Drugi summit Nesvrstanih

Stare teme i začeci foruma
Silajn

Post 26 Dec 2011, 12:50

Kaj je vama, ženetine, još će ispast da sam slijepa od ljubavi :zubo: Ili luda općenito, a? Jest da se cerečim oko glave čim progovori...

Perzefona

Post 26 Dec 2011, 13:03

Tea Tree » wrote:

Što ti daješ?
Kvocanje? :rofl: Znam, nije poželjno. Ali treba misliti i na autentičnost modela. :rofl: Detelji kad dođemo do softvera.
Ja sam zaboravila napomenuti da dajem i stopala br. 41-42. Da budemo stabilni. :xzubo: :xd:
Sa svojim stopalima 36 na visinu neproporcionalnu takvoj nožici, mogu samo reć da sam laka žena, tj. lako padam. Al neću da nam model bude droljast. :zubo:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Tea Tree

Post 26 Dec 2011, 13:07

Silajn » wrote:Kaj je vama, ženetine, još će ispast da sam slijepa od ljubavi :zubo: Ili luda općenito, a? Jest da se cerečim oko glave čim progovori...
Daj nam njegove dijelove za The Muškarca. Sada, dok spava ili barem dok ne gleda. :xzubo:
Nekako imam osjećaj da neće dati dobrovoljno. :xd:
Silajn

Post 26 Dec 2011, 13:11

Tea Tree » wrote: Daj nam njegove dijelove za The Muškarca. Sada, dok spava ili barem dok ne gleda. :xzubo:
Nekako imam osjećaj da neće dati dobrovoljno. :xd:
Nije doma, ali je upravo najavio da dolazi. Prilažem običaj da se najavi :zubo:

Edit: hardver još sklapamo, a? Onda noge.
Eks

Post 26 Dec 2011, 13:41

Psujem na monitor već pet minuta. Gasi se. :mama:
Ne znam dal da priložim svoju smotanost? To zna navodno biti simpatično. :trep: :misli:

edit: upravo se pitam tko je taj jedan skriveni, a onda sam se sjetila da sam to ja petljala jutros. :facepalm: :facepalm:
Tea Tree

Post 26 Dec 2011, 13:43

ex_anais » wrote:Psujem na monitor već pet minuta. Gasi se. :mama:
Ne znam dal da priložim svoju smotanost? To zna navodno biti simpatično. :trep: :misli:
Na laptopu ili kompu?

Naravno da zna biti simpatično, znaš da vole pomagati i spašavati damu u nevolji. :xzubo: :xd:
Edit: kakav skriveni?
Eks

Post 26 Dec 2011, 13:45

Tea Tree » wrote: Na laptopu ili kompu?

Naravno da zna biti simpatično, znaš da vole pomagati i spašavati damu u nevolji. :xzubo: :xd:
Edit: kakav skriveni?
Kompu. Al' to već traje tako dvije godine. On cvrči i gasi se, ja psujem. :love:
Naravno da nisam pitala servisera kad je bio. :facepalm:

Ma ja sam petljala po opcijama za hidden pa se čudim tko je taj 1 hidden na forumu. :rofl:
Perzefona

Post 26 Dec 2011, 13:49

Tea Tree » wrote:

Ne bih vam htjela rušit iluzije, ali nije baš tako. Oni misle da to vole, ali najebala si ako se osloniš na to da će te on iizvuć iz nevolje. Svakako, poželjno je znati mu ostaviti dojam da te baš spasio i da si bez njega izgubljena. :zubo:
Tea Tree

Post 26 Dec 2011, 13:49

ex_anais » wrote:
Kompu. Al' to već traje tako dvije godine. On cvrči i gasi se, ja psujem. :love:
Naravno da nisam pitala servisera kad je bio. :facepalm:

Ma ja sam petljala po opcijama za hidden pa se čudim tko je taj 1 hidden na forumu. :rofl:
Nemoj ti k'o Polina, ona je nešto stalno bila hidden. :xzubo: :xd:
Na monitoru probaj zamijeniti kabel, nešto mi izgleda kao da se u njemu gubi kontakt.
Ne moraš ga odmah kupovati, posudi od susjeda (možeš od onog :xd: ) čisto da vidiš radi li se o tome,
Eks

Post 26 Dec 2011, 13:50

Perzefona » wrote:Ne bih vam htjela rušit iluzije, ali nije baš tako. Oni misle da to vole, ali najebala si ako se osloniš na to da će te on iizvuć iz nevolje. Svakako, poželjno je znati mu ostaviti dojam da te baš spasio i da si bez njega izgubljena. :zubo:
Ma vidi je cinične. :xzubo:
Perzefona

Post 26 Dec 2011, 13:51

ex_anais » wrote:
Ma vidi je cinične. :xzubo:
Ma ko da me ne znaš. I onda me ideš zajebavat tamo. :tuzni:
Eks

Post 26 Dec 2011, 13:52

Tea Tree » wrote: Nemoj ti k'o Polina, ona je nešto stalno bila hidden. :xzubo: :xd:
Na monitoru probaj zamijeniti kabel, nešto mi izgleda kao da se u njemu gubi kontakt.
Ne moraš ga odmah kupovati, posudi od susjeda (možeš od onog :xd: ) čisto da vidiš radi li se o tome,
:eek: :rofl:

