Lak za nokte
Dakle, prvi put u životu mi se boja uvukla u nokat tako da je nemrem skinut 
I ne, nije mi se to desilo s nekakvom DM-meets-Carol-Constance jeftinjavom, nego s jebenim Alessandrom
Kupila sam neki dan onaj Essence kurac:

Pa se sad malo bre lečim.
Okej, okej, naučila sam, nema farbanja bez podlaka.

I ne, nije mi se to desilo s nekakvom DM-meets-Carol-Constance jeftinjavom, nego s jebenim Alessandrom

Kupila sam neki dan onaj Essence kurac:
Pa se sad malo bre lečim.
Okej, okej, naučila sam, nema farbanja bez podlaka.

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
A jel imao kakvih šljokica ili shimmera u sebi? Takve je teže skinut, a tamniji lakovi pritom još više ostaju u noktu/prstima 

But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Pa onda su te šljokice zajebale, kajne? Kak si njih skinula?
Ono je bio obični lak?
Ono je bio obični lak?

But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Pa, prije toga nisam imala problem s njima

Držala sam blazinicu na noktu neko vrijeme, a onda sam bez većih proglema skinula sve skupa.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ali nije bio tamanblue » wrote:Oce to s tamnim lakovima, nakon zarko crvenog izgledala sam ko da cijeli proces svinjokolje obavljam golim rukama

Ovaj plavi lijevi: http://4.bp.blogspot.com/-lSSQTODA2Tg/T ... 00/938.jpg
Pa lak je bazni, poše 
Jači je i prijemčiviji

Jači je i prijemčiviji

But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Jel itko ovdje koristi ili makar spominje ijedan lak koji nije Essence? Kako, zaboga, kako to možete koristiti?
Em se suši tri sata, em puca iz meni još neutvrđenih razloga, em ima neke ružne mat nijanse.
Ja još tugujem za nekim turbo jeftinim she lakom koji je bio valjda special edition i sušio se za sekundu, a imao je predivnu teksturu i trajaooo je. I sad pokušavam naći nešto jeftino (jeftinije od manhattan quick dry) a što zbilja valja. Pun mi je kurac lakiranja koje traje pet sati, a onda se za pet minuta otkine.

Em se suši tri sata, em puca iz meni još neutvrđenih razloga, em ima neke ružne mat nijanse.
Ja još tugujem za nekim turbo jeftinim she lakom koji je bio valjda special edition i sušio se za sekundu, a imao je predivnu teksturu i trajaooo je. I sad pokušavam naći nešto jeftino (jeftinije od manhattan quick dry) a što zbilja valja. Pun mi je kurac lakiranja koje traje pet sati, a onda se za pet minuta otkine.
- MadnessInMethod
ja koristim catrice. i bourjois. essence mi je samo nadlak, koji ubrzava sušenje i produžava trajnost laka.
essence lakove u pravilu ne volim, jer mi ovi standardni, u malim bočicama (osim onih opako šljokavih), bez obzira na podlak i nadlak, u roku od 2 dana ispucaju. a lakovi se zgusnu dok se okreneš oko sebe.
essence lakove u pravilu ne volim, jer mi ovi standardni, u malim bočicama (osim onih opako šljokavih), bez obzira na podlak i nadlak, u roku od 2 dana ispucaju. a lakovi se zgusnu dok se okreneš oko sebe.
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Meni se sporo suše. Možda jer sam navikla na one quick dry koji se krasno razmažu i budu suhi u doslovce par sekundi. Ovi su ili prozirni pa treba dva sloja, a ako nisu prozirni onda su pregusti i oštetim ih dok ih sušim. I najbolje je što jedna te ista linija ima jedan pregusti, jedan prozirni itd.MadnessInMethod » wrote:ja koristim catrice. i bourjois. essence mi je samo nadlak, koji ubrzava sušenje i produžava trajnost laka.

Crack mi se više ne sviđa.
Probat ću catrice.
Nemam ovakvih problema s nijednim essence lakomex_anais » wrote:Jel itko ovdje koristi ili makar spominje ijedan lak koji nije Essence? Kako, zaboga, kako to možete koristiti?![]()

Osuše se u roku pet minuta, ne pucaju, a ako itko ima milijardu svih mogućih nijansi na izbor, to je essence.

Imam u kolekciji Catrice, miss sporty, she, deborah, l'oreal

Jučer sam odrezala nokte na kratko skroz radi tipkanja i obojala ih u crni crni lak, što nisam godinama

Što se tiče zgušnjavanja, dugog sušenja i pucanja, lošija su mi iskustva s catriceom. A još gora s l'orealom

But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Meni se suši brže od Pupe i Loreala koje imam, a uz Quick dry nadlak još i brže od toga.ex_anais » wrote:Jel itko ovdje koristi ili makar spominje ijedan lak koji nije Essence? Kako, zaboga, kako to možete koristiti?![]()

Par dana mi stoje normalno bez ikakvih pucanja, treći dan već dopizde i bogu i vragu pa ih skidam iako često nema ni potrebe za tim.

