Ban - Polina/faktotum

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 27 Dec 2011, 02:06

ElliQuinn » wrote:A gle, globalni si moderator: kako god ispadne s tom ćeš se temom bakćati ti. :D
Ma nisam ja to zapravo, to samo onako, na par dana. :D

Evo pogledaj ovo:
Hekatonhir wrote:Zekoslava, ponavljam - radi kako misliš da treba. Vjerujem ti, stojim iza tebe. Pametna si, dobra i dosljedna. Jedan si od najboljih forumaša koje sam ikad upoznao. Samo naprijed. :)
I kako da ja onda ne posumnjam u vaše motive? Ovaj čiča me predložio, ti sudjelovala u toj prljavoj raboti... Meni sve ovo skupa miriše na podvođenje i tako to. :cerek:

No da, ajmo ozbiljno. Odlučih da Šmokljina tema ostaje zaključana jer čišćenje nema smisla, previše je offtopica bilo i prije ovoga događaja. Drugo, ako tkogod želi razgovarati o forumhaeru, neka o tome otvori temu, bilo ovdje, bilo na OSO, ovisno o tome kakvu razinu diskusije preferira. U načelu nije loše da takva tema postoji, ali i nije to baš neki materijal za raspravu. No, tko voli, nek' izvoli. Dokle god se te stvari budu spominjale na drugim temama, koje za to nisu predviđene, i dalje će biti smatrane offtopicom, a moderatori forumhaera ovdje su trkeljaši ko i svi drugi, pa će se tako i provokacije na račun njihova tamošnjeg angažmana tretirati kao bilo kakve druge provokacije, dakle kao trolanje. Također, na ppdf-u Trkeljanje postoji tema Ajmo se svaDŽati. Izvorno nije bila namijenjena stvarnom svađanju, ali na njoj su se već vodili neki razgovori s moderatorima s forumhaera, pa može poslužiti i dalje. Za razgovor, ne za svađu. Imajte na umu i tu opciju.

Polinin je ban istekao i nije trodnevni, kako je ispočetka izgledalo, nego jednodnevni. Pogreška, to je Hek zaboravio napomenuti. U Rim je dobrodošla, Rimljanka ne mora biti, niti se mora asimilirati više nego što želi, ali ovih par jednostavnih pravila naše male kloake trebala bi poštovati. To je sve.

Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 02:08

Hekatonhir » wrote:I taj joj ban nitko neće skinuti.
Hekatonhir » wrote:
Polinino propitivanje svake funkcije foruma, od trajanja edita do načina moderiranja - jest najobičnije trolanje. Što se mene tiče, neka se vrati na svoj forum - na kojem je bog i batina, i na kojem je sve po njenom. Ali ovdje neće biti.

Banirao sam je jer živcira cijelu administraciju -
Hekatonhir » wrote: - ako ljude koje na osnovi višegodišnjeg pisanja smatram mjernim jedinicama za dobrotu, dobronamjernost, pamet i duhovitost živcira i u dvojbu dovodi Polinino pisanje, što misliš da sam trebao napraviti kao netko tko je odgovoran za ovo mjesto?
Hekatonhir » wrote:
Polina opet može pisati, ban je istekao. Vidjet ćemo je li štogod naučila.
Kad bi ti, Hek, naučio samo djelić onog što je Polina zaboravila, ovaj forum bi procvao.

No tvoje kontradiktorne izjave dovele su me u dvojbu, pa mi, molim, odgovori - iza koje od ovih pet izjava stojiš?
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 02:10

Zekoslawa » wrote:
Polinin je ban istekao i nije trodnevni, kako je ispočetka izgledalo, nego jednodnevni. Pogreška, to je Hek zaboravio napomenuti. U Rim je dobrodošla, Rimljanka ne mora biti, niti se mora asimilirati više nego što želi, ali ovih par jednostavnih pravila naše male kloake trebala bi poštovati. To je sve.
Ako baciš pogled na moj prethodni post neće ti Polinin ban izgledati kao pogreška.
Nije govno neg se pas posro.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 614 times
Been thanked: 954 times
Post 27 Dec 2011, 02:12

Polina Belilowsky » wrote: No tvoje kontradiktorne izjave dovele su me u dvojbu, pa mi, molim, odgovori - iza koje od ovih pet izjava stojiš?
Iza svih. Ništa u njima nije kontradiktorno - banirana si na jedan dan zato što si odlučila provocirati umjesto da prihvatiš dobronamjernu sugestiju.