I ja mislim da je kabel. No, ja sam osoba koja nikad nije kupila kabel za printer jer kad je kupovala komp i pripadajuće mu dijelove nije dobila taj isti kabel. Bila sam lijena kupiti.
Poše, tko će mene ženit. :crying:

Perzefona » wrote: Ma ko da me ne znaš. I onda me ideš zajebavat tamo. :tuzni:
:grli: :xzubo:
Tea Tree

Post 26 Dec 2011, 13:54

Perzefona » wrote:Ne bih vam htjela rušit iluzije, ali nije baš tako. Oni misle da to vole, ali najebala si ako se osloniš na to da će te on iizvuć iz nevolje. Svakako, poželjno je znati mu ostaviti dojam da te baš spasio i da si bez njega izgubljena. :zubo:
Joooj, život me naučio da se treba uzdati u se i u svoje kljuse. :xzubo: :xd:
I onda po putu zaboravim da bi trebalo ostavljati taj dojam.

Inače mi je super kad mi lik na benzinskoj hoće uliti ulje u auto, pretpostavljajući da ja to ne znam.
Ne reagiram na to, namjera je dobra pa se uglavnom zahvalim. Ali se u sebi zapitam zna li on uliti sok u čašu? Jednako je zahtjevno.
Perzefona

Post 26 Dec 2011, 14:10

Tea Tree » wrote: Joooj, život me naučio da se treba uzdati u se i u svoje kljuse. :xzubo: :xd:
I onda po putu zaboravim da bi trebalo ostavljati taj dojam.

Inače mi je super kad mi lik na benzinskoj hoće uliti ulje u auto, pretpostavljajući da ja to ne znam.
Ne reagiram na to, namjera je dobra pa se uglavnom zahvalim. Ali se u sebi zapitam zna li on uliti sok u čašu? Jednako je zahtjevno.
Ja im sve dam. :radodajka:
I da toče benzin, ulje, provjere tlak u gumama, dala bih im i da plate umjesto mene. Ali to se još nitko nije sjetio. :zubo:
Tea Tree

Post 26 Dec 2011, 17:52

Perzefona » wrote: .... dala bih im i da plate umjesto mene. Ali to se još nitko nije sjetio. :zubo:
Pa vidiš đubradi! Ne pitaju se što bi žene htjele, samo gledaju što je njima lakše. :xzubo: :xd:
Eks

Post 26 Dec 2011, 18:20

Jučer sam počela gledati neku romantičnu komediju i skužila kako me forum deformirao. Naime, tip bari curu na početku, fin, krasan, dosadan. Ona mu svisoka očita bukvicu, dakle popije tipičan US-ovski odjeb :xzubo: , ali umjesto da ode na forum plakati zadere se za njom "Kučko" nešto u stilu "koga ćeš ti zajebavati". I ona mu na to priprijeti fizičkim nasiljem, a onda joj on još nadoda da je drolja i tad se strastveno poljube i kasnije ju (još jedan forumski moment) pribije uza zid u wcu i izjebe.
U ostatku filma je on divan i krasan, a oni sretni i krasni.
S tim da sam ja cijelo vrijeme vrtjela početnu scenu i bila wtf. :rofl:
Pa se nešto pitam, kako bi takav ulet prošao u RL. :xzubo:
I nešto o nasilju i seksu. :misli:
Tea Tree

Post 26 Dec 2011, 18:24

Uh, uh, uh! Teško mi je zamisliti da bi ovakav scenarij pod bilo kojim okolnostima prošao u stvarnosti.
OK, možda na način kako postoje razne ludosti (npr. forum o autobusima :xd: ), ali načelno - ne.
Ako neka žena frajeru očita bukvicu i još zaprijeti fizičkim nasiljem jer joj dosađuje, vjerojatnije je da je tako i mislila pa ne mogu zamisliti neki ludi seks iza toga. :xd:
Eks

Post 26 Dec 2011, 18:27

Tea Tree » wrote:Uh, uh, uh! Teško mi je zamisliti da bi ovakav scenarij pod bilo kojim okolnostima prošao u stvarnosti.
OK, možda na način kako postoje razne ludosti (npr. forum o autobusima :xd: ), ali načelno - ne.
Ako neka žena frajeru očita bukvicu i još zaprijeti fizičkim nasiljem jer joj dosađuje, vjerojatnije je da je tako i mislila pa ne mogu zamisliti neki ludi seks iza toga. :xd:
Šta ja znam, možda prolazi kod nekih nasilnih ženskih. :xzubo: Ali opet, onda bi bilo logično da se mlate u nastavku filma. Divna pouka kretenima za maštovite ulete. :facepalm:
Ne znam u koji su kurac otišle romkom ili sam ja postala perceptivnija. Oš bacit mozak na pašu i onda te tjeraju da se pitaš wtf.
Najžešća mi je ta preobrazba njega.. kao, on je inače micica, ali tad je bio nasilni kreten. :facepalm:
Margarita

