Drugi summit Nesvrstanih
To će biti Pošićno čudo!ex_anais » wrote:
Pih, zbunit ćemo ih. Uostalom, naša The Žena će biti toliko uvjerljiva da ih neće biti ni briga.
Sabaa, izvrsna ideja!!!!![]()
Samo, nemojte reći Lordu.
The planet is fine. The people are fucked.
Stari će biti lijupomorni.ex_anais » wrote:Što ako nekoga zaista zavede?Novog, mislim.
Groupie :cerek:
Možemo izvlačiti šibice i poslati izaslanicu.ex_anais » wrote:Što ako nekoga zaista zavede?Novog, mislim.
Naravno, ako novi bude čemu!
Pa onda ćemo se naći s njim na kavi.ex_anais » wrote:Što ako nekoga zaista zavede?Novog, mislim.
Ma ne izaslanicu, ne, ne!
Zamisli tog sretnika, očekuje jednu ženu na dejtu, dobije ih 10-15. Ne kvarite veselje Novom.
Grebeš se da bude tvoj, već vidim.ex_anais » wrote:Što ako nekoga zaista zavede?Novog, mislim.
Morat ćemo se dogovoriti kako ćemo ih raspoređivati. Prvo, molim, potrebitima.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Tea Tree » wrote: Pa onda ćemo se naći s njim na kavi.
Ma ne izaslanicu, ne, ne!
Zamisli tog sretnika, očekuje jednu ženu na dejtu, dobije ih 10-15. Ne kvarite veselje Novom. :xzub o:d:
Ja?Perzefona wrote: Grebeš se da bude tvoj, već vidim.
Morat ćemo se dogovoriti kako ćemo ih raspoređivati. Prvo, molim, potrebitima.![]()
Ma ne.
Kako ćemo dokazati koja je najpotrebitija?
Starog.Tea Tree » wrote: Ma neće, vidiš da klepamo projekt i The Muškarca. Imat će i stari svog konja za trku.![]()
A, zavisi i kakav će biti novi.ex_anais » wrote: Kako ćemo dokazati koja je najpotrebitija?
:maloljetnik meni:
Dobro je, ja i ti se nikad nećemo potući oko tog.Tea Tree » wrote: A, zavisi i kakav će biti novi.
:maloljetnik meni:
Morat ćemo igrat na povjerenje i poštenje. Ak ne ide drukčije, onda pošteno. Prijaviš potrebu. I onda glasamo koja je od nas najjadnija. Ako se nađe ona koja bi rado ponijela tu lentu, njezin je.ex_anais » wrote: Kako ćemo dokazati koja je najpotrebitija?
O, ali to ne smijemo javno.Perzefona » wrote: Morat ćemo igrat na povjerenje i poštenje. Ak ne ide drukčije, onda pošteno. Prijaviš potrebu. I onda glasamo koja je od nas najjadnija. Ako se nađe ona koja bi rado ponijela tu lentu, njezin je.
Pa ja sam već puno puta rekla javno da hoću maloljetnika. (ili bar starijeg punoljetnika
Jel' to sad frka neka?
Onda ko na foto natječaju, anonimo, a prijave se šalju moderatoru od povjerenja.
Bez plavih koverti, naravno.
Zašto? To će spriječiti Vodenu da prijavljuje obrnute situacije i trlja nam sol na rane ako se bude htjela osladiti novim. A i to je nešto.
Vodena
:
Ma, meni ga možete posuditi na desetak minuta dok vi lakirate nokte.Perzefona » wrote: Morat ćemo igrat na povjerenje i poštenje. Ak ne ide drukčije, onda pošteno. Prijaviš potrebu. I onda glasamo koja je od nas najjadnija. Ako se nađe ona koja bi rado ponijela tu lentu, njezin je.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ja ne lakiram nokte.Margarita » wrote: Ma, meni ga možete posuditi na desetak minuta dok vi lakirate nokte.
Nije.Tea Tree » wrote: Pa ja sam već puno puta rekla javno da hoću maloljetnika. (ili bar starijeg punoljetnika)
Jel' to sad frka neka?![]()
Mlado meso je uvijek poželjno prijavit.
Šaljemo Elli onda? Ali i ona sudjeluje.sabaa wrote: Onda ko na foto natječaju, anonimo, a prijave se šalju moderatoru od povjerenja.
Bez plavih koverti, naravno.
Hm, imaš ti i pravo.Perzefona wrote: Zašto? To će spriječiti Vodenu da prijavljuje obrnute situacije i trlja nam sol na rane ako se bude htjela osladiti novim. A i to je nešto.
Vodena
:
Ti petljaš oko depilacije, to još duže traje od lakiranja noktiju.Margarita » wrote: Ma, meni ga možete posuditi na desetak minuta dok vi lakirate nokte.
Dobro, dobro, nabavim ti čopor maturanata. Eno ih ogledavaju se kojeg bi komada upecali da s njima slavi Novu.Tea Tree » wrote: Pa ja sam već puno puta rekla javno da hoću maloljetnika. (ili bar starijeg punoljetnika)
Jel' to sad frka neka?![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-