Ništa nemam protiv tebe. Ali shvati - ovdje sam ja šef, a ne ti.
Potpisi su za budale.
Zekoslawa

Post 27 Dec 2011, 02:14

Čuj, nije valjda da misliš da ja ne mogu provjeriti koliko ti je trajanje bana bilo? Trebao ti je isteći 28. 12. u ponoć. Rekoh to Heku, a on na to da je stavio 27. Ja pak da nije, a on Elli da ga skine. Tako to bješe. I ne, nitko to nije mijenjao, ja sam popodne vidjela da je trodnevni, ne jednodnevni, kako sam na početku mislila.

Tu rečenicu da ti ban nitko neće skinuti shvatila sam kao da je prešućen onaj dio "za razliku od judolinova".

BTW, jesi ti Bandić? :D
Stitch
Head Honcho
Post 27 Dec 2011, 02:17

Zekoslawa » wrote:Čuj, nije valjda da misliš da ja ne mogu provjeriti koliko ti je trajanje bana bilo? Trebao ti je isteći 28. 12. u ponoć. Rekoh to Heku, a on na to da je stavio 27. Ja pak da nije, a on Elli da ga skine. Tako to bješe.
Jest, napisao sam sinoć 27. 12., ali kako mi je to prvi ban - nisam znao da će zapravo trajati do 28. 12.
Potpisi su za budale.
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 02:22

Hekatonhir » wrote:Iza svih. Ništa u njima nije kontradiktorno - banirana si na jedan dan zato što si odlučila provocirati umjesto da prihvatiš dobronamjernu sugestiju.

Ništa nemam protiv tebe. Ali shvati - ovdje sam ja šef, a ne ti.
Sve je u njima kontradiktorno, počev od priznanja da nisam banirana radi postova nego radi netrpeljivosti osoba koje moderiraju/administriraju, pa do sramnog fakta da da običan upit novog člana o duljini trajanja opcije edit u tebe i tvojih modova izaziva nelagodu.

Moraš skužit (moraš to kao admin) da forum ne znači samo chat i preseravanje o štitnicima za uši, te da na forumu ima članova koji ozbiljno i argumentirano pišu, pa im je duljina trajanja edita od velike važnosti.

Tvoj upis o modovima koje živcira sama Polinina pojava udara u temelje ovog i sviju foruma, jer doslovce znači da nije dovoljno da je čovjek punoljetan, pismen i mentalno zdrav da bi postao članom foruma, nego mora ispunjavati i dodatne uvjete. Koje?
Morati ćeš to dodati u Pravila foruma, jer će ti se kroz mjesec-dva pojaviti neka nova Polina i ponovno ćeš bit u problemu.
Stitch
Head Honcho
Post 27 Dec 2011, 02:27

Gledaj, na tvoje mi se smiješne optužbe uopće ne da odgovarati. "Netrpeljivost" nije netrpeljivost nego činjenica da na svaki post odgovaraš s "... ali na mom je forumu tako i tako". To, priznat ćeš, živcira.

Ako hoćeš permu, rado ću ti udovoljiti. Ali imaš samo jedan izbor: ili ćeš prestati sad, ili te neće biti. Kraj rasprave.
Potpisi su za budale.
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 02:43

Hekatonhir » wrote:Gledaj, na tvoje mi se smiješne optužbe uopće ne da odgovarati. "Netrpeljivost" nije netrpeljivost nego činjenica da na svaki post odgovaraš s "... ali na mom je forumu tako i tako". To, priznat ćeš, živcira.

Ako hoćeš permu, rado ću ti udovoljiti. Ali imaš samo jedan izbor: ili ćeš prestati sad, ili te neće biti. Kraj rasprave.
Niti te optužujem, nit tu ima išta smiješnoga.

Pitala sam administratoricu Elli o duljini trajanja opcije edit. BEZ spominjanja "mojeg foruma". Ne vjeruješ li, nek ti pokaže PP.

S čim da prestanem? Punopravni sam član foruma. Ne misliš li tako, slobodno me permabaniraj.
Nitko ne dolazi na forum da bi šutio.
Stitch
Head Honcho
Post 27 Dec 2011, 02:48

Nitko ne dolazi ni da bi provocirao. A ti se ničim drugim ne baviš osim provociranjem. Ostavimo li "upućene" članove poput Bete po strani - svi su se ovdje već pitali zašto se baviš samo moderaturom i moderatorima, zašto nigdje drugdje ne pišeš.

