neću ti niti reć što sam ja pitala dejzi za njenog cimera dok još nisam znala ko je cimerElliQuinn » wrote: Nije vrag da bi spomenula cimera...
guGutanje
Meni je mama poslala bor u kutiji.
I lampice.
I male kuglice. 
I poslala mi je dvije kutije kekasa koje je radila. Ja sam pojela osam devetina jedne.
I poslala mi je njoke koje je radila, dva milijuna. Pojela sam dva tanjura njoka.
Bor nisam ni takla još.
Vjerojatno bi mi pozlilo da se pomaknem, pa ne smijem.
I poslala mi je dvije kutije kekasa koje je radila. Ja sam pojela osam devetina jedne.
I poslala mi je njoke koje je radila, dva milijuna. Pojela sam dva tanjura njoka.
Bor nisam ni takla još.
Vjerojatno bi mi pozlilo da se pomaknem, pa ne smijem.
Čekček, a meso?kuki » wrote:Njoki su bili s umakom od vrhnja za kuhanje sira domaćeg ajvara senfa bosiljka i malo umaka od pomidora. Sad će doć Tupelo i reć da je meni šteta dat domaće njoke.
Inače, dobro ovo zvuči, osim domaćeg ajvara, on mi je malo nespojiv sa njokama.
Skinheadsi, takav si!
Dakle, vako. U padeličicu stavim vrhnje za kuhanje, mrvicu pomidora mrvicu senfa mrvicu ajvara malo bosiljka i nešto sira. Onda sve to stavim na šparhet i miješam dok se sir ne rastopi. Onda izlijem po njokima.Chiro » wrote: Inače, dobro ovo zvuči, osim domaćeg ajvara, on mi je malo nespojiv sa njokama.
Za to je čak i mp rekao da je fino, a on i ja inače volimo jako različitu hranu. Zato se moja mama boji da me neće oženit pa je kuhala dva dana kad smo išli na večeru. Njemu. Meni je napravila njoke.
Nica,
Moj krhki želudac to ne može podnijeti. :cri: Svinjetinu i pečeni kruNpir da, ali ovo teško. :cri:Nica » wrote:
Njoki dobri, ajvar dobar. :joey tribbiani:
Ako je samo mrvica, onda dobro. Ono, samo da da malo boje i okusa. Ja vizualizirah brdo ajvara na njokima.kuki » wrote: Dakle, vako. U padeličicu stavim vrhnje za kuhanje, mrvicu pomidora mrvicu senfa mrvicu ajvara malo bosiljka i nešto sira. Onda sve to stavim na šparhet i miješam dok se sir ne rastopi. Onda izlijem po njokima.
Skinheadsi, takav si!
Hoćeš i meni to jednom skuhati?kuki » wrote: Dakle, vako. U padeličicu stavim vrhnje za kuhanje, mrvicu pomidora mrvicu senfa mrvicu ajvara malo bosiljka i nešto sira. Onda sve to stavim na šparhet i miješam dok se sir ne rastopi. Onda izlijem po njokima.
Groupie :cerek:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Jutro
Muž već tjedan dana umire od sjebane probave.
I upravo je, dok sam ja hitala robu u sušilicu, pojeo jučerašnju rižu koja je ostala na štednjaku.
Pokte.
Taman sam je mislila hititi u smeće, ali odlučila sam najprije riješiti veš.
Jebote, pa ne mogu ga sekunde pustiti samog da se ne otruje
Na pitanje kako mu je palo na pamet staviti u usta nešto što je cijelu noć stajalo vani i što na sebi ima finu koricu, a nije kruh
, nije mi znao odgovoriti. Jednostavno se blesavo cerekao.
Poše, živim s tri mala djeteta.
A samo jedno od njih ima ispriku da zbilja bude malo dijete.
Muž već tjedan dana umire od sjebane probave.
I upravo je, dok sam ja hitala robu u sušilicu, pojeo jučerašnju rižu koja je ostala na štednjaku.
Taman sam je mislila hititi u smeće, ali odlučila sam najprije riješiti veš.
Jebote, pa ne mogu ga sekunde pustiti samog da se ne otruje
Na pitanje kako mu je palo na pamet staviti u usta nešto što je cijelu noć stajalo vani i što na sebi ima finu koricu, a nije kruh
Poše, živim s tri mala djeteta.
A samo jedno od njih ima ispriku da zbilja bude malo dijete.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
-
- Information
-