Drugi summit Nesvrstanih
S kim? The Muškarcem?Tea Tree » wrote:A, da je odmah učinimo trudnom pa da joj se dijete zove kao ja?
Joooj, evo ti problema! Tko će sad još i njega sklepat?
Vidiš, dobro bi nam došlo da imamo nekoga vještog u Photoshopu i da svaka priloži sliku od svog pojedinog "priloga" pa da imamo i kompletnu sliku The Žene.
Ima li koga?
Može, može, tu sam jak. Duša je moj forte i tako to. Javite se Mulici za detalje.Tea Tree » wrote:CHIRO!!! Ne viri nego daj duše! Jesi čuo!
Isuse, ja sam upravo pogledao 4 utakmice za redom.
Skinheadsi, takav si!
Pa od ovih muškaraca tu. Neka i oni ulože u svog Muškarca.Tea Tree » wrote: Joooj, evo ti problema! Tko će sad još i njega sklepat?
Vidiš, dobro bi nam došlo da imamo nekoga vještog u Photoshopu i da svaka priloži sliku od svog pojedinog "priloga" pa da imamo i kompletnu sliku The Žene.![]()
Ima li koga?
Nu je perverzne.Tea Tree wrote: E ništa od duše za danas. Od ovoga je duši potreban oporavak.![]()
Pa ako samo dva ne budu za suradnju, neće nam ostati ništa.
Ja perverzna?!? Zamisli na što liči čovjek koji je pogledao četiri utakmice zaredom?Tea Tree wrote: E ništa od duše za danas. Od ovoga je duši potreban oporavak.
Nu je perverzne.
I to ne samo duša. Ruke, noge, guzica, sve se spigalo, zgnječilo i zgužvalo.
To je šest sati nogometa u komadu! Pa znaš li ti što je to?
Ne znam mogu li to razumjeti čak i ako je sam nogometaš.
Edit: nešto sam ujebala s kvotom, ne mogu to više popravljat, skoro je 5. Razumjet će se.
Ne znam mogu li se nositi s nogometom. Preteško je to za moju neromantičnu dušu.ex_anais » wrote:Ma bit će oni za suradnju, hvalisavi su. I ima ih dovoljno takvih.![]()
Da, da, oporavila bi ti njega.
Nisi ni ti bolja. Zbog ovakvih se oni i okreću nogometu i Žuji.
Edit: aha, da, zaboravih na The Muškarca.
Pa evo, probajmo, ali nekako nisam sigurna u uspjeh.
Chiro je sada tu. Chiro, što daješ za kamen temeljac za projekt?
Ne budi škrt.
Mijenjaju nas gorim.Tea Tree » wrote: Ne znam mogu li se nositi s nogometom. Preteško je to za moju neromantičnu dušu.
Nisi ni ti bolja. Zbog ovakvih se oni i okreću nogometu i Žuji.![]()
Ni temeljca? Aj dobro, aj bok!Chiro » wrote:Mislio sam pogledati i petu, ali ipak ću na spavanje. Laku noć, cure, idem odmoriti svoju prekrasnu dušu.
Sad su u dva posta već četiri ova koja mašu.
Odoh i ja, ne vidim više. Evo malo romantike.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Epidemija iskrenosti... valjda od blagdanskog alkohola i prejedanja.Perzefona » wrote:Poše, koliko se natežete sa sastavljem The Žene. Gdje je nestao dobar forumski običaj da se podrazumijeva da je svaka od nas upravo ta. Četvorka minimalno i tak...
Helou
Nit sam se prejela, nit sam se bitno napila, ali sam se naspavala
Sad se pokušavam prisilit napravit raspored za danas, idući tjedan i iduću godinu
, ali mi je postalo malo muka kad sam vidjela koliko posla imam pa sam došla tu gubit vrijeme
Mislim da je jedini sastojak koji mogu priložit za The Ženu moja iznimno blaga narav 
Ma kakva ženolika, nećeš za žene davati priloge nego vidiš da sastavljamo i The Muškarca.MightyMe » wrote:Ne ide ovo dobro, čini mi se... Ja bi nešto donirao, al ni jedna moja kvaliteta mi nije dovoljno ženolika
Govori, što prilažeš?
- Nikolajevna
Imajući to u vidu mogla bi nam dati i ono što svaka The Žena mora imati - sposobnost da joj kroz jedno uho uđe a drugo izađe. Znamo da ima.ElliQuinn » wrote:Još kad se sjetim s kim živiš...
Ma pusti ovako, vidiš da će ispasti svašta zanimljivo.Perzefona » wrote:Poše, koliko se natežete sa sastavljem The Žene. Gdje je nestao dobar forumski običaj da se podrazumijeva da je svaka od nas upravo ta. Četvorka minimalno i tak...
Sise imamo, ali neće biti viška.
Što ti daješ?
Ja sam zaboravila napomenuti da dajem i stopala br. 41-42. Da budemo stabilni.
Narav se cijeni, ali to ćemo za sada staviti sa strane da nam se ne pomiješa s udovima.Silajn » wrote:HelouNit sam se prejela, nit sam se bitno napila, ali sam se naspavala
![]()
![]()
Sad se pokušavam prisilit napravit raspored za danas, idući tjedan i iduću godinu
, ali mi je postalo malo muka kad sam vidjela koliko posla imam pa sam došla tu gubit vrijeme
Mislim da je jedini sastojak koji mogu priložit za The Ženu moja iznimno blaga narav
Vidiš da još klepamo hardware.
Kad dođemo do naravi, vidjet ćemo hoće li The Žena imati mačke.
Ako da, ja ću dati jednu, ali moja je stara pa bi ti mogla neke mlađe priložiti, čisto da popraviš prosjek.
Za muškarca desnu ruku i komad ramenaTea Tree » wrote: Ma kakva ženolika, nećeš za žene davati priloge nego vidiš da sastavljamo i The Muškarca.![]()
Govori, što prilažeš?
A sad san se sitia da da za The Ženu mogu priložiti trepavice
Koju god ženu sam upoznao bila je ljubomorna na njih
-
- Information
-