Uostalom, rekao sam ti što sam imao. Napiši još jedan sličan post, i dobit ćeš permaban. Zaboli me čuna što će Beta i njoj slični misliti o tome.
Potpisi su za budale.
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 02:50

Hekatonhir » wrote:Nitko ne dolazi ni da bi provocirao. A ti se ničim drugim ne baviš osim provociranjem. Ostavimo li "upućene" članove poput Bete po strani - svi su se ovdje već pitali zašto se baviš samo moderaturom i moderatorima, zašto nigdje drugdje ne pišeš.

Uostalom, rekao sam ti što sam imao. Napiši još jedan sličan post, i dobit ćeš permaban. Zaboli me čuna što će Beta i njoj slični misliti o tome.
Oprosti, ali ti i ja izgleda ne pišemo na istom forumu. Jesi li ti uopće čitao moje postove...??!

I daj se kontroliraj s tom ćunom, pliz.
Stitch
Head Honcho
Post 27 Dec 2011, 02:55

Polina Belilowsky » wrote: Oprosti, ali ti i ja izgleda ne pišemo na istom forumu. Jesi li ti uopće čitao moje postove...??!

I daj se kontroliraj s tom ćunom, pliz.
Nemam se ja što kontrolirati. Ti se ne kontroliraš. Progledao sam ti kroz prste za kloniranje i vrijeđanje - što bih još trebao? Tek ti je istekao ban - i već nastavljaš po starom. Daj se priberi. Nogometnim rječnikom rečeno - imaš već dovoljno prekršaja.

Ako ti je do pisanja, piši. Ali budi korektna.
Potpisi su za budale.
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 02:59

Hekatonhir » wrote:
Nemam se ja što kontrolirati. Ti se ne kontroliraš. Progledao sam ti kroz prste za kloniranje i vrijeđanje - što bih još trebao? Tek ti je istekao ban - i već nastavljaš po starom. Daj se priberi. Nogometnim rječnikom rečeno - imaš već dovoljno prekršaja.

Ako ti je do pisanja, piši. Ali budi korektna.
Smeta me takav način pisanja kad dolazi od admina (ćuna, primjerice).

'Progledao' si mi za kloniranje? Da si omogućio komunikaciju permabaniranih s modovima ne bih se imala potrebe klonirat.

Ja ti sa svoje strane obećavam da nikad više neću spomenut "svoj forum".
Vrlo sam korektna i držim da bi trebao produljit edit opciju.
Stitch
Head Honcho
Post 27 Dec 2011, 03:00

O editiranju smo glasovali. Neće se mijenjati.
Potpisi su za budale.
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 03:03

Hekatonhir » wrote:O editiranju smo glasovali. Neće se mijenjati.
Hvala ti.
Ako se šmokljan opet požali da je forum dosadan, glasujte ponovno.
Zekoslawa

Post 27 Dec 2011, 03:11

Polina Belilowsky » wrote: Smeta me takav način pisanja kad dolazi od admina (ćuna, primjerice).

'Progledao' si mi za kloniranje? Da si omogućio komunikaciju permabaniranih s modovima ne bih se imala potrebe klonirat.
Smijem ti nešto reći, Polina? Kao savjet, kritiku, shvati kako hoćeš.
Vidiš, o komunikaciji s baniranima razgovarali smo mnogo puta. Stvarno mnogo. Još u samim počecima. I naprosto za to nemamo rješenje, dakle ništa od Kutka za banirane i slično. I kad znaš da je to tako, a znaš, jer si razgovarala o tome prije samo koji dan, odakle ti ovakav napadački i optužujući gard? Daj, ono, možda Hek nije najsimpatičniji stvor na svijetu, ali nije kriv i za ono za što ne može biti kriv. Čisto tehnički. I onda se čudiš što čovjek popizdi. I što spominje svoju č... pardon, kurac. Ja ga zastupam kad treba biti fin. :cerek:
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 03:17

