aisling » wrote:
Tea Tree, na stranu sva zezancija, na stranu to što biti romantičan može zvučati ovako ili onako, al ja si nekako mislim da ti itekako imaš romantičnih doživljaja i da itekako jesi u stanju biti romantična, nježna, mila i topla. Ko i sve druge žene ovdje uostalom. Samo je pitanje što će taj dio, kako da kažem, osloboditi, potaknuti, ma nešto
Sad kad bi te uspjela navuć da prepričaš neku priču u kojoj si bila jakoooo romantična upalile bi mi se i one božićne lampice koje nisam objesila, al neću te nagovarati :trepttrept:

Ovo je trenutak u kojem se smijem sama sa sobom pred kompjuterom, ali onako glasno.
Ne znam, dugo sam na ovoj planeti pa je valjda bio i neki takav trenutak.
Samo vjerujem da su ti trenuci
nešto rjeđi od prosjeka. (nešto rjeđi

)
Zapravo je pitanje što je kome romantično. Možda nešto što ja napravim određenom broju ljudi izgleda k'o potez slona u staklani, a drugi će to smatrati romantičnim. : tješi se:
Daj ti neku svoju priču, možda me inspirira.
Sad moram u kino, možda mi nešto padne na pamet kad se vratim i bez božićnih lampica koje nisam ni ja objesila. Ni kitila bor. Ni na bilo koji način obilježila Božić, osim što sam požderala sve po tuđim kućama. : ljupka: