Ok ovako.
Malu sam prenijela nekih 9 dana. Imala je mjere po JUS-u. Vodenjak su mi jedva probušili. Telila se cijeli dan i nešto noći.
Malog br.1 sam prenijela 14 dana. Imao je ogromne bijele nokte na nogama i bio je sav ljubičast prekriven nečim žutim, bio je premršav za svoju dužinu od 57 cm.
Jedva sam tih pet kila lansirala kroz vađajnu van. I još kao nisu znali da ima toliko kila. Jebo ih pas, mogli su me i prije izbušit.
Malog br.2 sam već prenašala nekoliko dana, pa sam digla frku jer sam se bojala da će narasti velik kao i Mali br. 1, pa su me obrijali, dali drip i nešto drogze da me kao manje boli. Drip je umjesto u venu tekao u neki džepić ispod kože, dok se nije napravila poveća oteklina, pa su onda skužili da je otišlo na krivo mjesto. Onda su mi spičili pravi. Ajme što to trga. Ni droga nije pomogla. I onda su mi u tom svem sranju bušili vodenjak. To je gore od silovanja, pretpostavljam.
Onda su me onak jadnu posjele u box, sa trudovima na jebenu pilaates loptu i sa svim onim glupostima koje su mi povezali oko trbuha. Naravno, dva skoka na lopti i sve bi palo. Curi plodna voda, guzica gola, ja jašem na lopti, sise izašle iz spavaćice a'la J'Lo, a mali nikak da se spusti. Šteta što nisu imali one štange da se vrtim oko nje.

Nakon nekih sat, dva, mislim da se spustio. Porod je prošao super. Malo sam se pokakila.

I on je bio poveći. Jebem im klistir nakon kojeg još ostane.
I tak...divno je kad rodiš, al u od početka stadija trudova pa do porađanja ne razlikujemo se niti od jedne životinje. Barem ja tak mislim.
Natekla sam samo jednom kad muž nije mogao sa mnom ići na sv. Duh na kontrolu. Bila sam u osmom mjesecu trudnoće, bio je to početak kolovoza i ja sam po onoj jebenoj sparini došla sa vlakom u zgb, zatim tramvaj do Črnomerca, zatim sam se pješke dogegala jedva nekak do jebene bolnice. I ko za vraga odmah sam bila na redu, nisam ni do zraka došla. Dr. je vidio da su mi malo natekle noge, a kako i ne bih, nahodala sam se ko sivi, a tlak mi narasao od uspona i žifčanoČe.
Onda sam dva dana bila na dijeti, al je sve bilo okej.