Zekoslawa » wrote: Smijem ti nešto reći, Polina? Kao savjet, kritiku, shvati kako hoćeš.
Vidiš, o komunikaciji s baniranima razgovarali smo mnogo puta. Stvarno mnogo. Još u samim počecima. I naprosto za to nemamo rješenje, dakle ništa od Kutka za banirane i slično. I kad znaš da je to tako, a znaš, jer si razgovarala o tome prije samo koji dan, odakle ti ovakav napadački i optužujući gard? Daj, ono, možda Hek nije najsimpatičniji stvor na svijetu, ali nije kriv i za ono za što ne može biti kriv. Čisto tehnički. I onda se čudiš što čovjek popizdi. I što spominje svoju č... pardon, kurac. Ja ga zastupam kad treba biti fin. :cerek:
Smiješ mi reći.
Ali reći ću i ja tebi: mene se ne tiče komunikacija s baniranima (preča mi je edit opcija) jer zapravo ban ničim nisam zaslužila. A ovdje se trkelja i gađa terminima 'jednodnevni ban', 'permaban', 'nervira nas', 'živcira nas'... daj se više odluči za jedno, ma što to bilo. I on i ti i cijela moderacija foruma.

Ma što se dogodilo na forumu, neću u postovima spominjat spolovilo.
Zekoslawa

Post 27 Dec 2011, 03:34

Polina Belilowsky » wrote: Smiješ mi reći.
Ali reći ću i ja tebi: mene se ne tiče komunikacija s baniranima (preča mi je edit opcija) jer zapravo ban ničim nisam zaslužila. A ovdje se trkelja i gađa terminima 'jednodnevni ban', 'permaban', 'nervira nas', 'živcira nas'... daj se više odluči za jedno, ma što to bilo. I on i ti i cijela moderacija foruma.

Ma što se dogodilo na forumu, neću u postovima spominjat spolovilo.
Htjedoh ti zapravo reći da znaš kako stoje stvari s tim što bi trebalo biti kutak za banirane i znaš da to nemamo i rekli smo ti zašto nemamo, ali tebe to nije spriječilo da kažeš "Izvoli to osigurati!" Onako, letimičnim pogledom po tvojim postovima uočavam poveću količinu imperativa, a oni nikome nisu omiljeni glagolski način.

Što da se odlučimo? Ženo božja, ponavljam: Jedini ban koji si dobila trebao je trajati tri dana, ali greškom. Bio je, naime, zamišljen kao jednodnevni. A što nas točno nervira, barem mene, vidi u gornjem dijelu posta.

Premda sam i sama takva da počesto zvučim odrešitije nego što zbilja mislim, i premda je ovo pisana komunikacija, pa nije isključena mogućnost da se koji put krivo shvatimo, u cijeloj je priči itekako bitan samopregled. Ilitiga, umiljato janje siše koga hoće i tako to. Trebala bi i ti onda biti koliko-toliko svjesna da ljudima nerijetko u tvojim postovim promiče bilo što osim tog zapovjednog tona i napadačkog stava.

Kurac, pička, sisa, tulipan. :cerek:
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 03:51

Zekoslawa » wrote: Htjedoh ti zapravo reći da znaš kako stoje stvari s tim što bi trebalo biti kutak za banirane i znaš da to nemamo i rekli smo ti zašto nemamo, ali tebe to nije spriječilo da kažeš "Izvoli to osigurati!" Onako, letimičnim pogledom po tvojim postovima uočavam poveću količinu imperativa, a oni nikome nisu omiljeni glagolski način.

Što da se odlučimo? Ženo božja, ponavljam: Jedini ban koji si dobila trebao je trajati tri dana, ali greškom. Bio je, naime, zamišljen kao jednodnevni. A što nas točno nervira, barem mene, vidi u gornjem dijelu posta.

Premda sam i sama takva da počesto zvučim odrešitije nego što zbilja mislim, i premda je ovo pisana komunikacija, pa nije isključena mogućnost da se koji put krivo shvatimo, u cijeloj je priči itekako bitan samopregled. Ilitiga, umiljato janje siše koga hoće i tako to. Trebala bi i ti onda biti koliko-toliko svjesna da ljudima nerijetko u tvojim postovim promiče bilo što osim tog zapovjednog tona i napadačkog stava.

Kurac, pička, sisa, tulipan. :cerek:
Oprosti, ali nisam svjesna toga. Nikoga ne napadam niti ikom išta naređujem. Ali nov sam član i želim znati sve što mi treba za nesmetano postanje.

Dobila sam ban za koji je Hek osobno napisao da je permaban te da se neće micati. To stoji na forumu.
Eks

Post 27 Dec 2011, 03:57

Polina Belilowsky » wrote:
Oprosti, ali nisam svjesna toga. Nikoga ne napadam niti ikom išta naređujem. Ali nov sam član i želim znati sve što mi treba za nesmetano postanje.