Ja kupujem samo i isključivo u DM-u i ne gledam ništa osim toga.

Ja onda padam s marsa. 
Nedavno sam nalakirala s crvenim Essenceom i to s dva sloja jer nije bila ujednačena boja i odem van, pogledam nokat, pukotina zjapi.
Neki dan s ljubičastim, gust je dosta i odvratno se suši jer četkicom nanesem previše.
Zeleni je odvratno proziran.
She je imao neki odličan lak, ali nema ga više u dm-u. Manhattan quick dry je predivan, ali je 30 kn, mislila sam proć jeftinije.
Doduše, možda imamo drugi pojam brzog sušenja. Ja ne mislim na pet minuta. Mada, Essence mi se suši i duže od pet.

Nedavno sam nalakirala s crvenim Essenceom i to s dva sloja jer nije bila ujednačena boja i odem van, pogledam nokat, pukotina zjapi.
Neki dan s ljubičastim, gust je dosta i odvratno se suši jer četkicom nanesem previše.
She je imao neki odličan lak, ali nema ga više u dm-u. Manhattan quick dry je predivan, ali je 30 kn, mislila sam proć jeftinije.

Doduše, možda imamo drugi pojam brzog sušenja. Ja ne mislim na pet minuta. Mada, Essence mi se suši i duže od pet.

- Beta ženka
Danas imam Essence 37 most wanted, staru verziju (iskopala ga negdje, i još se odlično maže):

S tim da ovisi o svjetlu, meni ima više "pink" boju i plavičasti/neonski odsjaj.
(slikah svoje nokte, al baš mi prsti izgledaju ciganski zbog tamnije boje kože, a kamera na mobitelu sve još dodatno naglasi
)
Slika je "ukradena" s bloga gdje su uspoređene nova i stara verzija. Stara mi je bolja, sad mi dođe da čuvam taj lak još nekoliko god.
Usporedba
Mortiša, ne koristim MF, ali sad kad vidim ovu sliku - kupila bih si oba i nalakirala nokte naizmjence jednom i drugom bojom jer su totalno božićne.

S tim da ovisi o svjetlu, meni ima više "pink" boju i plavičasti/neonski odsjaj.
(slikah svoje nokte, al baš mi prsti izgledaju ciganski zbog tamnije boje kože, a kamera na mobitelu sve još dodatno naglasi

Slika je "ukradena" s bloga gdje su uspoređene nova i stara verzija. Stara mi je bolja, sad mi dođe da čuvam taj lak još nekoliko god.

Usporedba
Mortiša, ne koristim MF, ali sad kad vidim ovu sliku - kupila bih si oba i nalakirala nokte naizmjence jednom i drugom bojom jer su totalno božićne.

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Divan je, a sviđa mi se i crveni jako!
Ja bi ih iskombinirala, svi prsti zeleno a samo jedan, recimo kažiprst crveni.
The planet is fine. The people are fucked.
Da, da i meni je tako s Essence lakovima. Upravo sad imam crveni s pukotinamaex_anais » wrote:Ja onda padam s marsa.

Danas ga skidam i nikad više.
A jedan njihov tirkizni je toliko gust da ga nikad nisam nosila, jer namazan izgleda očajno - ko da je star sto godina. Meni su Catrice super lakovi.
sviđa mi se Mortin zeleni.
moram priznati da razmišljam o kupovini ili tamnozelenog ili crnog
a mislila sam da se to nikad nece desiti. nunca.
eto, to mi je od ove teme
moram priznati da razmišljam o kupovini ili tamnozelenog ili crnog

a mislila sam da se to nikad nece desiti. nunca.
eto, to mi je od ove teme

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nisam luda.BoDerek » wrote: Da, da i meni je tako s Essence lakovima. Upravo sad imam crveni s pukotinama
Danas ga skidam i nikad više.
A jedan njihov tirkizni je toliko gust da ga nikad nisam nosila, jer namazan izgleda očajno - ko da je star sto godina. Meni su Catrice super lakovi.

Eno im njihovih 11 kn, koliko već. Radije ću kupiti jedan normalan nego tri smećasta.
- Beta ženka
Leš-lakoviMorticia » wrote:Pa i meni je od ove teme, nisam inače baš nosila te leš-lakove.![]()
Prokletstvo, pokvarile ste me.

Jebeš Morticiu koja ne nosi "leš-lak".

Btw, meni je essence čist' ok.

Od tih jeftinih S-he mi se pokvario.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-