što ga je stalak zavodio i vrtio mu žicama pred nosom.
Znaš da su svi muškarci takvi, zažmiri malo i budi sretna da te ne tuče.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Almost Rosey
Moj penisić. Bilo je govora o tome.BoDerek » wrote:E da, a šta je taj fakin MP?? Nemojte mi reći da je moj partner???
Moj penisBoDerek » wrote:E da, a šta je taj fakin MP?? Nemojte mi reći da je moj partner???
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
- Information
-