Dobila sam ban za koji je Hek osobno napisao da je permaban te da se neće micati. To stoji na forumu.
To se odnosilo na tvog klona, ne na tvoj nick
Hekatonhir wrote: Usput, Polinin klon upućen je na vječno hlađenje. Neće nam se više pridružiti.
Zekoslawa

Post 27 Dec 2011, 04:03

Polina, jebemu miša, sinoć je na moderatorskom napisao "jedan dan". Sinoć, dakle čim ti je dao ban. Drugo, lijepo ti rekoh da sam provjerila koliko ti traje ban. Prvo me začudilo što je uopće trodnevni, pa sam pitala Elli, poslije sam im poslala oboma PM i onda smo konačno riješili taj nesporazum i ban ti je skinut otprilike u vrijeme kad bi ionako istekao. Plus, dobro kaže ex - možda misliš na ovaj dio koji se odnosio na forestera, ilitiga na tvoj klon.

Ne kažem da napadaš ili da naređuješ, ali tako nerijetko zvučiš. A ne kažem ti nužno ni da to mijenjaš, samo u pokušaju da raščlanimo uzroke i posljedice primjećujem da možda nisi svjesna kako sa strane izgleda ova komunikacija.
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 04:09

Zekoslawa » wrote: Polina, jebemu miša, sinoć je na moderatorskom napisao "jedan dan". Sinoć, dakle čim ti je dao ban. Drugo, lijepo ti rekoh da sam provjerila koliko ti traje ban. Prvo me začudilo što je uopće trodnevni, pa sam pitala Elli, poslije sam im poslala oboma PM i onda smo konačno riješili taj nesporazum i ban ti je skinut otprilike u vrijeme kad bi ionako istekao. Plus, dobro kaže ex - možda misliš na ovaj dio koji se odnosio na forestera, ilitiga na tvoj klon.

Ne kažem da napadaš ili da naređuješ, ali tako nerijetko zvučiš. A ne kažem ti nužno ni da to mijenjaš, samo u pokušaju da raščlanimo uzroke i posljedice primjećujem da možda nisi svjesna kako sa strane izgleda ova komunikacija.
Ex anais, ti si neki padobranac, što li? Evo posta.
Hekatonhir » wrote: Usput, Polina će se malo odmoriti od trolanja. I taj joj ban nitko neće skinuti.
A ti Zec isto pogledaj "i-taj-joj-ban-nitko-neće-skinuti" post. Zvuči li to kao "jedan dan"?

Možda je moje pisanje tebi tako zazvučalo, ali to nikako nije bilo "nerijetko", jer sam ja zapravo najviše na Čitanju, Filmu i Glazbi gdje nema komunikacije - svak piše svoje.
Zekoslawa

Post 27 Dec 2011, 04:11

Čini mi se da i ovdje svatko piše svoje. Bi li bila toliko ljubazna da napišeš što je Hekatonhir napisao sinoć u 1.55 na moderatorskom?
Eks

Post 27 Dec 2011, 04:11

Ex anais, ti si neki padobranac, što li? Evo posta.

A ti Zec isto pogledaj "i-taj-joj-ban-nitko-neće-skinuti" post. Zvuči li to kao "jedan dan"?

Možda je moje pisanje tebi tako zazvučalo, ali to nikako nije bilo "nerijetko", jer sam ja zapravo najviše na Čitanju i Filmu gdje nema komunikacije - svak piše svoje.
Nisam padobranac, nema potrebe za takvim tonom. Pratim raspravu od samog početka.

Da, zvuči na jedan dan u kontekstu toga da je npr. judolinu bio dan ban pa odmah skinut. Dakle, upozorio je da ti taj ban dok isti traje nitko neće skinuti. Jasno da ne može biti jasnije. Nije rekao "taj permaban joj nitko neće skinuti".

Mislim da se zbilja nepotrebno žestiš.
Polina Belilowsky

Post 27 Dec 2011, 04:14

Zekoslawa » wrote:Čini mi se da i ovdje svatko piše svoje. Bi li bila toliko ljubazna da napišeš što je Hekatonhir napisao sinoć u 1.55 na moderatorskom?
Sinoć u 1.55 ja sam bila banirana; nisam vidjela ni forum ni moderatorski.
  • Information