guGutanje
I sad 15 godina nakon toga i tri poroda iza sebe izgleda mrak. Dobro nema cice, al ipak mrak.ex_anais » wrote:
Aha.Prelijepa je.
Doduše, imam ja tu i crv sumnje, ali nebitno sad. Jako volim pjesmu Olivera.
edit: Zaboga, kako su je pojele??
Koji crv sumnje? Citala sam i ja po medijima da ona njega vara bla bla...al sta ja znam, znas citajuci ZUD sporazumne brakove dozivljavam drugacije nego ovo sto oni imaju, i to koliko dugo to imaju e to me fascinira.
lako ti bit fasciniran nekim par godina al ajd 30.
Pa...nocu valjda jer spavaju u boravku, zvaknule sim i tam i na pola pojedeni listovi i cvijet.
Pa da, mislim da nisu vjerni jedno drugom. Ali opet, vole se, tako djeluju. Ako i fejkaju, vrhunski fejkaju. Mada, mislim da ne fejkaju. Možda imaju otvoreni brak. A možda sam ja u krivu.ombia » wrote:
I sad 15 godina nakon toga i tri poroda iza sebe izgleda mrak. Dobro nema cice, al ipak mrak.
Koji crv sumnje? Citala sam i ja po medijima da ona njega vara bla bla...al sta ja znam, znas citajuci ZUD sporazumne brakove dozivljavam drugacije nego ovo sto oni imaju, i to koliko dugo to imaju e to me fascinira.
lako ti bit fasciniran nekim par godina al ajd 30.
Pa...nocu valjda jer spavaju u boravku, zvaknule sim i tam i na pola pojedeni listovi i cvijet.
Ja sam mislila da misliš na onu zvijezdu što ide na vrh bora?
edit: Idem prati kosu, I'll be back.
Mislis da oboje varaju? A cemu? Pa bio bi on Djole i da se rastanu...ex_anais » wrote:
Pa da, mislim da nisu vjerni jedno drugom. Ali opet, vole se, tako djeluju. Ako i fejkaju, vrhunski fejkaju. Mada, mislim da ne fejkaju. Možda imaju otvoreni brak. A možda sam ja u krivu.
Ja sam mislila da misliš na onu zvijezdu što ide na vrh bora?Ona plastična, tvrda, zvijezda mislim.
Iako, njega uopce ne mogu zamisliti da ju vara, mislim da je ona za njega Bozanstvo...
A ona, opako izgleda, pa sad dok je on po turneji, mada ni to
Ne ima cvijet posicna zvijezda jer cvjeta oko Posica, moja je dosta veca ali to je ovo
http://3.bp.blogspot.com/_sfUJYWjKvgg/T ... ettia1.jpg
a bor nije okicen, ja to na badnjak
i imam pakleni plan. napiti roditeljicu pa da nas ne tjera na polnocku
Pa ja prva kazem da nije nemoguce (upravo me to njihovo zato i fascinira, nije to mala stvar tolike godine biti in love), ali je rijetko i zato tako posebno.dejzi » wrote:Pa što se ne bi gledali tako, ter nije to nemoguće.
A neki kazu da je to malo i fasada.
Ne znam, on mi djeluje kao multiloving person. Možda zbog pjesama, šta ja znam. Možda se i varam.ombia » wrote:
Mislis da oboje varaju? A cemu? Pa bio bi on Djole i da se rastanu...
Iako, njega uopce ne mogu zamisliti da ju vara, mislim da je ona za njega Bozanstvo...
To ne znači da mu nije božanstvo.
Doduše, da, bio bi udaren da vara onakvu ženu.
Ajme, prekrasan je... bio.Ne ima cvijet posicna zvijezda jer cvjeta oko Posica, moja je dosta veca ali to je ovo
a bor nije okicen, ja to na badnjak
i imam pakleni plan. napiti roditeljicu pa da nas ne tjera na polnocku
Mene tata svake godine pita jesam bila na polnoćki, ja svake odvraćam da nisam.
I ja sam to pomislila, iako ne tim riječima
Perle!
kuki » wrote: Perle!(Naime, preostale kuglice i srčad su preveliki da ih uguram na ta mjesta.) Razmišljam o malim plišanim životinjama ispod bora, idem sutra nažicati par pravih grana. A imam i par češera, sad sam se sjetila da sam ih skupila za pod bor!
Ja sam bojala češere srebrnim i zlatnim sprejem jedne godine.
Preostale kuglice povješaj na životinje, kao nakit (ako nisu velike
Kugle su velike, životinje male. Taman da izviruju među granama koje ću sutra nažicati.
Nemam sprej, imam zlatnu i srebrnu akrilnu, a mislim da imam samo dva češera.
Fikus.
Ja sam to radila kad sam bila dijete, ali ne sprejem nego nekom tekućinom koja je imala neku sasvim drugu namjenu. Nešto za zaštitu nekakvih metalnih površina od nečega, ne sjećam se više.ex_anais » wrote: Ja sam bojala češere srebrnim i zlatnim sprejem jedne godine.
Ali su rezultati bili odlični i ti češeri su mi bili ljepši nego ijedan kupljeni.
-
- Information
-