Male stvari poput jednog i pol prsta na dan.ex_anais » wrote:Od ovog Pošića očekujem samo kolače. I nalakirat ću ostatak noktiju u ljubičasto (zasad su samo tri). Sreća je u malim stvarima.
Nesvrstani
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nazovi zubaricu i pitaj.
Nemoj da te sljedeći put čitamo u novinama.

Nemoj da te sljedeći put čitamo u novinama.
Ma, nije mi ništa dosad. Valjda onda i neće. Jedino me još uvijek boli nekako.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ovo bi ti mogao biti istinski sretan Božić.ex_anais » wrote:Bila kod zubarice u zadnji tren. Srećom. Jer kaže da bi bol eskalirala u nepodnošljivu.Dala mi je anesteziju koja nije djelovala skroz i sad me strah što sam popila i tabletu protiv bolova. Jel to ima kakvih interakcija?
Well, ako i ima, saznat ću.
- nina williams
Jesi ti pisala da te strah radi onog što se onoj manekenki desilo?
Usput, nastavi li se bol pojačavat idi na hitnu.
- nina williams
Ne plašim te jebogati, samo ti savjetujem. Meni se to desilo, al ja sam na vrijeme otišla zubaru.
Najozbiljnije ti kažem, ako se bol nastavi pojačavat, a tablete ne djeluju, idi na hitnu.
Najozbiljnije ti kažem, ako se bol nastavi pojačavat, a tablete ne djeluju, idi na hitnu.
Nemamo zubarsku hitnu, ali sutra ima dežurni zubar ujutro. Mada, običan karijes, neće valjda, kuc kuc.nina williams » wrote:Ne plašim te jebogati, samo ti savjetujem. Meni se to desilo, al ja sam na vrijeme otišla zubaru.
- nina williams
Nema to veze s tim što ti je, u mene nije bio ni karijes. Ispala plomba, zubarica zajebala pri stavljanju nove.
- Polina Belilowsky
Ne mislim da je ovaj forum dosadan; skoro je startao i tek će se razvijati. Također više ne stoje ni usporedbe s forumom haer koji mi djeluje ne samo neaktivno nego i polumrtvo, sad kad je ZgSash odvukao na svoj forum kritičnu masu trollova i spamera.
Ha?Polina Belilowsky » wrote:sad kad je ZgSash odvukao na svoj forum kritičnu masu trollova i spamera.
Ha?Polina Belilowsky » wrote:Ne mislim da je ovaj forum dosadan; skoro je startao i tek će se razvijati. Također više ne stoje ni usporedbe s forumom haer koji mi djeluje ne samo neaktivno nego i polumrtvo, sad kad je ZgSash odvukao na svoj forum kritičnu masu trollova i spamera.
- Polina Belilowsky
To je to.ex_anais » wrote:
Otkud znaš za to? Ja prvi put vidim.
Mulica je najzad postala moderator.
Upravo to sam sad pomislila.
Plašite me! Uzimate mi misli!
- Polina Belilowsky
Baš sam se pitala tko će ju postavit
- Polina Belilowsky
A jel.Tea Tree » wrote: Guglala sam ZgSash.
A to više nije zabranjeno?Polina Belilowsky wrote: Na forumu haeru sašo ima link u potpisu.![]()
-
- Information
-