Post 26 Dec 2011, 18:30

ex_anais » wrote: Naime, tip bari curu na početku, fin, krasan, dosadan. Ona mu svisoka očita bukvicu, dakle popije tipičan US-ovski odjeb :xzubo: , ali umjesto da ode na forum plakati zadere se za njom "Kučko" nešto u stilu "koga ćeš ti zajebavati". I ona mu na to priprijeti fizičkim nasiljem, a onda joj on još nadoda da je drolja i tad se strastveno poljube i kasnije ju (još jedan forumski moment) pribije uza zid u wcu i izjebe.
Ko da je judolino pisao scenarij.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Nica

Post 26 Dec 2011, 18:30

ex_anais » wrote:Jučer sam počela gledati neku romantičnu komediju i skužila kako me forum deformirao. Naime, tip bari curu na početku, fin, krasan, dosadan. Ona mu svisoka očita bukvicu, dakle popije tipičan US-ovski odjeb :xzubo: , ali umjesto da ode na forum plakati zadere se za njom "Kučko" nešto u stilu "koga ćeš ti zajebavati". I ona mu na to priprijeti fizičkim nasiljem, a onda joj on još nadoda da je drolja i tad se strastveno poljube i kasnije ju (još jedan forumski moment) pribije uza zid u wcu i izjebe.
U ostatku filma je on divan i krasan, a oni sretni i krasni.
S tim da sam ja cijelo vrijeme vrtjela početnu scenu i bila wtf. :rofl:
Pa se nešto pitam, kako bi takav ulet prošao u RL. :xzubo:
I nešto o nasilju i seksu. :misli:
Danas su se moja djeca posvađala. Kad su se već svađali na Badnjak i na Božić, zašto bi Stjepanovo bila iznimka. I moj sin njoj kaže da mu stalno prigovara kao da su u braku. :confused: S obzirom da ja nisam u braku, a ne žive s nikim drugim, pitam ga odakle mu to da se u braku treba stalno prigovarati, a on kaže "s filmova". Trebala sam se udati i pokazati im kako se to radi. :o :raspa:

Ah, da, nisam imala za koga. :kava:
Groupie :cerek:
Tea Tree

Post 26 Dec 2011, 18:33

ex_anais » wrote: Najžešća mi je ta preobrazba njega.. kao, on je inače micica, ali tad je bio nasilni kreten. :facepalm:
Da nije to ono: svi ga uvijek šikanirali, on je štreber i nitko ga ne jebe 5% i onda pukne kad ga još i ona odjebe i pokaže kakav može biti? :xd:
Kad je pojebe opet se smiri. Sve je u redu. :xzubo: :rofl:
Eks

Post 26 Dec 2011, 18:33

Margarita » wrote: Ko da je judolino pisao scenarij.
:rofl:
Nica wrote:
Danas su se moja djeca posvađala. Kad su se već svađali na Badnjak i na Božić, zašto bi Stjepanovo bila iznimka. I moj sin njoj kaže da mu stalno prigovara kao da su u braku. :c onfused: S obzirom da ja nisam u braku, a ne žive s nikim drugim, pitam ga odakle mu to da se u braku treba stalno prigovarati, a on kaže "s filmova". Trebala sam se udati i pokazati im kako se to radi. :o :raspa:

Ah, da, nisam imala za koga. :kava:
Pa da, uopće ne skužimo koliko nas filmovi uništavaju. Dok ne otkrijemo forum. Daj ti njima da se više logiraju. :xzubo:
Eks

Post 26 Dec 2011, 18:34

Tea Tree » wrote: Da nije to ono: svi ga uvijek šikanirali, on je štreber i nitko ga ne jebe 5% i onda pukne kad ga još i ona odjebe i pokaže kakav može biti? :xd:
Kad je pojebe opet se smiri. Sve je u redu. :xzubo: :rofl:
Braća nasilnici su ga tukli. :xzubo:
I onda mu je ona tumačila da im se treba suprostaviti konačno jer više nije dijete. :s
Naravno, opet su ga istukli. :rofl:
Nica

Post 26 Dec 2011, 18:36

ex_anais » wrote:
Pa da, uopće ne skužimo koliko nas filmovi uništavaju. Dok ne otkrijemo forum. Daj ti njima da se više logiraju. :xzubo:

To će čekati da dobiju svoj komp, moj nema kapaciteta za podnijeti tri forumaša. :D
Groupie :cerek:
Tea Tree

Post 26 Dec 2011, 18:39

Nica » wrote: I moj sin njoj kaže da mu stalno prigovara kao da su u braku. :confused: S obzirom da ja nisam u braku, a ne žive s nikim drugim, pitam ga odakle mu to da se u braku treba stalno prigovarati, a on kaže "s filmova".
Pa dobro, nije tako strašno. Vježbaju za bračne svađe. Zamisli da se nađu u tome nespremni?
Ako u njihovim brakovima ne bude svađa, samo će se ugodno iznenaditi. :xd:
U tom slučaju su džabe vježbali, jedino to.
  • Information