Pa to ovisi koja je ciljana skupina, prilagodit ćemo ju lako.Tea Tree » wrote: Joj, nemoj. Već su tu moja, nešto veća, stopala, radi stabilnosti u regiji.![]()
Može li nositi Marte ili moraju biti štikle?
Drugi summit Nesvrstanih
Dogovorit ćemo se, ja sam uvijek spremna dijeliti
Desire makes slaves out of kings.
Balaviji je od sina. Taj je zapeo u petnaestoj.Tea Tree » wrote: Neću tatu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Polako, ne moraš ga odmah bacit. Šalji dalje. Meni.Tea Tree » wrote: Neću tatu.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Prava adresa. Voli da ga se odgaja.Perzefona » wrote: Polako, ne moraš ga odmah bacit. Šalji dalje. Meni.
Bezobrazan je, rećemo prost?Margarita » wrote: Prava adresa. Voli da ga se odgaja.
Treba mu objasniti refleks jata. Onako kako samo ti znaš.Perzefona » wrote: Bezobrazan je, rećemo prost?
Margarita » wrote: Treba mu objasniti refleks jata. Onako kako samo ti znaš.
A ostali, ovaj, refleksi štimaju?
Aha, čak su i uščuvani.
Nego, sad me sjetilo, koju gramatiku i pravopis preporučuješ za listanje pred maturu?
Nemam pojma. Istinabog, imam doma hrpu tih testova iz prijašnjih godina, nisam ih ni pogledala, a stariji mi je maturant.Margarita » wrote: Aha, čak su i uščuvani.
Nego, sad me sjetilo, koju gramatiku i pravopis preporučuješ za listanje pred maturu?
Mislim da je svaka gramatika dobra. Pravopis bi već mogao biti škakljiv. Treba vidjeti kojim su se koristiili sastavljači testova. Javim ti kad to malo proučim.
BTW, bila na zamjeni jedan dan i napisala na ploču zadaci. Razredom je prošao žagor "ova je nepismena"
Dobila jedan tvoj pm i odgovorila na njega.Perzefona » wrote: Sad sam se sjetila da ne razgovaram s tobom. Nisi mi odgovorila na PM.
Groupie :cerek:
Jel to ona kategoria 80+ ?Tea Tree » wrote: Pa ja sam već puno puta rekla javno da hoću maloljetnika. (ili bar starijeg punoljetnika)
Jel' to sad frka neka?![]()
Perzefona » wrote: Nije stiglo. Mislim da je onaj poštar Pero sa ŽuD-a opet nešto usro.
To mu prelazi u naviku.
Evo, šaljem samo tebi.Perzefona » wrote:Opet je poruka imala više primatelja. Nije došla. Kad ću ja imat u nečijem životu ekskluzivu, kad, kad?
- Lord Byron
Meni se poruka vratila. You cannot send pics of such huge objects. Sorry
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
A mi imamo registrirane muškarce? Prvi glas.Nica » wrote:Inače, ovo nije prvi put da mi poruke samo nestanu, mislim da me ovaj forum ne voli.Tko zna što sve drugi nisu dobili od mene i što ja nisam dobila. Možda su mi muškarci slali lascivne pm-ove, a ja ni ne znam.
Pa mogao si poslati svoju sliku.Lord Byron » wrote:Meni se poruka vratila. You cannot send pics of such huge objects. Sorry
Nemam pojma, nisam dobila pm-ove kao dokaz.ElliQuinn wrote: A mi imamo registrirane muškarce? Prvi glas.
-
- Information
-